Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επειδη ολος ο κοσμος παντα μπερδευε την πολιτικη με οτιδηποτε αλλο. Δεν μου ειναι συμπαθης η Γερμανια ως πολιτικη, αλλα η ομαδα της συχνα-πυκνα χαιρει της εκτιμησης μου. Εκτος αν στο προσωπο του Σβαινσταιγκερ εσυ βλεπεις τη Μερκελ με τα φουστανια να τρεχει .very happy.
Ευτυχώς η δυστυχώς βικτωρα η πολιτική έχει αντίκτυπο και στο ποδόσφαιρο.οι πληρ.μου λένε οτι ασχετοι τουρίστες και στο λιμανι σε καφετέριες πανηγύρισαν τον αποκλεισμό του 4ου ραιχ

Πριν λιγο γυρισα απο την Ασφαλεια, που πηγα για να ξεκινησω τις διαδικασιες για την ανανεωση των οπλων, και το περασμα στο ονομα μου. Καμποση χαρτουρα, η υπαλληλος μου ειπε οτι εφοσον εχω ανανεωσει οπλο την τελευταια τριετια το χαρτι γιατρου δεν χρειαζεται, και τα παραβολα ειναι εντελως ενδεικτικα, 3+3€ για καθε οπλο. Αυτο που κραταω ειναι η εξαιρετικα ευγενικη συμπεριφορα της υπαλληλου, που απαντησε σε ολες τις αποριες μου, και με εξυπηρετησε οσο το δυνατον περισσοτερο, προτεινοντας μου μαλιστα και λυσεις σε αποριες που ειχα. Ευγε...

μια διευκρίνηση

το χαρτί γιατρού ισχύει για το ίδιο αστυνομικό τμήμα που έχεις βγάλει την άδεια αγοράς ή οπλοκατοχής ,δεν μπορεί να έχεις ένα χαρτί γιατρού για 2 διαφορετικά αστυνομικά τμήματα έστω και σε φωτοτυπία για να αποδείξεις ότι πέρασες πρόσφατα γιατρό

στην δική μου περίπτωση όταν είχα βγάλει άδεια αγοράς για την 930 έμενα σε διαφορετική περιοχή από την τωρινή - όταν πήγα πρόσφατα για την άδεια αγοράς της Α5 μου ξαναζήτησαν χαρτί γιατρού γιατί είχα αλλάξει περιοχή και αστυνομική υπηρεσία

Σωστή η σκέψη τους..Γιατί αυτός που αλλάζει περιοχή αλλάζουν και τα μυαλά του...hair.
Απλά το κρατάνε πρωτότυπο μέσα στο φάκελο σου, κι εμένα το έψαξαν όταν πήγα να βγάλω την άδεια για το win το βρήκαν και μου είπαν ισχύει οκ, δεν καταχωρείτε σε κάποιο συστημα, όπως και τα παράβολα μου τα ζήτησαν τυπωμένα παρόλο που τα έβγαλα επιτόπου από το app της τράπεζας, μου είπαν βέβαια οκ φέρτα όταν ξαναρθείς δεν με ταλαιπώρησαν αλλά......

μια διευκρίνηση

το χαρτί γιατρού ισχύει για το ίδιο αστυνομικό τμήμα που έχεις βγάλει την άδεια αγοράς ή οπλοκατοχής ,δεν μπορεί να έχεις ένα χαρτί γιατρού για 2 διαφορετικά αστυνομικά τμήματα έστω και σε φωτοτυπία για να αποδείξεις ότι πέρασες πρόσφατα γιατρό

στην δική μου περίπτωση όταν είχα βγάλει άδεια αγοράς για την 930 έμενα σε διαφορετική περιοχή από την τωρινή - όταν πήγα πρόσφατα για την άδεια αγοράς της Α5 μου ξαναζήτησαν χαρτί γιατρού γιατί είχα αλλάξει περιοχή και αστυνομική υπηρεσία

Μάλλον αυτό γίνεται γιατί ο γιατρός δίνει τη βεβαίωση - πόρισμα σε σφραγισμένο φάκελο που ανοίγεται από την ασφάλεια. Δεν μπορεί να γίνει αναπαραγωγή με φωτοαντίγραφα. Θα μπορούσε ίσως να υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας και ανταλλαγής εγγράφων υπηρεσιακά δηλαδή μεταξύ των δυο αστ. τμημάτων αλλά μάλλον το προχώρησα πολύ για τα ελληνικά δεδομένα... :)

Χρήστο ποτέ δεν έχω πάρει χαρτί γιατρού σφραγισμένο,στο μπλοκ που συνταγογραφεί εκεί γράφει συνήθως την εξέταση,χύμα στο κύμα,τζίφρα σφραγίδα το €20 και τέλος

