Παρτο Γιάννη, φοβερά κουμπούρια...ε! αυτογεμές ήθελα να πω...Αυτο θα είναι το επόμενο οπλο μου, δεν ξέρω αν ή κοπελιά είναι δώρο με το όπλο........count sheep.
upload image free

Παρτο Γιάννη, φοβερά κουμπούρια...ε! αυτογεμές ήθελα να πω...Αυτο θα είναι το επόμενο οπλο μου, δεν ξέρω αν ή κοπελιά είναι δώρο με το όπλο........count sheep.
upload image free
Ωραιο το συνολο Γιαννη λιγο με χαλαει το παντελονι το ηθελα σε σορτσ.seveys.Αυτο θα είναι το επόμενο οπλο μου, δεν ξέρω αν ή κοπελιά είναι δώρο με το όπλο........count sheep.
upload image free
Παρε αυτο το συνολο στον βαλτο και αμα σταυρωσεις παπια, εμενα να μου τρυπησεις τη μυτη...Αυτο θα είναι το επόμενο οπλο μου, δεν ξέρω αν ή κοπελιά είναι δώρο με το όπλο........count sheep.
upload image free
ποιαααααα amstelΑυτο θα είναι το επόμενο οπλο μου, δεν ξέρω αν ή κοπελιά είναι δώρο με το όπλο........count sheep.
upload image free
Παρτο Γιάννη, φοβερά κουμπούρια...ε! αυτογεμές ήθελα να πω...![]()
Ωραιο το συνολο Γιαννη λιγο με χαλαει το παντελονι το ηθελα σε σορτσ.seveys.
Παρε αυτο το συνολο στον βαλτο και αμα σταυρωσεις παπια, εμενα να μου τρυπησεις τη μυτη...![]()
Τελικά απ'οτι κατάλαβα σε όλους σας, άρεσε..........το όπλοποιαααααα amstel
Φιλαράκι το εργαλείο δεν κάνει για βάλτο.Είναι για φασσοκυνήγια.Παρε αυτο το συνολο στον βαλτο και αμα σταυρωσεις παπια, εμενα να μου τρυπησεις τη μυτη...![]()
Μα καλά, δεν της έδειξε κανείς ... το σωστό κράτημα του όπλου;;; (... και με τα δυο χέρια, το δεξί στη λαβή και το αριστερό με την πάπια λίγο χαμηλότερα ...Αυτο θα είναι το επόμενο οπλο μου, δεν ξέρω αν ή κοπελιά είναι δώρο με το όπλο........count sheep.
upload image free