Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα και τις ευχές μου και από δω σε όλους τους εορταζόμενους. :)
Το βράδυ κύλησε ικανοποιητικά όπως και τώρα το πρωί είναι πολύ ωραία.
:rolleyes:Θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους κατοίκους του τρελάδικου για αυτό που θα ζήσουν από σήμερα και τις επόμενες ίσως 10 μέρες.
.big smile.

Kαλημερα , καλη δυναμη σε ολους παντα με υγεια....και με την Παναγιά δίπλα σας παλικαρια !!!

Χρονια Πολλα στους εορταζοντες...!!!

Στις 3 τα ξημερωματα...ξυπνησα και ειχα ''ξυλιασει'' απο το ανοιχτο παραθυρο...Εβαλα πιτζαμες...το
εκλεισα....και ευχαριστηκα υπνο μεχρι πριν απο λιγο που σηκωθηκα !!!
Αυτα οσον αφορα την ζεστη...Τωρα τον εχει στους 27 υπο σκιαν με απνοια !!! :)

Kαλημερα , καλη δυναμη σε ολους παντα με υγεια....και με την Παναγιά δίπλα σας παλικαρια !!!

Χρονια Πολλα στους εορταζοντες...!!!

Στις 3 τα ξημερωματα...ξυπνησα και ειχα ''ξυλιασει'' απο το ανοιχτο παραθυρο...Εβαλα πιτζαμες...το
εκλεισα....και ευχαριστηκα υπνο μεχρι πριν απο λιγο που σηκωθηκα !!!
Αυτα οσον αφορα την ζεστη...Τωρα τον εχει στους 27 υπο σκιαν με απνοια !!! :)
''Διακοπάρεις'' σε κάποιο ορεινό μέρος; Διότι με τους καύσωνες που ζούμε αυτή την εποχή το ''ξύλιασα'' μου φέρνει στο νου μάλλον Φινλανδία με τα πολλά και εκλεκτά θηράματά της...;)

''Διακοπάρεις'' σε κάποιο ορεινό μέρος; Διότι με τους καύσωνες που ζούμε αυτή την εποχή το ''ξύλιασα'' μου φέρνει στο νου μάλλον Φινλανδία με τα πολλά και εκλεκτά θηράματά της...;)

Πραγματικα ''ξυλιασα''....το παραθυρο δημιουργουσε ρευμα με αλλα ανοιχτα παραθυρα...
Εδω ευτυχως δεν φοβομαμαστε απο κλεφτρονια...με ανοιχτα παραθυρα ειμαστε μερα νυχτα...
Χωριο....350 μετρα υψομετρο μεσα στο βουνο και τα πευκα στα 50 μετρα απο το σπιτι !!! :)

Status
Not open for further replies.
Back