λυπάμαι αλλά τώρα σου βγαίνουν τ άσχημα από την συνάντηση σου με τον αλεπού.....ούτε ο <<νερόμυλος>> δεν σε σώζει .buy buy.Σήμερα που κούρευα το γκαζόν είχα το κινητό μου στην τσέπη. Μόλις τελείωσα είπα να δω αν με κάλεσε κανείς και έμεινα έκπληκτος! Το κινητό ζητούσε pin και ήταν σε κατάσταση όπως το βγάζεις για πρώτη φορά από τη συσκευασία! Χάθηκαν όλες οι προσωπικές μου ρυθμίσεις και ό,τι είχα αποθηκευμένο στη μνήμη του κινητού καθώς και πολλές επαφές. Είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω backup οπότε δεν ξέρω πόσες επαφές έχω χάσει.Έκανα κάποιες προσπάθειες με κάποια "εργαλεία" από το internet αλλά τίποτα...
Τόση γκαντεμιά να πατήθηκαν στην τσέπη όλες οι επιλογές για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Μια άλλη εκδοχή που πιστεύω η πιο πιθανή είναι να έγινε λόγω μεγάλης θερμοκρασίας στην τσέπη με τη ζέστη και το περπάτημα...
Γι΄αυτό με όποιους αντάλλαξα τηλέφωνο και όσοι άλλοι επιθυμείτε, κάντε τον κόπο να μου στείλετε με π.μ. τον αριθμό σας. Ευχαριστώ.
Μύρο χάρηκα πολύ για τη μικρή σου!
Καλησπέρα σας
Nα δω τι θα μπορέσει να σώσει εσένα ..smashfrak.λυπάμαι αλλά τώρα σου βγαίνουν τ άσχημα από την συνάντηση σου με τον αλεπού.....ούτε ο <<νερόμυλος>> δεν σε σώζει .buy buy.
πολύχρονη η μικρή βρεΚαλησπέρα σας! Να εισται όλοι καλά!!!!! Μάκη σήμερα ξέχασα το νερό ανοιχτό στο γκαζόν (δεν έχει φυτρώσει ακομα) από τις 6:30 - 13:00 λες να έχω κανένα θεμα;
Αμα σε θελει ομως το....... κολοχαρτο...καλο βραδυ κυριοι και καλο ξημερωμα να εχουμε.α και να προσεχετε πως φερεσται στις γυναικες σας
![]()
Ευχαριστώ, οκ αυτό σκέφτηκα και εγώ να μην ποτίσω αύριοπολύχρονη η μικρή βρε
γκαζόν:αν δεν κολύμπησε ο σπόρος δεν έχει θέμα...αυριο μην ποτίσεις κοίτα μόνο την υγρασία στους 5 πόντους βάθος αύριο το μεσημέρι
Καληνύχτα .count sheep.καλό βράδυ
ήρθε ο 1ος![]()
Nωρις νωρις σημερα Μακη αντε καλυνηχτα φιλε καλη ξεκουρασηκαλό βράδυ
ήρθε ο 1ος![]()
Περαστικα...Καλησπέρα σας, αν δεν σε θέλει όμως, δεν σε θέλει.....Ήταν όλα έτοιμα για τα πρώτα γενέθλια της μικρής μου κόρης που είναι αύριο, Ξαφνικά άρχισε εμετό και 38 -39 πυρετό, πάμε στον παιδίατρο, αυτιά λαιμός καθαρά μας έδωσε ενα φαρμακο για ενέργεια γιατί ότι έτρωγε το έβγαζε αμέσως. Τελικά κάναμε εισαγωγή πρην λίγο στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ....