Ανεβαίνω Δευτέρα και θα ειμαι πάνω μέχρι30 Ιουλίου.Δημήτρη (dim63) πότε ανεβαίνεις τελικά?
Εσυ απο δω το φέρνεις απο 'κει το φέρνεις...δεν ξεκολλάς από τη Μάνη...
Σε τραβάνε και σένα οι σειρήνες σου -μου φαίνεται- και δεν μπορείς να αντισταθείς...
Στην 1η φώτο δεν καταλαβα...μας δείχνεις τα πόδια σου αν είναι πλυμένα?
μας δείχνεις τα πόδια που θα ''πατήσουν'' το βουνό απέναντι?
ή λές στα πόδια σου ''καημένα, τι έχετε να τραβήξετε σ' αυτα τα βουνά από το Σεπτέμβρη και μετά''...![]()
Ok! κατάλαβα δεν τη γλιτώνω...Ανεβαίνω Δευτέρα και θα ειμαι πάνω μέχρι30 Ιουλίου.
Οπως κατάλαβες δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε πετύχω.
Μόλις φτάσω θα σου στείλω μια φωτογραφία που δεν έχεις ξαναδεί.Θα σου στείλω να δεις που πίνω τον καφέ μου και με τι θέα..banana.να φύγεις να ησυχάσουμε άιντε άιντε αμόλα![]()
.xm.Για τη χρησιμότητα τους στο κυνήγι, ok...το καταλαβαίνω...Σπυρο αυτα τα ποδια ειναι φτιαγμενα για κυνηγι κ ερωτα...
Οσο αφορά την πρόσκληση... είναι τιμή μου φίλε και ανταποδίδω...Η Μανη ειναι μονο πετρα κ θαλασσα...Εχεις ανοιχτη προσκληση το ξερεις...
![]()
Οσο αφορά την αφιέρωση...μαγεία η Μάνη...Αφιερωμενες απο εναν ωραιο Σεπτεμβρη...
Αρπάζω το ελαφάκι και πάω να το κάψω σκοπευτήριο!!! .shoot.
Μέχρι τις 30 ΙουλιουΑνεβαίνω Δευτέρα και θα ειμαι πάνω μέχρι30 Ιουλίου.
Οπως κατάλαβες δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε πετύχω.
Ασχέτως που θα πλακωθείς στα ούζα,πιες και μια παγωμένη για μένα .Καλησπέρα σας.
Επιστροφή από θάλασσα hot sun1 και σφαίρα για Νερόμυλο .eat....
ΑΡΩΣΤΕΙΑ τα περδικια σε κάνα μήνα θα αρχιζα τα εκπαιδευτικά καθημερινά στο βουνό ,για μένα δεν υπάρχει καλύτερο τραγούδι από το κακαρισμα τής. Αν και φέτος ήταν κακοχρονια δεν έκαμε καθόλου νερά μόνο τρεις βροχές όλο το χρόνο και οι γέννες από ότι μαθαίνω δεν πήγαν καλά και τι δεν θα έδινα να μουνα κάτω στα αγαπημένα μου μέρη με τα σκυλιά και το φιλαράκι μου.