Καλησπέρα στη παρέα
Φίλε θα γούσταρα για σήμερα το βράδυ με την καλή σας παρέα να απολαύσουμε στον Φάρο τις ποτάρες μας από τα χεράκια του Χρήστου του κυνηγού του ΑΕΚΤΖΗκαλησπέρα σας καλοί μου φίλοι![]()
χαχαχαχα προχθές τον είδα τον νεαρόΦίλε θα γούσταρα για σήμερα το βράδυ με την καλή σας παρέα να απολαύσουμε στον Φάρο τις ποτάρες μας από τα χεράκια του Χρήστου του κυνηγού του ΑΕΚΤΖΗ
...
Καλησπέρα σας
τι λες τώρα;;;; πως τι;;;; .xm.μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα οτι η μάνα εκανε το σπίτι παραναλωμα του πυρός κ εγώ είμαι στο κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή
Ευτυχώς οι γονείς μου είναι καλά, αντε να δούμε τι θα δούμε......
.asking. .asking. .asking. .asking.μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα οτι η μάνα εκανε το σπίτι παραναλωμα του πυρός κ εγώ είμαι στο κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή
μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα οτι η μάνα εκανε το σπίτι παραναλωμα του πυρός κ εγώ είμαι στο κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή
ας είναι μέχρι εκεί Θεόφραστε και θα τα ξαναφιάξετεΜου είπαν οτι πήγε πυροσβεστική και ότι η κουζίνα καταστράφηκε ολοσχερώς και οτι εχει μαυρισει ολο το σπίτι. Ξέχασε το τηγάνι στο μάτι η μάνα μου..... Ένα ακόμα απο αυτά που πιστεύεις οτι δεν θα σου συμβούν. Αφού απο υγεία είμαστε οκ ολα θα γίνουν........ Τουλάχιστον πρόλαβα και πήρα το δικανακι γιατι θα γινόντουσαν τα λεφτά ντουλάπια![]()
γειά σου ΚολοκοτρώνηΚαλησπέρα παληκάρια μου!
Ευτυχώς.cool.Τουλάχιστον πρόλαβα και πήρα το δικανακι γιατι θα γινόντουσαν τα λεφτά ντουλάπια
Ευτυχώς Θεόφραστε αποφεύχθει το χειρότερο σενάριο.Καλή δύναμη τώρα φίλε και κουράγιο για τα δύσκολα της αποκατάστασης.Για παρηγοριά παρε αγκαλιά το βράδυ το κανόνι σου.Μου είπαν οτι πήγε πυροσβεστική και ότι η κουζίνα καταστράφηκε ολοσχερώς και οτι εχει μαυρισει ολο το σπίτι. Ξέχασε το τηγάνι στο μάτι η μάνα μου..... Ένα ακόμα απο αυτά που πιστεύεις οτι δεν θα σου συμβούν. Αφού απο υγεία είμαστε οκ ολα θα γίνουν........ Τουλάχιστον πρόλαβα και πήρα το δικανακι γιατι θα γινόντουσαν τα λεφτά ντουλάπια![]()
μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα οτι η μάνα εκανε το σπίτι παραναλωμα του πυρός κ εγώ είμαι στο κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή
Ευτυχώς που οι δικοί σου ειναι καλά και τα υπόλοιπα γίνονται...Μου είπαν οτι πήγε πυροσβεστική και ότι η κουζίνα καταστράφηκε ολοσχερώς και οτι εχει μαυρισει ολο το σπίτι. Ξέχασε το τηγάνι στο μάτι η μάνα μου..... Ένα ακόμα απο αυτά που πιστεύεις οτι δεν θα σου συμβούν. Αφού απο υγεία είμαστε οκ ολα θα γίνουν........ Τουλάχιστον πρόλαβα και πήρα το δικανακι γιατι θα γινόντουσαν τα λεφτά ντουλάπια![]()