Antipalevon
Banned
Καλησπέρα στον δυνάστη της καρδιάς μας.Δεν έρχεσαι από εδώ να σκάψεις...

Καλησπέρα στον δυνάστη της καρδιάς μας.Δεν έρχεσαι από εδώ να σκάψεις...
Ήταν σε λειτουργία ;Χθές,όπως κατέβαινα τη Μεσογείων,είδα ενοικιαστήριο,στο κατάστημα της Οπλοτεχνικής.
Δεν κατέβηκα να δώ,αν έγραφε ότι μεταφέρεται αλλού ή έκλεισε.
Γνωρίζει κάποιος;
Ακόμα δουλειά είσαιΚαλησπέρα παίδες.
View attachment 70837
Παρε αλλα τσιγαρα, αυτα καταστρεφουν τα δοντια....Καλησπέρα παίδες.
View attachment 70837
Δεν βλέπεις τον καφέ?Ακόμα δουλειά είσαι
Φραπέ !!! Γερό στομάχι και νευρικό σύστημα βλέπω !φτου να μην σε ματιασουμε.Καλησπέρα παίδες.
View attachment 70837
Εγώ όταν κάπνιζα και αφού είχα κάνει τα παιδιά έλεγα στο περίπτερο δώσε ένα αυτά που σταματούν την γονιμοποίησηΠαρε αλλα τσιγαρα, αυτα καταστρεφουν τα δοντια....
Καλησπερα σε ολους.
Και σκέτο γερό στομάχι λέμεΦραπέ !!! Γερό στομάχι και νευρικό σύστημα βλέπω !φτου να μην σε ματιασουμε.
Με ένα φραπέ και μια μπίρα στο χέρι είναι αφούΔεν βλέπεις τον καφέ?
Θα έχει έξοδο το βράδυ!Φραπέ !!! Γερό στομάχι και νευρικό σύστημα βλέπω !φτου να μην σε ματιασουμε.
Θα παει ολονύχτια σε μοναστήριΘα έχει έξοδο το βράδυ!
Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση!!Ίσως τελικά κάθε διοίκηση Ασφάλειας νομού να κάνει Ο,ΤΙ θέλει,τι άλλο να πω;Πριν ένα μήνα έκανα μια ανανέωση εγώ, και δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο !!! Έχω περιγράψει λεπτομερώς την εμπειρία μου και έχω ανεβάσει και τα έντυπα που μου έδωσαν, εδώ:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανανέωση-Άδειας-Κατοχής.3763/post-855126
Βλέπω όμως στην ΑΚΚΟ, που είναι σε απλό χαρτί Α4 και όχι σαν το παλιό τρίπτυχο, στις "Υποχρεώσεις του κατόχου" αναφέρει για τη φύλαξη ... "εντός ασφαλούς ερμαρίου."![]()
View attachment 70788
Τελικά,αν και είναι αδιανόητο,ΔΕΝ υπάρχει μια ενιαία γραμμή εντολών στην ΕΛ.ΑΣ:μάλλον λειτουργούν σαν ανεξάρτητα καπετανάτα...Πριν σκάρτο μήνα αναθεώρησα άδεια. Τα ίδια μ τη δική σου....