Ότι σου λέει εσύ τον πιστεύεις;Έχει πολύ δουλειά και είναι όλο νεύρα έμπλεξε με ένα λακαμα
Ότι σου λέει εσύ τον πιστεύεις;Έχει πολύ δουλειά και είναι όλο νεύρα έμπλεξε με ένα λακαμα
Αλήθεια λέει.Ότι σου λέει εσύ τον πιστεύεις;
Ο τεντάς έκανε καλή δουλειά όμωςΆμα θέλετε κανένα αλουμίνα με αρχιδι@ στείλτε μύνημα.
View attachment 73719
Σβαρνιέται τα βράδια και έχει νεύρα το πρωίΑλήθεια λέει.
Καινούργιο μοντέλοΆμα θέλετε κανένα αλουμίνα με αρχιδι@ στείλτε μύνημα.
View attachment 73719
Έκανε η μύγα κώλο...άσε μας κουκλίτσα μου!Τα έχουμε περάσει και εμείς στο παρελθόν, δεν γεννηθήκαμε παντρεμένοι
Να τον πέταγα ρε Χάρη από κάτω,και?Αν δεν είχε περάσει πολυορεθανη θα τον έβαζα να το ξηλώσει αλλά πιο γρήγορα διόρθωσα το μερεμετι παρά να φύγει να πάει να κόψει αρμοκαλυπτρα με τερματικά πινια και να γυρίσει να τα βάλει.Ειναι να μην σου κάτσει τέτοια μπίλια.Αυριο θα φέρει τις σιτες πλισε γιατί λέει δεν είχε τελικά μέτρα,άντε τώρα βάλε γιατί γροθο μιλάμε...Καινούργιο μοντέλο
Δεν τον έριχνες κατ απ τ’βεραντα
Δε πιστεύω να τον ξόφλησεςΝα τον πέταγα ρε Χάρη από κάτω,και?Αν δεν είχε περάσει πολυορεθανη θα τον έβαζα να το ξηλώσει αλλά πιο γρήγορα διόρθωσα το μερεμετι παρά να φύγει να πάει να κόψει αρμοκαλυπτρα με τερματικά πινια και να γυρίσει να τα βάλει.Ειναι να μην σου κάτσει τέτοια μπίλια.Αυριο θα φέρει τις σιτες πλισε γιατί λέει δεν είχε τελικά μέτρα,άντε τώρα βάλε γιατί γροθο μιλάμε...
Όχι άλλα θα τα πάρει και τα υπόλοιπα.Θα του κάνω και μια ωραία διαφήμιση...του Λάμπρου μπροστά της θα είναι απλή οδοντόκρεμα.Δε πιστεύω να τον ξόφλησες
Ωχ Ωχ βλέπω να βάζει λουκέτοΌχι άλλα θα τα πάρει και τα υπόλοιπα.Θα του κάνω και μια ωραία διαφήμιση...του Λάμπρου μπροστά της θα είναι απλή οδοντόκρεμα.
Κοντά είσαι... είναι και ΧαιδαριωτηςΩχ Ωχ βλέπω να βάζει λουκέτο
Καλά ρε άντρακλα σε αφήνωΈκανε η μύγα κώλο...άσε μας κουκλίτσα μου!
Kαποιον μου θυμιζει αυτο, ελπιζω να κανω λαθος και να μην ειστε κολληταρια......Έκανε η μύγα κώλο...άσε μας κουκλίτσα μου!
Kαποιον μου θυμιζει αυτο, ελπιζω να κανω λαθος και να μην ειστε κολληταρια......
Καλησπερα.....
Να μην εισαι περιεργος.....
Πως το κατάφερε αυτό...Άμα θέλετε κανένα αλουμίνα με αρχιδι@ στείλτε μύνημα.
View attachment 73719
Αυτό λέγεται θερμομωνοτικό κενό αέρος...κάτι ξέρει το παιδίΠως το κατάφερε αυτό...