Καλησπέρα παιδιά. Εύχομαι καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλους
Έχω πληροφορίες ότι ήταν σε γάμο ....Ρε ‘σείς Μήπως τον παντρέψατε τον άλλον η τον έχεις στο σκάφος και ρουφάει κοκτέιλ
Κοιτα Γιάννη με τα λεγόμενα του Παρασκευή χαραες 6:00 πμ Σάββατο χαραες8:00πμ ε Κυριακή θα ήταν δαυλί θα πήγε για πάντρεμαΈχω πληροφορίες ότι ήταν σε γάμο ....
Δεν εδωσε διευκρινήσεις αν ήταν ο δικός του
Δεν ξέρω τι γίνεται....αλλά το γύροφέρνειΚοιτα Γιάννη με τα λεγόμενα του Παρασκευή χαραες 6:00 πμ Σάββατο χαραες8:00πμ ε Κυριακή θα ήταν δαυλί θα πήγε για πάντρεμα
Αφού σου είπα έχω ένα φράκο να του δώσωΔεν ξέρω τι γίνεται....αλλά το γύροφέρνει
....κουστούμι έχεις?
ακομα κοιμαται απο προχτες..θα ερχοταν για καφε υποτιθεται,,,Ρε ‘σείς Μήπως τον παντρέψατε τον άλλον η τον έχεις στο σκάφος και ρουφάει κοκτέιλ
Εγώ νόμιζα τον είχες μαζί στο σκάφοςακομα κοιμαται απο προχτες..θα ερχοταν για καφε υποτιθεται,,,
και σας λεω μην πινετε,,αν σας χαλαει!!Καλοο αλλά όπως είπα μου αρέσει το βόλεϊ δωματίου
περασε απ,εξω αλλα δεν εβλεπε,θαμπωθηκε την παρασκευηΕγώ νόμιζα τον είχες μαζί στο σκάφος
Καλά καλά ξερς εσυ τώρακαι σας λεω μην πινετε,,αν σας χαλαει!!
τζοννυ που εισαι?ακομα στας ευρωπας? εχασες την παρασκευη,ωραια μασα..Δεν ξέρω τι γίνεται....αλλά το γύροφέρνει
....κουστούμι έχεις?
Ήταν που θα έπαιρνες τηλ αλλά και να έπαιρνες...ακομα κοιμαται απο προχτες..θα ερχοταν για καφε υποτιθεται,,,
Γιατί εμείς που σε πήραμε μας έκανες την τιμή να το σηκώσεις είχες κατεβάσει ρολά έκλεισες κινητά και στα λιοκιαςΉταν που θα έπαιρνες τηλ αλλά και να έπαιρνες...
σε δικαιολογω λογω πιωματος,χμμμ εγω στις 9 ημουν κατω,αλλος ροχαλιζε σαν ιπποποταμος,και ονειρευοτανε...δεν ξερω τι...Ήταν που θα έπαιρνες τηλ αλλά και να έπαιρνες...
πεστα ρε χαρη...Γιατί εμείς που σε πήραμε μας έκανες την τιμή να το σηκώσεις είχες κατεβάσει ρολά έκλεισες κινητά και στα λιοκιας
Καπετάνιο κουναγε στο τραπέζι?πεστα ρε χαρη...
εσυ ησουν σε αλλο καραβι?δεν ενιωθες?το ειχα στα ορτσα...Καπετάνιο κουναγε στο τραπέζι?
Τι να πω ρε Σπύρο αλλά παρατηρητικότητα που έχει αυτό το παιδί μόλις σε είδε ότι φορούσες ανάποδα κατευθείαν το μάτιπεστα ρε χαρη...
Όχι γύρισα...το ήξερα αλλά ήρθα αργά και δεν τα κατάφερα να έρθω...τζοννυ που εισαι?ακομα στας ευρωπας? εχασες την παρασκευη,ωραια μασα..