τουλάχιστον ο συγκεκριμένος σε εξετάζει γιατί είναι σκοπευτής με δελτίο από ΣΚΟΕ και σου λέει άσε μην έχουμε ντράβαλα το μάτι του κόβει και αρκετά μπορώ να πω

πιο παλιά πήγαινα σε έναν που σε εξέταζε στο μιλητό του στυλ - είσαι οκ δεν έχεις τίποτα ε δεν παίρνεις φάρμακα ; μα και να έπαιρνα αν ήθελα να κάνω δουλειά θα του το έλεγα ;

παιδιά για χαρτί γιατρού μιλάμε.ποιο σφραγισμένο φάκελο? Εδώ παίρνουμε το χαρτί απο κυνηγομαγαζο μας εξετάζει παθολόγος παιρνει 10 ευρωπαϊκά πας το χαρτί στο τμήμα της περιοχής σου και φαίνεται ηλεκτρονικά οπου και να πας.πρωτη φορά ακούω οτι αν αλλαξεις περιοχή θέλεις άλλο χαρτί και πρωτη φορά ακούω για σφραγισμένο φακελο

Απλά το κρατάνε πρωτότυπο μέσα στο φάκελο σου, κι εμένα το έψαξαν όταν πήγα να βγάλω την άδεια για το win το βρήκαν και μου είπαν ισχύει οκ, δεν καταχωρείτε σε κάποιο συστημα, όπως και τα παράβολα μου τα ζήτησαν τυπωμένα παρόλο που τα έβγαλα επιτόπου από το app της τράπεζας, μου είπαν βέβαια οκ φέρτα όταν ξαναρθείς δεν με ταλαιπώρησαν αλλά......

Θεόφραστε στο ίδιο αστυνομικό τμήμα όμως πήγες έτσι ;

Πρόπερσι που είχα πάει,Ο Γιατρός το έβαλε στο φάκελο(που είχε κάμποσους για αυτό τον σκοπό)τον σφραγισε κ μου λέει έτοιμος..
Του λέω γιατί σε φάκελο κ μου λέει αν το πας σκέτο θα σε γυρίσουν πίσω..

Στο τμήμα της περιοχης μου όταν πας για άδεια αγοράς την παιρνεις μέσα σε πεντε λεπτα και μετα που θα δηλώσεις τ όπλο την άδεια κατοχής την παιρνεις το αργότερο σε 3 μέρες π.χ

Θεόφραστε στο ίδιο αστυνομικό τμήμα όμως πήγες έτσι ;
Ναι ναι, απ οτι κατάλαβα ο φάκελος μένει στο εκάστοτε τμήμα, βέβαια αν μετακομίσεις δεν βλέπω τον λόγο αλλά οκ

Στο τμήμα της περιοχης μου όταν πας για άδεια αγοράς την παιρνεις μέσα σε πεντε λεπτα και μετα που θα δηλώσεις τ όπλο την άδεια κατοχής την παιρνεις το αργότερο σε 3 μέρες π.χ
Δηλαδή έχεις την ΑΚΚΟ στα χέρια σε 3 μέρες μονοοοοο??????????????????
Εδώ είτε δηλώσεις είτε ανανεώσεις σε ένα μήνα την παίρνεις!

...Αυτο που κραταω ειναι η εξαιρετικα ευγενικη συμπεριφορα της υπαλληλου, που απαντησε σε ολες τις αποριες μου, και με εξυπηρετησε οσο το δυνατον περισσοτερο, προτεινοντας μου μαλιστα και λυσεις σε αποριες που ειχα. Ευγε...
Πράγματι Βίκτωρα, η συγκεκριμένη είναι άψογη! Προ καιρού που πήγα και ανανέωσα κι εγώ δυο δικά μου, μου είπε ... επειδή λέει με συμπάθησε :) να κάτσω λίγο να μου ετοιμάσει τις νέες άδειες να τις πάρω αυθημερόν !!! .fff.
Αλλά ... τέτοιος γκαντέμης που είμαι ως γνωστόν, έτυχε να είναι η μέρα που ο αέρας .sex hard. στα Χανιά, τότε που έπεσε ο ευκάλυπτος και σκότωσε τον άνθρωπο εκεί κοντά στο ΜΑΙΧ, και μετά από αυτό δόθηκε εντολή να κλείσουν τα σχολεία, οπότε την ειδοποίησαν να πάει να πάρει το παιδί της, κι έτσι δεν πρόλαβε. :(

Status
Not open for further replies.
Back