Αν και ο ΠΑΟΚ έχει όντως δυνατή ομάδα φέτος,όπως έγραψα και στον Γιώργο,ο Άρης θα ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ προκειμένου να ΜΗΝ πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα!Για όλους εμάς που ζούμε στη Θεσσαλονίκη αυτό είναι από πολύ πιθανό έως δεδομένο.Μόνο αν οι κιτρινομούρηδες σκεφτούν τον τελικό με εσάς (ΠΑΟ),ίσως να μην τα δώσουν όλα εναντίον του ΠΑΟΚ...Καλύτερα να το πάρει ο ΠΑΟΚ
Αλλά τέτοια λάθη που καναμε ούτε ερασιτεχνικό εγώ Παντος έβλεπα σασμο χα χα
ΜΑΚΑΡΙ:ειδικά φέτος,αν τελικά το πάρει ο ΠΑΟΚ,δε νομίζω να βρεθούν πολλοί που να φωνάξουν ''ανάξιος''...1-3 θα έρθει το σκορ
Yποθέτω ότι μάλλον πρόκειται για φτιαχτές γενικά δημοσκοπήσεις ώστε με την πλύση εγκεφάλου να συγκρατήσουν την πτώση και να ανεβάσουν το ποσοστό της ΝΔ. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ΟΝΤΩΣ με όλα τα χάλια που ζούμε τον στηρίζουν τόσοι πολλοί ψηφοφόροι...Καλησπέρα μάγκες...38%τον πολιτών εμπιστεύονται το κουλι για πρωθυπουργό οι άλλοι έρχονται πολύ μακριά του.Και 30,5% το ποσοστό της ΝΔ από δημοσκόπηση για τον ΑΝΤΕΝΑ.....ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΈΛΛΆΔΑ
Μακάρι να είναι έτσι που το λες .....σε αντίθετη περίπτωση καλά να πάθουμεYποθέτω ότι μάλλον πρόκειται για φτιαχτές γενικά δημοσκοπήσεις ώστε με την πλύση εγκεφάλου να συγκρατήσουν την πτώση και να ανεβάσουν το ποσοστό της ΝΔ. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ΟΝΤΩΣ με όλα τα χάλια που ζούμε τον στηρίζουν τόσοι πολλοί ψηφοφόροι...![]()
Καλησπέρα μάγκες...38%τον πολιτών εμπιστεύονται το κουλι για πρωθυπουργό οι άλλοι έρχονται πολύ μακριά του.Και 30,5% το ποσοστό της ΝΔ από δημοσκόπηση για τον ΑΝΤΕΝΑ.....ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΈΛΛΆΔΑ
Εσυ το νου σου ως το Σεπτέμβρη που είναι ο θέρος, κουμπάρε.....κάτσε να πιασουν κατι φυντάνια που έχω βαλει και μετα θα δειτε αραλικια και πολυτέλειες
Βλεπω τον ΠΑΟΚ να το τσιμπαει το πρωταθλημα...στην στροφή...Αν και ο ΠΑΟΚ έχει όντως δυνατή ομάδα φέτος,όπως έγραψα και στον Γιώργο,ο Άρης θα ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ προκειμένου να ΜΗΝ πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα!Για όλους εμάς που ζούμε στη Θεσσαλονίκη αυτό είναι από πολύ πιθανό έως δεδομένο.Μόνο αν οι κιτρινομούρηδες σκεφτούν τον τελικό με εσάς (ΠΑΟ),ίσως να μην τα δώσουν όλα εναντίον του ΠΑΟΚ...
Μακάρι φίλε μου αλλά εσύ δεν κατοικείς εδώ πάνω:τότε θα έβλεπες ότι ακόμα και σε χρονιές που ο Άρης ΣΕΡΝΟΝΤΑΝ,εναντίον του ΠΑΟΚ έπαιζε λες και διεκδικούσε π.χ. το Κόνφερενς Λιγκ στον τελικό του!Και οι αρειανοί οπαδοί ακόμα ΣΚΥΛΙΑΖΑΝ!!Ελπίζω φέτος να κρατήσουν λίγο δυνάμεις,αν θέλουν να μην τους ΞΕΣΚΙΣΕΙ ο ΠΑΟ!Βλεπω τον ΠΑΟΚ να το τσιμπαει το πρωταθλημα...στην στροφή...
Μακαρι μπαοκ πρωταθλημα και αρης κυπελλο!Μακάρι φίλε μου αλλά εσύ δεν κατοικείς εδώ πάνω:τότε θα έβλεπες ότι ακόμα και σε χρονιές που ο Άρης ΣΕΡΝΟΝΤΑΝ,εναντίον του ΠΑΟΚ έπαιζε λες και διεκδικούσε π.χ. το Κόνφερενς Λιγκ στον τελικό του!Και οι αρειανοί οπαδοί ακόμα ΣΚΥΛΙΑΖΑΝ!!Ελπίζω φέτος να κρατήσουν λίγο δυνάμεις,αν θέλουν να μην τους ΞΕΣΚΙΣΕΙ ο ΠΑΟ!![]()
''Μπάογκ'' μόνο από γιούφτους ίσως το ακούσεις.Από Έλληνα άσπρο και όχι μαυριδερό ΠΟΤΕ!!Μακαρι μπαοκ πρωταθλημα και αρης κυπελλο!
Δεν ξες''Μπάογκ'' μόνο από γιούφτους ίσως το ακούσεις.Από Έλληνα άσπρο και όχι μαυριδερό ΠΟΤΕ!!
Άι ρε σύΜακαρι μπαοκ πρωταθλημα και αρης κυπελλο!
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.Καλησπέρα μάγκες...38%τον πολιτών εμπιστεύονται το κουλι για πρωθυπουργό οι άλλοι έρχονται πολύ μακριά του.Και 30,5% το ποσοστό της ΝΔ από δημοσκόπηση για τον ΑΝΤΕΝΑ.....ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΈΛΛΆΔΑ