Καλημερα στη παρεα, βρηκα ένα κενό και είπα να χεραιτησω, καλή συνέχεια σε όλους.
Καλημερα σε ολους...
Ευριπιδη θα σου στειλω μια διευθυνσουλα στην Αθηνα να στειλεις τα κυαλια... Ελπιζω να εχουν μεγαλο ζουμ μονο γιατι ειναι αμαρτια να χανει το παιδακι το θεαμα...![]()
.victory..victory..victory.Ι place my bet on the "paidaki" though
Ευρυπιδη μαζι με τα κυαλια στην Αθηνα, στειλε κ εναν κουβα στον Βικτωρα, γιατι για ταμειο δεν ειναι σιγουρα ετσι οπως πονταρει...Ι place my bet on the "paidaki" though
Τα κρουασαν τα κρυμμένα ξεχασεςKααααλα κααααλα. Μετα τον αγωνα θα παραπονιεσαι, οχι μου φταιγε η ζεστη, οχι μου φταιγε η υγρασια, το κοντακι, τα φυσιγγια, η αντηλια, οι τροχιες ηταν περιεργες, τα πιατα ηταν πολυ σκληρα και δεν εσπαγαν....![]()
Εεεεεεεεε Βικτωρα να ξερεις οτι κ με ενα χερι να ριξω τον εχω για πλακα τον... "paidaki" though...Kααααλα κααααλα. Μετα τον αγωνα θα παραπονιεσαι, οχι μου φταιγε η ζεστη, οχι μου φταιγε η υγρασια, το κοντακι, τα φυσιγγια, η αντηλια, οι τροχιες ηταν περιεργες, τα πιατα ηταν πολυ σκληρα και δεν εσπαγαν....![]()
Εεεεεεεεε Βικτωρα να ξερεις οτι κ με ενα χερι να ριξω τον εχω για πλακα τον... "paidaki" though...
Ολα τα λεφτα ετσι κ πηγαινουμε σκοπευτηριο μαζι ειναι που ζηταμε κανενα περιεργο ντουμπε sim, κ να βλεπεις τωρα τον Γιωργο να τον παιρνει κ εμενα να το χανω, κ στον αμεσως επομενο να γινεται το αντιστροφο... Εκει να δεις γελια κ πειραγματα...
Κ η στιχομυθια του Εβρου φετους... Φυλαγαμε μαζι με το Γιωργο, μπαινει ενα σαρσελι απο μενα, μπαμ,μπουμ, μαλλιααααααααααα, με ξεφτυλισε....kkk. Σηκωνεται ο Γιωρικας ο ριχταρης, μπαμ μια, ξερο... Γυριζει κ μου λεει "φιλαρακι ειχες τελιεωσει με το πουλακι ετσι?" .buy buy..buy buy..freezing cold.
Δεν περναει μιση ωρα, εχω βαρεσει μια παπια κ εχει βγει στον παγο να την παρω... Ερχεται μια καστανια λοιπον να τον φαει τον κυριο, του σφυραω, τη βλεπει, ααααα λεω ωραια θα δουμε DVD τωρα, πλαναρει, αααααααααααα, πατα κιουτα πατα κιουτα, αδειαζει, μαλλιααααααααααααααα....buy buy. Της κανω μια τουφεκιτσα, 20 μετρα πιο πισω απο τον κυριο, αρχισε τις τουμπες η καστανια (την εχει κ το βιντεο) οποτε γυρναω... "εεεεεεε φιλρακι ειχες αδειασει ετσι? Δεν στη χαλασα? " .ass.
Αυτα ειναι τα ωραια...![]()
Καλά να περνάς Κώστα. Είχα πάει κι εγώ εκεί πριν από ... 30+ χρόνια !!! Φανταστικό νησί η Σκιάθος, πανέμορφη ... .cool.
Κι από τουρισμό, κυρίως γερμανίδες είχε τότε ...τώρα δεν ξέρω τι εθνικότητες παίζουν;
![]()
Μην γραφεις για μωρα! Μην γραφεις για μωρα! Θα σε αρχισουν στα να σου ζησει....Καλησπέρα με πολύ όμορφη θέα και άραγμα με καφεδάκι στο μπαλκόνι μετά από το φαγητό.
Στέλιο έχει και Γερμανία πολύ και Ρωσίδες είδα γενικά είναι γεμάτο το νησί με ξένους. Δεν ήρθα όμως για να φορτώσω. Ήρθα φορτωμένος με μωρό οπότε αράζω κάνω τα μπάνια μου και πίνω ποτάκια ήσυχα το βράδυ. Το ξεσάλωμα θα γίνει αρχές Αυγούστου στη Μύκονο όπου θα μας φιλοξενήσει ένας γνωστός μας. Εκεί θα τα κάνουμε που**να όλα.![]()