Χαιρετώ την ομάδα!
Να μαστε και εμείς....ha ha ha.
free screen capture software
Νομίζω ήρθε η ώρα να το κάνουμε στιφάδο τους λέω..
Στιφάδο θα κάνουμε εσένα μου απαντάνε..![]()
Πες τους οτι αυτό δεν τρ5ώγεται.Είναι μεταλλαγμένο.
Χαιρετώ την ομάδα!
Να μαστε και εμείς....ha ha ha.
free screen capture software
Νομίζω ήρθε η ώρα να το κάνουμε στιφάδο τους λέω..
Στιφάδο θα κάνουμε εσένα μου απαντάνε..![]()
Μεταλλαγμενος εισαι εσυ θα μου πούνε μετά,για αυτό δεν ασχολουμε..Πες τους οτι αυτό δεν τρ5ώγεται.Είναι μεταλλαγμένο.
Εμεις μέσα στο κλουβί έχουμε ένα μεγάλο ταπερ απο παγωτό -το οποίο αλλάζεται κατά καιρούς- μέσα στο οποίο έχουμε πέλετ.Οταν λοιπόν θέλει να κατουρήσει ανεβαίνει στο πέλετ και όλα καλά.Μεταλλαγμενος εισαι εσυ θα μου πούνε μετά,για αυτό δεν ασχολουμε..
ΥΓ 5 χρ ειναι αρσενικό κ αυτό,Από τροφή κουνελινι,άχυρο κ κάπου κ αργά λαχανικά κ φρούτα.
Κάτω στο κλουβί πάντα μια στρώση (συσκευασμενο)πριονιδι για να μην λερώνει..
Δοκιμάσαμε κ με εφημερίδες η χαρτόνι αλλά τα κάνει κομματια![]()
Θα το δοκιμάσω Δημήτρη αν και είναι ατίθασος να δω αν θα μπενει..
Πάω κάποτε να ανοίξω την τηλεόραση κ τίποτα εικόνα,Τι στο διάολο έγινε λέω..
Ψάχνω από δω,κοιτάω από κει,το καλώδιο της κεραίας κομματια(ευτυχώς που δεν ήταν άλλο καλώδιο)γιατί θα το τρώγαμε ψητό.
Από τότε τιμωρία,μόνο έξω βγενει κ με αυστηρή παρακολούθηση.
Είναι το λάθος που γίνεται απο υπερβολική σιγουρια σε πολλά πράγματα και μςρικές φορές είναι μοιραίο.Το λαθος ομως ειναι 100% δικο σου Δημητρη. Ποτε με γυμνα ποδια, ή βρεγμενα χερια δεν πιανουμε καλωδια ή φις. Το οτι ησουν τυχερος, δεν αναιρει τον κανονα
Το επόμενο φίλε μου να το γδαρεις μονος σου , αλλα να το φαμε παρέα.eat.Η ανάγκη σε αναγκάζει να το κάνεις και κατα συνέπεια να μαθαίνεις.
Εγώ απο γδάρσιμο δεν είχα ιδεα,Δηλαδή δεν εχω κάνει ποτέ.Έχω όμως δει πολλές φορές.Πέρυσι που χτύπησα ένα αγριογούρουνο το έγδαρα μόνος μου.Μπορεί να παίδεψε λίγο αλλά τελικά το κατάφερα.Ετσι τώρα περιμένω για το επόμενο.![]()
Μητσο το bunny ητο λιγο stoned??Καλημερίζω όλη την καλή παρέα .
Μόλις έφαγα την ενεσή μου και μιας και ειμαι καλύτερα,σηκώθηκα και έφτιαξα εναν φραπέ και τον πίνω συντροφιά με το φιλαράκι μου τον Φραπέ..buy.
picture uploader
φλαπέ έχεις πιεί;;;;;Ωρα για έναν δεύερο φραπέ.....ha ha ha.
μην παρεις κι αλλο θα τσακωνονται.Ωρα για έναν δεύερο φραπέ.....ha ha ha.
καλόοοοοοομην παρεις κι αλλο θα τσακωνονται.
καλησπερα σας
Κωνσταντίνε θα έρθεις φέτος Ελλάδα;;;;;;Καλησπέρα σας κύριοι, με τις ευαισθησίες σας και τα κουνέλια τρομοκράτες.
Εχω πιει φλαπέ φλαμπέφλαπέ έχεις πιεί;;;;;
μην παρεις κι αλλο θα τσακωνονται.
καλησπερα σας
εγώ δεν έχω πιείΕχω πιει φλαπέ φλαμπέ
![]()