Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Απο ιδρύσεως του φορουμ ,η γωνιά ειναι το θέμα του καλημέρα , καλησπέρα,των πειραγμάτων και της πλάκας γενικότερα . Εδω εχουν όργια κατα το παρελθόν . Υπαρχουν τόσες άλλες κατηγορίες εξειδικευμένων θεμάτων που εκει θα βρεις οτι ζητάς. Εδω σοβαρά πραγματα δεν πρόκειται να διαβάσεις .
.big smile.
οκ να το ξερω , για ναγραφω και εγω την σαχλαμαρα μου χωρις το φοβο του μπανκ

Τι έγινε ρε σκόνη ή ηλεκτροκόλληση;

Και για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος:
Κρεμμύδια...αλλά παρά πολλά Κρεμμύδια..είμαστε σε μαγαζί..μέσα με αιρκοντισιον και ανεμιστήρα και κάποια στιγμή αρχίζουν και δακρύζουν τα μάτια....το λέμε στην υπάλληλο και μας λέει ότι καθαρίζει ο μάγειρας Κρεμμύδια....:p

Αυτ
οκ να το ξερω , για ναγραφω και εγω την σαχλαμαρα μου χωρις το φοβο του μπανκ
αυτό το μπανκ να το φοβάσαι και εμένα μόλις με παίρνουν τηλ και λένε απο τη μπανκ είμαι
Με τρομάζουν
Το άλλο το μπαν εδώ μέσα μη φοβάσαι

Κρεμμύδια...αλλά παρά πολλά Κρεμμύδια..είμαστε σε μαγαζί..μέσα με αιρκοντισιον και ανεμιστήρα και κάποια στιγμή αρχίζουν και δακρύζουν τα μάτια....το λέμε στην υπάλληλο και μας λέει ότι καθαρίζει ο μάγειρας Κρεμμύδια....:p
Αμάν ρε,θα νόμιζε ο κόσμος ότι συγκινηθήτακε που πλησιάζει η έναρξη 😂.

.... οσο γινοντε φονοι με κυνηγετικα οπλα , οπως σημερα ο 83 χρονος σκοτωσε την γυναικα του με καραμπινα , τοσο θα ειναι ισβαρος ολων των κυνηγων...
Νικο, - αληθεια γιατι συστηνεσαι ως Λακης ? - οσον αφορα τον φονο που εγινε εδω διπλα στην Αυλιδα και ο 88 χρονος σκοτωσε τη γυναικα του οπου ειδα την ειδηση ξεκινουσε ετσι :
* Mε κυνηγετικη καραμπινα 88 χρονος σκοτωσε.....*

Ναι ρε συ ...περιοχή...που είναι το Αιολης

Στο ΒΑΘΥ . Στην πρωτευουσα του νησιου...πανω στον παραλιακο δρομο..100 μετρα πριν το λιμανι Γιαννη !!!

Καλησπερα παλικαρια , καλο αποβραδο και παντα με υγεια !!!

Status
Not open for further replies.
Back