Και ο μεσημεριανός υπνος επίσης κ.Νίκο.
Ναι Γιωργο μου....1,5-2 ωριτσες το μεσημερι μετα το φαγητο....ειναι βαλσαμο φιλε !!

Και ο μεσημεριανός υπνος επίσης κ.Νίκο.
Και αν έχεις πιεί 1-2 ποτηράκια κρασί ακόμη καλύτερος.Ναι Γιωργο μου....1,5-2 ωριτσες το μεσημερι μετα το φαγητο....ειναι βαλσαμο φιλε !!![]()
θα τους τα μεταφερω!Ιδική καλημέρα, σε 2-3 πουστράκια..
Πριν ένα μήνα έκανα μια ανανέωση εγώ, και δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο !!! Έχω περιγράψει λεπτομερώς την εμπειρία μου και έχω ανεβάσει και τα έντυπα που μου έδωσαν, εδώ:Γεια σας κυνηγοί.Πήρα από το τμήμα Ασφαλείας έντυπο με τα απαιτούμενα χαρτιά ανανέωσης άδειας λειοκάννου.Με δυσάρεστη έκπληξη είδα να γράφει ότι θέλουν υπευθ.δήλωση όπου να βεβαιώνω ότι ''διαθέτω ερμάριο ασφαλείας'' για τα όπλα μου!!Ισχύει παντού αυτό ή είναι εξυπνάδα της Ασφάλειας της περιοχής μου;
Εσενα, ποιος θα σου το πει;;;θα τους τα μεταφερω!
Γιατί εσυ κατουρας απο χαμπλαΙδική καλημέρα, σε 2-3 πουστράκια...που κατουράνε απο ψηλά, που εχουν συναναστροφές με UFO και που αναρωτιούντε ΑΠΟ ΠΟΥ ήρθα...
ΚΑΙ μια ωραία καλημέρα στους υπόλοιπους!!
Ναι....τ'ανάσκελα...Γιατί εσυ κατουρας απο χαμπλα
Πριν σκάρτο μήνα αναθεώρησα άδεια. Τα ίδια μ τη δική σου....Πριν ένα μήνα έκανα μια ανανέωση εγώ, και δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο !!! Έχω περιγράψει λεπτομερώς την εμπειρία μου και έχω ανεβάσει και τα έντυπα που μου έδωσαν, εδώ:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανανέωση-Άδειας-Κατοχής.3763/post-855126
Βλέπω όμως στην ΑΚΚΟ, που είναι σε απλό χαρτί Α4 και όχι σαν το παλιό τρίπτυχο, στις "Υποχρεώσεις του κατόχου" αναφέρει για τη φύλαξη ... "εντός ασφαλούς ερμαρίου."![]()
View attachment 70788
-"Εντός ασφαλούς ερμάριου", "χώροι που δεν πληρούν τους επιβαλλομενους όρους ασφαλείας"...Υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές ή κατά την κρίση του καθενός για το τί είναι ασφαλές και τί όχι...Πριν ένα μήνα έκανα μια ανανέωση εγώ, και δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο !!! Έχω περιγράψει λεπτομερώς την εμπειρία μου και έχω ανεβάσει και τα έντυπα που μου έδωσαν, εδώ:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανανέωση-Άδειας-Κατοχής.3763/post-855126
Βλέπω όμως στην ΑΚΚΟ, που είναι σε απλό χαρτί Α4 και όχι σαν το παλιό τρίπτυχο, στις "Υποχρεώσεις του κατόχου" αναφέρει για τη φύλαξη ... "εντός ασφαλούς ερμαρίου."![]()
View attachment 70788
Ξύπνησες νωρίς βλέπωΓειά σας παίδες![]()
Δεν έρχεσαι από εδώ να σκάψεις...Ξύπνησες νωρίς βλέπω
Δε σαλαθκαΔεν έρχεσαι από εδώ να σκάψεις...
Δε σαλαθκα
τι ειπε παλι ρε μεταφραστει?Δεν έρχεσαι από εδώ να σκάψεις...
Τι μετάφραση θες δεν ξέρεις το σαλαθκα
τι ειπε παλι ρε μεταφραστει?