Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα!
επιστροφή στο ''τρέξιμο'' μετά τις ''μίνι'' διακοπές με την οικογένεια...
Μπήκα στο Φορουμ και χάθηκα, νέοι φίλοι, νέα θέματα, παλιά θέματα που ''τρέχουν'' με χίλια... θα χρειαστώ τουλάχιστο μια βδομάδα μελέτη μέχρι να' ρθω στα ίσια μου.sarcastic.

Πριν λίγο καιρό, είχα παρατηρήσει εδώ στα Γιάννενα να ξεραίνονται τα πουρνάρια, τότε ήταν καποια λίγα κομμάτια...όσο περναει ο καιρός όμως τόσο επιδεινώνεται-και μαλιστα με γρήγορο ρυθμό-το φαινόμενο...
Το ίδιο παρατήρησα (στο ταξίδι που έκανα) και σε πολλές περιοχές της Δυτ. Ελλάδας, και μάλιστα σε πολλούς πουρναρόλογγους τα ''καφέ'' μπαλώματα ήταν σε ανησυχητικά μεγάλο ποσοστό του συνολικού εμβαδού του λόγγου...μιλάμε για ολόκληρες κορυφές και πλαγιές...
Ξέρει κανείς τι συμβαίνει?
Σκεφτομαι αυριο να πάρω τηλ. τη Δασική Υπηρεσία...
Καποια αρρωστια που μαλλον ειναι λογο των αστατων καιρικων συνθηκων και της ανομβριας.......ισως ?
Αφρικη γινομαστε σιγα σιγα....xm..xm.
Θα ειχε ενδιαφεφον αν ρωτουσες να μαθεις

Πουρνάρια ακομα δεν έχω δεί κ ούτε θέλω...όπως κ να έχει είναι πολύ ανυσηχητικό, μία οι φωτιές,μία κατι άλλο τι θα γίνει στο τέλος? Τα έλατα που είχα δει πάντως είχαν πάρει ένα κόκκινο χρώμα που τα έβλεπες κ σε έπιανε η ψυχή σου.

Παλικάρια έχω ένα σκυλάκι 1 έτους, χτες είχε γενέθλια! Θέλω να μου πείτε αν έχει τύχη σε κάποιον ποτέ και πως να το αντιμετωπίσω. Όση ώρα είναι δεμένο γυρίζει γύρο -γύρο από τον εαυτό του και κυνηγάει την ουρά του γαυγιζοντας πολύ άγρια με αποτέλεσμα να την έχει ματώσει σε δύο σημεία αρκετά. Πώς θα το αντιμετωπίσω; με έχει νευριασει πάρα πολύ αυτό το πράγμα που δεν ξέρω τι να κάνω. Ο κτηνίατρος μου έδωσε ένα σπρέι να του βάζω στην πληγή και μου είπε να το λύνω πιο συχνά.
Πρωτη φορα το δενεις?
Ειναι εξεικιωμενο η τωρα ξεκινας μαθηση λουριου στο δεσιμο?

Καλημέρα.
Ευτυχώς οι αϋπνίες μειώθηκαν κ φεν πειραζει αν χανω επεισοδια.
Δημητρη βαζεις κατι?
Πίνεις τιποτα?
Ετσι με κατακλυση μονο δεν περνα.
Τα πευκσ ξαιρενονται απο την κάμπια πυτιοκαμπη.
Εξαιρετικά τοξική κ επικυνδινη επίσης για σκυλια κ ανθρωπο.
Σε επαφη μαζι της μπαίνεις νοσοκομείο.
Σκυλί που θα την γλύψει του λιωνει η γλωσσα.
Το χω δει μετα ματιά μου.
Ξηραινει διαδοχικα τα πευκα κ ''σκοτώνει'' χιλιόμετρα εκτασεων.
Έχουμε τρομερό προβλημα εδω.
Μονο με αεροψεκασμο καταπολεμειτε κ εδω το χουν αφησει να επεκταθει.
Στην περιοχη μου το μεγάλο εθνικο δασος παει να χαθει......
Θα δειτε στα πευκα κατι σαν ασπρα ' μάλλινα κουκουλια 'στις ακρες των κλαδιων.
Εκει ανσπτυσονται.
Μακρια κ ποτε ξεκουραση κατω από αυτα τα πευκα.
Ειναι σατανας μετά μορφωμένος αυτό το πραμα

Status
Not open for further replies.
Back