Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πες τους οτι αυτό δεν τρ5ώγεται.Είναι μεταλλαγμένο.
Μεταλλαγμενος εισαι εσυ θα μου πούνε μετά,για αυτό δεν ασχολουμε...sarcastic.
ΥΓ 5 χρ ειναι αρσενικό κ αυτό,Από τροφή κουνελινι,άχυρο κ κάπου κ αργά λαχανικά κ φρούτα.
Κάτω στο κλουβί πάντα μια στρώση (συσκευασμενο)πριονιδι για να μην λερώνει..
Δοκιμάσαμε κ με εφημερίδες η χαρτόνι αλλά τα κάνει κομματια.sarcastic.

Μεταλλαγμενος εισαι εσυ θα μου πούνε μετά,για αυτό δεν ασχολουμε...sarcastic.
ΥΓ 5 χρ ειναι αρσενικό κ αυτό,Από τροφή κουνελινι,άχυρο κ κάπου κ αργά λαχανικά κ φρούτα.
Κάτω στο κλουβί πάντα μια στρώση (συσκευασμενο)πριονιδι για να μην λερώνει..
Δοκιμάσαμε κ με εφημερίδες η χαρτόνι αλλά τα κάνει κομματια.sarcastic.
Εμεις μέσα στο κλουβί έχουμε ένα μεγάλο ταπερ απο παγωτό -το οποίο αλλάζεται κατά καιρούς- μέσα στο οποίο έχουμε πέλετ.Οταν λοιπόν θέλει να κατουρήσει ανεβαίνει στο πέλετ και όλα καλά.

Θα το δοκιμάσω Δημήτρη αν και είναι ατίθασος να δω αν θα μπενει..
Πάω κάποτε να ανοίξω την τηλεόραση κ τίποτα εικόνα,Τι στο διάολο έγινε λέω..
Ψάχνω από δω,κοιτάω από κει,το καλώδιο της κεραίας κομματια(ευτυχώς που δεν ήταν άλλο καλώδιο)γιατί θα το τρώγαμε ψητό.
Από τότε τιμωρία,μόνο έξω βγενει κ με αυστηρή παρακολούθηση.

Θα το δοκιμάσω Δημήτρη αν και είναι ατίθασος να δω αν θα μπενει..
Πάω κάποτε να ανοίξω την τηλεόραση κ τίποτα εικόνα,Τι στο διάολο έγινε λέω..
Ψάχνω από δω,κοιτάω από κει,το καλώδιο της κεραίας κομματια(ευτυχώς που δεν ήταν άλλο καλώδιο)γιατί θα το τρώγαμε ψητό.
Από τότε τιμωρία,μόνο έξω βγενει κ με αυστηρή παρακολούθηση.

Ετούτος δεν είχε φάει ποτέ καλώδιο,όμως πέρυσι πήγα να σκοτωθώ,
Ήταν πέρυσι τον Αύγουστο που η οικογένεια έλειπε και ήμουνα μόνος στο σπίτι .Έχω πλύνει την βεράντα και ενώ έχω τελειώσει, ανοίγω την μπαλκονόπορτα να μπω μέσα. Εν τω μεταξύ έχω πατήσει σε μια πετσέτα για να στεγνώσω τα βρεγμένα πόδια μου αλλά ταυτόχρονα σκύβω να βγάλω από ένα πολύριζοι ένα φις.Τότε φίλε είδα την λάμψη που βλέπουν όσοι αποχαιρετάνε αυτόν τον κόσμο .Κεραυνοβολήθηκα στην κυριολεξία.
Μούδιασε όλο μου το σώμα και πραγματικά ήταν ένα από τα πιο επικίνδυνα χτυπήματα που εχω πάθει.
Είχα φάει ο μαλάκας το καλώδιο απο το διπλανό φις και ενώ σκύβω να βγάλω το πρώτο ,ακουμπάνε τα δάχτυλά μου στο δεύτερο, το φαγωμένο.Και για κακό μου, είχε γδύσει την φάση.Οπότε καταλαβαίνεις τι έγινε και την στιγμή μάλιστα που είχα βρεγμένα πόδια.

Το λαθος ομως ειναι 100% δικο σου Δημητρη. Ποτε με γυμνα ποδια, ή βρεγμενα χερια δεν πιανουμε καλωδια ή φις. Το οτι ησουν τυχερος, δεν αναιρει τον κανονα

Το λαθος ομως ειναι 100% δικο σου Δημητρη. Ποτε με γυμνα ποδια, ή βρεγμενα χερια δεν πιανουμε καλωδια ή φις. Το οτι ησουν τυχερος, δεν αναιρει τον κανονα
Είναι το λάθος που γίνεται απο υπερβολική σιγουρια σε πολλά πράγματα και μςρικές φορές είναι μοιραίο.

Η ανάγκη σε αναγκάζει να το κάνεις και κατα συνέπεια να μαθαίνεις.
Εγώ απο γδάρσιμο δεν είχα ιδεα,Δηλαδή δεν εχω κάνει ποτέ.Έχω όμως δει πολλές φορές.Πέρυσι που χτύπησα ένα αγριογούρουνο το έγδαρα μόνος μου.Μπορεί να παίδεψε λίγο αλλά τελικά το κατάφερα.Ετσι τώρα περιμένω για το επόμενο..sarcastic.
Το επόμενο φίλε μου να το γδαρεις μονος σου , αλλα να το φαμε παρέα.eat.

Γαμώτο πάλι τι ίδια με την μέση μου πονάω πολύ κι ας φοράω ζώνη και έχω πάρει και παυσίπονο.kkk..kkk.
Με βλέπω να φεύγω πάλι αρων αρων από το γραφείο.

Status
Not open for further replies.
Back