Δεν παίζεσαι. .......
Πολύ καλο
Δώρο από την γυναίκα Νίκο, είναι γραφίστρια και της έλεγα για προχθές στο Σχιστό και μου το έφτιαξε για δώρο.Τιιιιι παιζει με τα μπλουζακια; γιααα να μαθω...
Θεοφραστε δεν ξεκινάς την μαζική παραγωγή, πραγματικά πολύ ωραίο φίλε Θα φορεθει πολύ.Δώρο από την γυναίκα Νίκο, είναι γραφίστρια και της έλεγα για προχθές στο Σχιστό και μου το έφτιαξε για δώρο.
Κάτσε να παραλάβω γιατί μου έστειλε φωτό μόνο, περαιτέρω σχόλια δεν κάνω γιατί τώρα ξέρει που είμαι χαμένος συνέχειαΘεοφραστε δεν ξεκινάς την μαζική παραγωγή, πραγματικά πολύ ωραίο φίλε Θα φορεθει πολύ.
Στυλιιιιιστα μουουου.....Κάτσε να παραλάβω γιατί μου έστειλε φωτό μόνο, περαιτέρω σχόλια δεν κάνω γιατί τώρα ξέρει που είμαι χαμένος συνέχειααλλά νομίζω το nick στο μανίκι θα ήθελε ποιο μικρό
![]()
Γαρδελης σταθης ψαλτης;Θεοφραστε ενιδαφερον...
Εμενα κ του Γερασιμου που ειμαστε ψωνια θα της πουμε να μας τις κανει αμανικες... .ha ha ha..buy buy.![]()
Θεοφραστε ενιδαφερον...
Εμενα κ του Γερασιμου που ειμαστε ψωνια θα της πουμε να μας τις κανει αμανικες... .ha ha ha..buy buy.![]()
Γαρδελης σταθης ψαλτης;
Ωπα ρε σφιχτες.το hl τώρα και σε εκδοση παραλιαςΘεοφραστε ενιδαφερον...
Εγώ πάλι αυτό το είδος ταινιών ποτέ δεν το συμπάθησα !!! .buy.Εμενα μ'αρεσε και το παλιο. Λογω προτιμησης στο ειδος ταινιων
Γεια σου ρε Clint.go ahead make my dayΚαλησπέρα σας, από το σπίτι ... A/C, φραπέ & HL !!!
Εγώ πάλι αυτό το είδος ταινιών ποτέ δεν το συμπάθησα !!! .buy.
Περιπέτειες με πολύ μπαλωτίδι (καουμπόικα, αστυνομικά κ πολεμικά) ... και ξερό ψωμί !!! .shoot..shoot..shoot..shoot.
![]()
![]()
![]()