Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Να εισαι παντα καλα !!! Το εχω δει το εργο πριν 25 χρονια...Μου εφτιαξε το γονατο ενας πολυ καλος
γιατρος...το ονομα του Γιαννης Καραγιανης...στο Μετροπολιταν ....
Μετα απο 25 χρονια κανενα προβλημα δεν εχω...
Μην γονατισεις εαν δεν περασει αρκετος καιρος....και παλι περαστικα !!! :)
Με έβλεπε ένας μπάρμπας στη δουλειά πριν χρόνια να παω σβάρνα τα πόδια τι πας έτσι μου λέει
Με πονούν τα γόνατα λέω
Κόψε τα γονατηματα για αυτό πονάνε

Με έβλεπε ένας μπάρμπας στη δουλειά πριν χρόνια να παω σβάρνα τα πόδια τι πας έτσι μου λέει
Με πονούν τα γόνατα λέω
Κόψε τα γονατηματα για αυτό πονάνε

Απο γονατισμα επαθα την ζημια...Γονατιζα για να βαζω τα πεδιλα του ανυψωτικου κατω απο τα αυτ/τα..
Με σκετο το γονατο...χωρις επιγονατιδα Χαρη !!!
Μεγα λαθος φιλε !!!

Απο γονατισμα επαθα την ζημια...Γονατιζα για να βαζω τα πεδιλα του ανυψωτικου κατω απο τα αυτ/τα..
Με σκετο το γονατο...χωρις επιγονατιδα Χαρη !!!
Μεγα λαθος φιλε !!!
Είπαμε κύριε Νίκο τα γόνατα είναι τα αμορτισέρ του σώματος προσοχή μεγάλη
Αλλά κύριε Νίκο ο Μπάρμπας μου εννοούσε αλλά γονατηματα ;)

ο χαρης ναι!του ελεγε για γονατηματα και ο χαρης νομιζε στα τεσσερα!αντε βγαλε ακρη τωρα!
Μην μου τον συγχιζεις τώρα και μου βγάλει τα μάρμαρα μούτι.Το απόγευμα ριχτου!
Δημητρη Dim 63 μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις τη φωτό με τον ωραίο χαιρετισμό και να την αφιερώσεις εκ μέρους μου στα παλικάρια παραπάνω
Ευχαριστώ

Δημητρη Dim 63 μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις τη φωτό με τον ωραίο χαιρετισμό και να την αφιερώσεις εκ μέρους μου στα παλικάρια παραπάνω
Ευχαριστώ
Η αλήθεια είναι ότι μου βάζεις δύσκολα πρώτον γιατί με αυτούς τους χαιρετισμούς έχω ολόκληρο λεύκωμα και δεύτερον Εγώ δεν θα απευθύνω τέτοιους χαιρετισμούς στα παλικάρια. Παρόλα αυτά θα σου στείλω δύο με επαγγελματικό προσανατολισμό και εσύ αφιέρωσε τους, όπου θέλεις . ;)

Η αλήθεια είναι ότι μου βάζεις δύσκολα πρώτον γιατί με αυτούς τους χαιρετισμούς έχω ολόκληρο λεύκωμα και δεύτερον Εγώ δεν θα απευθύνω τέτοιους χαιρετισμούς στα παλικάρια. Παρόλα αυτά θα σου στείλω δύο με επαγγελματικό προσανατολισμό και εσύ αφιέρωσε τους, όπου θέλεις . ;)

Σε ευχαριστώ θα πάνε εκεί που πρέπει

ο χαρης ναι!του ελεγε για γονατηματα και ο χαρης νομιζε στα τεσσερα!αντε βγαλε ακρη τωρα!
Μην μου τον συγχιζεις τώρα και μου βγάλει τα μάρμαρα μούτι.Το απόγευμα ριχτου!

Attachments

• 0AA3F23B-54DF-429C-8BFC-27ED40CC8CC6.png
    0AA3F23B-54DF-429C-8BFC-27ED40CC8CC6.png
    479,2 KB · Προβολές: 13
Status
Not open for further replies.
Back