Την καλησπερα μου σε ολους, λιγη ξεκουραση σημερα απο την ταλαιπωρια της εβδομαδας, να συνελθω λιγο απο τα εκζεματα, εχω συγκαει
παντου, ολο το σωμα μια πληγη, λιγο δροσια επιτελους. Ομορφα να περνατε, καλο βραδυ ευχομαι.
Περαστικα Σταυρο
Την καλησπερα μου σε ολους, λιγη ξεκουραση σημερα απο την ταλαιπωρια της εβδομαδας, να συνελθω λιγο απο τα εκζεματα, εχω συγκαει
παντου, ολο το σωμα μια πληγη, λιγο δροσια επιτελους. Ομορφα να περνατε, καλο βραδυ ευχομαι.
Καλησπέρα φίλοι μου ενα αρσενικό επανιελάκι 2 μηνών μπήκε στην ζωή μου καπως ξαφνικά και μου
εχει πάρει τα μυαλά εδω και 5 ημέρες , γι αυτό και σας έχασα.
Σπύρο αυτός είναι ο μεγάλος μου ο Αρης 12 ετών καποια στιγμή θα ανεβάσω και τον μικρο τον Φρέντυ.Καλησπερίζω την παρέα!
Φώτη να το χαίρεσαι, αν κρίνω απο το λίγο που φαίνεται, στο προφίλ σου, κουκλί είναι!
Ο ερωτας με ερωτα περναει Φωτη, παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι.Καλησπέρα φίλοι μου ενα αρσενικό επανιελάκι 2 μηνών μπήκε στην ζωή μου καπως ξαφνικά και μου
Τελειο ....!!!!!! Αξιολατρευτο το ειδα κ εγω στο fb, να το χαιρεσαι φιλε..!!!Καλησπέρα φίλοι μου ενα αρσενικό επανιελάκι 2 μηνών μπήκε στην ζωή μου καπως ξαφνικά και μου
περαστικά και προσοχή ρε φίλεΤην καλησπερα μου σε ολους, λιγη ξεκουραση σημερα απο την ταλαιπωρια της εβδομαδας, να συνελθω λιγο απο τα εκζεματα, εχω συγκαει
καλότυχος ο παιχνιδιάρηςΚαλησπέρα φίλοι μου ενα αρσενικό επανιελάκι 2 μηνών μπήκε στην ζωή μου καπως ξαφνικά και μου
Καλότυχο να είναι Φώτη, Μακάρι τα όνειρα και οι προσδοκίες σου να γίνουν πραγματικότητα.Καλησπέρα φίλοι μου ενα αρσενικό επανιελάκι 2 μηνών μπήκε στην ζωή μου καπως ξαφνικά και μου
Σταύρο περαστικά και καλή δύναμη για τη συνέχεια.Την καλησπερα μου σε ολους, λιγη ξεκουραση σημερα απο την ταλαιπωρια της εβδομαδας, να συνελθω λιγο απο τα εκζεματα, εχω συγκαει
Καλότυχο και να γινει ο ιδανικός συντροφός σου στο κυνήγι για πολλά χρόνια.