Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α ρε Τάσο τι μου θύμησες....
Με πήγαινε ο πατέρας μου στον κάμπο πιτσιρικάς εγώ με το 36άρι και έκανα τις πρώτες μου τουφεκιές.
Μαζεύαμε καμιά 10αριά σιταρήθρες,καθάρισμα και στο τηγάνι!!!
Το γράφω και μου τρέχουν τα σάλια....eat.

καλησπέρα σας καλοί μου φίλοι :)
Φίλε θα γούσταρα για σήμερα το βράδυ με την καλή σας παρέα να απολαύσουμε στον Φάρο τις ποτάρες μας από τα χεράκια του Χρήστου του κυνηγού του ΑΕΚΤΖΗ
... .beer.

Καλησπέρα σας

Φίλε θα γούσταρα για σήμερα το βράδυ με την καλή σας παρέα να απολαύσουμε στον Φάρο τις ποτάρες μας από τα χεράκια του Χρήστου του κυνηγού του ΑΕΚΤΖΗ
... .beer.

Καλησπέρα σας
χαχαχαχα προχθές τον είδα τον νεαρό :)

μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα οτι η μάνα εκανε το σπίτι παραναλωμα του πυρός κ εγώ είμαι στο κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή .hair.
Ευτυχώς οι γονείς μου είναι καλά, αντε να δούμε τι θα δούμε......

μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα οτι η μάνα εκανε το σπίτι παραναλωμα του πυρός κ εγώ είμαι στο κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή .hair.
τι λες τώρα;;;; πως τι;;;; .xm.

.asking. .asking. .asking. .asking.

Τι λες ρε φίλε;;;;;;;;;;;;;;;;; Σαν πρώτη σκέψη κρατάμε ότι είναι καλά οι γονείς σου! Τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα... Εύχομαι να είναι μικρές οι ζημιές.

Όχι ρε τι λες τώρα. Πάλι καλά είναι εντάξει οι άνθρωποι. Ελπίζω να μην έγινε μεγάλη ζημιά.

Μου είπαν οτι πήγε πυροσβεστική και ότι η κουζίνα καταστράφηκε ολοσχερώς και οτι εχει μαυρισει ολο το σπίτι. Ξέχασε το τηγάνι στο μάτι η μάνα μου..... Ένα ακόμα απο αυτά που πιστεύεις οτι δεν θα σου συμβούν. Αφού απο υγεία είμαστε οκ ολα θα γίνουν........ Τουλάχιστον πρόλαβα και πήρα το δικανακι γιατι θα γινόντουσαν τα λεφτά ντουλάπια.sarcastic..sarcastic.

Μου είπαν οτι πήγε πυροσβεστική και ότι η κουζίνα καταστράφηκε ολοσχερώς και οτι εχει μαυρισει ολο το σπίτι. Ξέχασε το τηγάνι στο μάτι η μάνα μου..... Ένα ακόμα απο αυτά που πιστεύεις οτι δεν θα σου συμβούν. Αφού απο υγεία είμαστε οκ ολα θα γίνουν........ Τουλάχιστον πρόλαβα και πήρα το δικανακι γιατι θα γινόντουσαν τα λεφτά ντουλάπια.sarcastic..sarcastic.
ας είναι μέχρι εκεί Θεόφραστε και θα τα ξαναφιάξετε :)

Καλησπερίζω την παρέα.
Αφιξη πριν μια ώρα στον Αμαζόνιο.Ζέστη ,υγρασία με τοσο θολή την ατμόσφαιρα που δεν βλέπεις.Στην κυριολεξία σαν να εχει ομίχλη.Η βλάστηση οργιώδης και το σπίτι γεμάτο ιστούς.Τα αγριογούρουνα έσκαψαν σε πολλά σημεία στα 15 μέτρα απο το σπίτι. Και τώρα αρχίζει η περιπέτεια, που οσο κουραστική και ναναι ειναι απολαυστική.
.sarcastic.

Ευτυχώς Θεόφραστε αποφεύχθει το χειρότερο σενάριο.Καλή δύναμη τώρα φίλε και κουράγιο για τα δύσκολα της αποκατάστασης.Για παρηγοριά παρε αγκαλιά το βράδυ το κανόνι σου.

Last edited:
Ευτυχώς που οι δικοί σου ειναι καλά και τα υπόλοιπα γίνονται...
Πάντως ρε φίλε, εκεί που ήσουν στ' απάνω σου με το καινούριο δίκαννο, σου τυχε αυτό για να στη χαλάσει...γκαντεμιά ρε φίλε...
Αντε ανασκουμπωσου τώρα να το σουλουπωσεις και καλή δυναμη...

Status
Not open for further replies.
Back