Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλησπερα μου σε ολους, λιγη ξεκουραση σημερα απο την ταλαιπωρια της εβδομαδας, να συνελθω λιγο απο τα εκζεματα, εχω συγκαει
παντου, ολο το σωμα μια πληγη, λιγο δροσια επιτελους. Ομορφα να περνατε, καλο βραδυ ευχομαι.

Περαστικα Σταυρο

Καλησπερίζω την παρέα!

Φώτη να το χαίρεσαι, αν κρίνω απο το λίγο που φαίνεται, στο προφίλ σου, κουκλί είναι!
Σπύρο αυτός είναι ο μεγάλος μου ο Αρης 12 ετών καποια στιγμή θα ανεβάσω και τον μικρο τον Φρέντυ.

Καλησπέρα φίλοι μου ενα αρσενικό επανιελάκι 2 μηνών μπήκε στην ζωή μου καπως ξαφνικά και μου
εχει πάρει τα μυαλά εδω και 5 ημέρες , γι αυτό και σας έχασα.
Ο ερωτας με ερωτα περναει Φωτη, παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι.

Καλησπέρα φίλοι μου ενα αρσενικό επανιελάκι 2 μηνών μπήκε στην ζωή μου καπως ξαφνικά και μου
Τελειο ....!!!!!! Αξιολατρευτο το ειδα κ εγω στο fb, να το χαιρεσαι φιλε..!!!

Last edited:
καλησπέρα σας καλοί μου φίλοι :)
Την καλησπερα μου σε ολους, λιγη ξεκουραση σημερα απο την ταλαιπωρια της εβδομαδας, να συνελθω λιγο απο τα εκζεματα, εχω συγκαει
παντου, ολο το σωμα μια πληγη, λιγο δροσια επιτελους. Ομορφα να περνατε, καλο βραδυ ευχομαι.
περαστικά και προσοχή ρε φίλε :)
καλότυχος ο παιχνιδιάρης :)

Καλοτυχο Φωτη .well done.
Σταυρο η δουλεια που κανεις ειναι μεγαλο πακετο και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν πληρωνεται οσα και να βγαζεις
Περαστικα σου γρηγορη αναρρωση ;)
Καλησπερα Παλικαρια
Επιστροφη στο Καμινι .buy buy..buy buy.μετα απο ενα διημερο στην δροσια και στην ηρεμια

Καλησπέρα στη παρέα. Επιστροφή από την παραλία που δεν σου έκανε καρδιά να φύγεις μιας και η ηρεμία και η δροσιά μας χαλάρωσαν αρκετά, αν είχα ένα ραντσι κοιμομουν εκεί ευχαρίστως.
Καλότυχο να είναι Φώτη, Μακάρι τα όνειρα και οι προσδοκίες σου να γίνουν πραγματικότητα.
Σταύρο περαστικά και καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Καληνυχτίζω και 'γω!

th

Σταύρο δύσκολη εποχή το καλοκαίρι για τη δουλειά σου. Περαστικά, καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Φώτη καλότυχο το σκυλάκι. Εύχομαι να γίνει καλός σύντροφος της οικογένειας και καλός συνεργάτης στο κυνήγι.

Status
Not open for further replies.
Back