Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ!!!!

Να έχετε καλό μήνα και καλό καλοκαίρι !!!!!

Μην ξεχνάτε μάγκες μου να περνάτε ωραία .....

""""""La vie est Belle ...""""".victory.

Full screen .sarcastic.

Τι γαλλικά και τι πάτος ειναι αυτά που μας σερβίρεις σήμερα Φύστιξ;
Ελα και ειμαι στο πλοίο της επιστροφής..sarcastic.

Περαστικα στην μιρκη σου μυρο.
Οσο δεν τις μπορω τις εισαγωγες τοσο απαραιτητες ειναι για τα μικρα για να ξερουν οι γιατροι με τι εχουν να κανουν και να δωσουν την αναλογη αγωγη.
Εχω προσφατο παραδειγμα απο την μια μου κορη που ειπε ο γιατρος πως αν δεν εκανε εξετασεις και αναλυσεις θα το αντμετωπιζαν σαν απλη ιωση με αποτελεσμα αμφιβολο και ταλαιπωρια για το παιδι.
Περαστικα και παλι και το παρτι ας παρει λιιιγη παραταση.

Μύρο περαστικά στην κορούλα σου. Μπόρα είναι και θα περάσει! Τα γενέθλια μπορείς να της τα κάνεις μόλις αναρρώσει.

Καλησπέρα σας

Καλησπέρα σας, αν δεν σε θέλει όμως, δεν σε θέλει.....Ήταν όλα έτοιμα για τα πρώτα γενέθλια της μικρής μου κόρης που είναι αύριο, Ξαφνικά άρχισε εμετό και 38 -39 πυρετό, πάμε στον παιδίατρο, αυτιά λαιμός καθαρά μας έδωσε ενα φαρμακο για ενέργεια γιατί ότι έτρωγε το έβγαζε αμέσως. Τελικά κάναμε εισαγωγή πρην λίγο στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ....
μυρο περαστικα στο παιδι και υπομονη.μ αυτον το σκατοκαιρο ολα πιθανα ειναι

Καλησπερα στη παρέα. Έκανα ένα μπανακι, έφαγα οοοοοοολο μου το φαι και κάθησα να χαλαρωσω λίγο με τη παρέα μας. Μιας και μιλατε για χεσηματα, σήμερα και ο καιρός εδώ χεστηκε, συννεφιά, ψιχαλα και σκόνη του χαμου, δηλαδή με λίγα λόγια αρωστεια πάλι.
Καλησπέρα σας, αν δεν σε θέλει όμως, δεν σε θέλει.....Ήταν όλα έτοιμα για τα πρώτα γενέθλια της μικρής μου κόρης που είναι αύριο, Ξαφνικά άρχισε εμετό και 38 -39 πυρετό, πάμε στον παιδίατρο, αυτιά λαιμός καθαρά μας έδωσε ενα φαρμακο για ενέργεια γιατί ότι έτρωγε το έβγαζε αμέσως. Τελικά κάναμε εισαγωγή πρην λίγο στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ....
Περαστικά στη μικρούλα Μύρο, όλα καλά θα πάνε.

καλημέρα καλό μήνα να έχουμε :)

σε πάω σ αγαπάω μου φιάχνεις τη μέρα .congrats.

.my man.να σου φτιάξω και το βράδυ ;

aaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Μυρο να ζησει ο Θεος να την σκεπαζει αυτα ειναι περαστικα. Υπομονη και να ειναι γρηγορα υγειεστατη..χρόνια πολλά.

Status
Not open for further replies.
Back