Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτό το πράμα είναι αλλιωτικο!
Βούτηξα στην θάλασσα 21:00' και ήταν σαν ...ψαρόσουπα!
Έμπαινες μέσα χωρίς να καταλαβαίνεις την διαφορά θερμοκρασίας!
Δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο...
.my man. Το 1987 ειχες γεννηθεί μωρη γκιόσα ;

.my man. Το 1987 ειχες γεννηθεί μωρη γκιόσα ;
Εεεεε ναι,απ'οτι θυμάμαι...

Τράβα ρε θείο στη γωνία να δεις αν ερχόμαστε!😎
ΟΚ,εσφαξες τον κόκκορα στα θεμέλια της ακρόπολης όμως κι εμείς δεν γεννηθηκαμε προχτές!😊

4 μέρες δεν κλείσαν δουλεύουν μέρα νύχτα
Να δούμε τη μπουγιουρντί θα έρθει
Μη φοβάσαι: η Ελλάς είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας! Θα το ξαναδιαπιστώσουμε όλοι όταν μας έρθουν οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ... :(

Μη φοβάσαι: η Ελλάς είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας! Θα το ξαναδιαπιστώσουμε όλοι όταν μας έρθουν οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ... :(
Σκίζουμε . Η πρωτιά συνεχίζεται κ με διαφορά .
Ειναι λογω εισαγωμενης ακρίβειας . Τι αλλο θ ακούσω ο έρμος !

https://www.rae.gr/map-graph/

Και βάζουμε πολύ καυτερό στο μπουγιουρντί απο σαλονικα είσαι ξέρεις
Ας το χάρη ,πουτέψανε τα καυτερά και στη βόρεια Ελλάδα φίλε.
Έχω κάνει πάρα πολλά υπηρ. ταξίδια από Φλώρινα ,Κοζάνη Πτολεμαΐδα ,Αμυνταιο ,Θεσσαλονίκη Κομοτηνή κλπ .Ολη τη βόρεια Ελλάδα. Αυτά που τρώγαμε παλιά δεν υπάρχουν φίλε σήμερα κι αν υπάρχουν είναι σε πολύ λίγα στέκια .

Σκίζουμε . Η πρωτιά συνεχίζεται κ με διαφορά .
Ειναι λογω εισαγωμενης ακρίβειας . Τι αλλο θ ακούσω ο έρμος !

https://www.rae.gr/map-graph/
Δεν ξερω γιατι αλλα σε μενα ενω ανοιγει κανονικα η σελιδα εκει που λογικα ειναι οι τιμες, ειναι ενα λευκο κενο...

Δεν ξ ερω γιατι αλλα σε μενα ενω ανοιγει κανονικα η σελιδα εκει που λογικα ειναι οι τιμες, ειναι ενα λευκο κενο...
Το κάνουν επίτηδες για να μην μπορούμε να δούμε το χάλι μας .big smile.
Μερικές φορές αργεί να φορτώσει στο χάρτη.

Και παραδίπλα η Τουρκία που δεν φαίνεται στα 71,93 !

Έχω έρθει σε κάτι γενέθλια σε παιδότοπο. Είναι κάτι κοπέλες που προσέχουν τα παιδάκια. Η μια από αυτές φοράει κολάν και είναι χωρίς σουτιέν. Ετοιμος είμαι να μπω να παίξω και εγώ και να της ζητήσω να με σηκώσει αγκαλιά να με πάει στη μαμά μου.

@LAKIS καληνύχτα.

Ας το χάρη ,πουτέψανε τα καυτερά και στη βόρεια Ελλάδα φίλε.
Έχω κάνει πάρα πολλά υπηρ. ταξίδια από Φλώρινα ,Κοζάνη Πτολεμαΐδα ,Αμυνταιο ,Θεσσαλονίκη Κομοτηνή κλπ .Ολη τη βόρεια Ελλάδα. Αυτά που τρώγαμε παλιά δεν υπάρχουν φίλε σήμερα κι αν υπάρχουν είναι σε πολύ λίγα στέκια .
Έτσι ακριβώς όπως τα Λες είναι

Έχω έρθει σε κάτι γενέθλια σε παιδότοπο. Είναι κάτι κοπέλες που προσέχουν τα παιδάκια. Η μια από αυτές φοράει κολάν και είναι χωρίς σουτιέν. Ετοιμος είμαι να μπω να παίξω και εγώ και να της ζητήσω να με σηκώσει αγκαλιά να με πάει στη μαμά μου.

@LAKIS καληνύχτα.
Ηλικια?
Υψος?
Σωμα?
Κινητο δν εχεις?
Πες της:"Να σε τραβηξω μια φωτο με τον μικρο,για να εχει να θυμαται;"
😈

@LAKIS καληνύχτα.
Βασιλη την σύζυγο πρόσεχε σίγουρα σε πήρε χαμπαρι

@LAKIS καληνύχτα.
Πάρε μία πιπίλα πήγαινε κοντά άπλωσε τα χέρια και πες της "τα τα.... τα τα "
Αν σου πει πού θέλεις να πάμε ;
πες της πίσω από τις καλαμιές.
.big smile.

28 και αεράκι πολυ δροσερό. .big smile.

28 ?????????
Ξεκινήσαμε με τον μικρό για θράψαλα πριν μια ώρα και ο αέρας έβραζε (το όχημα δεν έχει θερμόμετρο).
Πάτησα φρένο και έκοψα το τιμόνι σε έναν λαγό στον δρόμο που ήθελε να αυτοκτονήσει (@Πάρης πάνω από St Nicolas), μέσα είχε αέρα και το πήγαινα λίγο τάπα το μηχάνημα οπότε ο μικρός φοβήθηκε και γυρίσαμε άψαροι.
Και να μέναμε δηλαδή θα μας έσερνε και θα μας κούναγε τόσο πολύ που δεν θα είχε πλάκα.

Καλησπέρα σάς....40 με ελαφρύ αεράκι λάβας..
Φύσα, φύσα να φύγει ... 🤣

Status
Not open for further replies.
Back