Καλησπέρα παιδιά
βέβαια μόλις πιάνει ζέστη την κανεις παραλίαΠήγα Ανάβυσσο σήμερα.
Δάσκαλε πέτα έξω τον Χάρη...δεν με αφήνει να διαβάσω.Καλησπέρα παιδιά
Εχασες, μπορει να ηταν και η ''αδυναμια σου'' εκει.....Πήγα Ανάβυσσο σήμερα.
Δεν ερχόσουν να δεις παραλία 2 υπόγεια κάτω με τρελή ιδιοκτήτρια.Ε
βέβαια μόλις πιάνει ζέστη την κανεις παραλία
Θα είμαι φρόνιμος δε ξανά μιλώΔάσκαλε πέτα έξω τον Χάρη...δεν με αφήνει να διαβάσω.
Αμα ξαναενοχλήσεις τον Αλεξ θα έχει ωριαία αποβολή και αύριο με τον κηδεμόνα σου. Ασε το παιδί να διαβάσει.Θα είμαι φρόνιμος δε ξανά μιλώ
Εχεις και τα τυχερα σου, και 2 υπογεια κατω.....Δεν ερχόσουν να δεις παραλία 2 υπόγεια κάτω με τρελή ιδιοκτήτρια.
Μόλις την είδα δάκρυσα.Μου θύμησε ένα γκεκικο που είχα χάσει μικρός.Εχεις και τα τυχερα σου, και 2 υπογεια κατω.....
Και ετρεξες και την αγκαλιασες? Είδες άμα έχεις αναμνήσεις!Μόλις την είδα δάκρυσα.Μου θύμησε ένα γκεκικο που είχα χάσει μικρός.
Δεν σας ξέρω...δεν με ξέρετε...Άμα φορέσουμε ένα στον Χάρη βγάλαμε τις μπύρες της ημέρας δηλαδή?
Κανονικό η με τρία πόδια?Μυστες,ειμαι bachelor party σε βιλα στο Λουτρακι.
Ξερει κανεις παικτης αν μπορουμε να βρουμε κανα καλο "κοριτσι" για να κανουμε εκπληξη στον γαμπρο?
Προσωπικο μηνυμα παρακαλω
Θα κάνει καμία έκπληξη η Ίντερ σήμερα και θα γελάμεΧάρη! Έχει τον τελικό, με ποιον είσαι?
Δεν το έλεγες νωρίτερα ; Εχει κατι γκομενάκια αποψε στο πάρτι ,απ αυτα τα.... πολύ "περήφανα "Μυστες,ειμαι bachelor party σε βιλα στο Λουτρακι.
Ξερει κανεις παικτης αν μπορουμε να βρουμε κανα καλο "κοριτσι" για να κανουμε εκπληξη στον γαμπρο?
Προσωπικο μηνυμα παρακαλω
Ευχαριστώ φιλαράκι! ( κάτσε να προλάβω να το παίξω στο στοίχημα city)Θα κάνει καμία έκπληξη η Ίντερ σήμερα και θα γελάμε
Παίξε 3-1 σιτιΕυχαριστώ φιλαράκι! ( κάτσε να προλάβω να το παίξω στο στοίχημα city)
Κανονικό η με τρία πόδια?
Ειστε μεγαλες τάνες και οι 2,λαμογια...Γεια σας λαμόγια .
Δεν το έλεγες νωρίτερα ; Εχει κατι γκομενάκια αποψε στο πάρτι ,απ αυτα τα.... πολύ "περήφανα "
Τυγχάνουμε και πατριώτες ,τυχαίο ;Ειστε μεγαλες τάνες και οι 2,λαμογια...