Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
31 χρονια το σωληνακι; ε να το πας πισω στην εταιρεια.sarcastic..sarcastic.

καλά μην το πεις αυτό σε κανέναν που έχει κινέζικο....τα σωληνάκια σε 3 μάξιμουμ 5 χρόνια συνήθως "πολυμερίζονται", κοινώς σαπίζουν-θρυμματίζουν....
(ίσως και στα καινούργια stihl δλδ...)

Τα 31 ειναι σίγουρα.Μπορει και κατι παραπάνω.Ψευτοπράματα.Ποιαααα STIHL .......
Εχει κοψει πολύ πράμα και εχει ταλαιπωρηθεί πολύ.Εχει κόψει φορτηγά ξύλα.Κορμούς με διαμετρο ενα μέτρο και μετά τους σκίζαμε σαν κορδέλα.Σκληρά ξύλα απο δεντρα μεγάλης ηλικίας και ακόμη δουλεύει με την ιδια λάμα και την ιδια καμπάνα.

καλά μην το πεις αυτό σε κανέναν που έχει κινέζικο....τα σωληνάκια σε 3 μάξιμουμ 5 χρόνια συνήθως "πολυμερίζονται", κοινώς σαπίζουν-θρυμματίζουν....
(ίσως και στα καινούργια stihl δλδ...)
Ε δεν σου φταίει το μηχάνημα νομίζω με 32 χρόνια υπηρεσίας :)
Γενικα ομως αποφεύγουμε να αφξνουμε βενζινη στο μηχανημα εαν δεν θα χρησιμοποιηθει συντομα.
Επισης μεωτην σημερινη αμόλυβδη δεν πρεπει να καιμε καυσιμο περαν τους ενός μηνος απο την αγορα.
Γιαυτό φτιάχνουμε λιγο κ οσο πιστευουμε θα χρειαστούμε.
Μεγαλύτερο σε ηλικία καυσιμο κανει ζημια:)

Τωρα πες......μηπως φτιάχνεις φυλακτρα με το αλυσοπριονο?:) .yelling..sarcastic.

Η καμπανα τι ειναι?
kampana-660_0.png

.yelling.
cizim01_tr.jpg

Ουσιαστικά ο συμπλέκτης που στο ρελαντί αφήνει την αλυσίδα ακίνητη και κομπλάρει όταν γκαζώνεις σαν τα σκουτεράκια

Καλησπερα στη παρεα. Στο κτημα σημερα για κοψιμο χόρτων, το απογευμα εχει δευτερο γυρο, εκοψα το πρωι με δισκο τα χοντρά και το απόγευμα ειναι τα ψιλά,αφόρητη ζεστη,κατέβασα τρια λιτρα νερό και κάμποσα νεκταρινια και βερίκοκα. Ευχαριστη εκπληξη δυο σκατζοχηροι, ο ενας μαλιστα τριγυριζε στα ποδια μου αρκετη ώρα, απο κοντα και η σκυλίτσα που τους γαυγιζε.

cizim01_tr.jpg

Ουσιαστικά ο συμπλέκτης που στο ρελαντί αφήνει την αλυσίδα ακίνητη και κομπλάρει όταν γκαζώνεις σαν τα σκουτεράκια
Ε, μα ... βρε αθεόφοβε, το ... τούρκικο σχέδιο βρήκες να βάλεις !!! Δεν βρήκες τίποτα άλλο ;;; .what.
.hair.
http://www.agroliseis.gr/gr/el/products/--12
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Ε δεν σου φταίει το μηχάνημα νομίζω με 32 χρόνια υπηρεσίας :)
Γενικα ομως αποφεύγουμε να αφξνουμε βενζινη στο μηχανημα εαν δεν θα χρησιμοποιηθει συντομα.
Επισης μεωτην σημερινη αμόλυβδη δεν πρεπει να καιμε καυσιμο περαν τους ενός μηνος απο την αγορα.
Γιαυτό φτιάχνουμε λιγο κ οσο πιστευουμε θα χρειαστούμε.
Μεγαλύτερο σε ηλικία καυσιμο κανει ζημια:)

Τωρα πες......μηπως φτιάχνεις φυλακτρα με το αλυσοπριονο?:) .yelling..sarcastic.
Χρύσανθε ποτέ δεν αφήνω καυσιμο μέσα.Οταν τελειώσω τη δουλειά και ειναι να φυγω ,οπότε το πριόνι μένει αχρησιμοποιήτο αδειάζω το καυσιμο και μετά το βάζω να δουλέψει ρελαντί μέχρι να σβήσει.Παλιότερα που ο πατέτας μου πέτναγε εδω πολλούς μήνες δούκευε ασταμάτηταΔεν εχω κανένα παράπονο απο το εργαλείο.

Ε, μα ... βρε αθεόφοβε, το ... τούρκικο σχέδιο βρήκες να βάλεις !!! Δεν βρήκες τίποτα άλλο ;;; .what.
.hair.
http://www.agroliseis.gr/gr/el/products/--12
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
googlara καμπάνα πάτησα images και ήταν η μόνη καμπάνα που δεν ήταν από τις άλλες...
Πάντως τα γράμματα είναι Τούρκικα η καμπάνα είναι Γαλλική.yelling.

googlara καμπάνα πάτησα images και ήταν η μόνη καμπάνα που δεν ήταν από τις άλλες...
Πάντως τα γράμματα είναι Τούρκικα η καμπάνα είναι Γαλλική.yelling.
Ας έβαζες μια απο τις άλλες μωρέ αδερφάκι μου.
Ποια καμπάαανα.......buy.

Χρύσανθε ποτέ δεν αφήνω καυσιμο μέσα.Οταν τελειώσω τη δουλειά και ειναι να φυγω ,οπότε το πριόνι μένει αχρησιμοποιήτο αδειάζω το καυσιμο και μετά το βάζω να δουλέψει ρελαντί μέχρι να σβήσει.Παλιότερα που ο πατέτας μου πέτναγε εδω πολλούς μήνες δούκευε ασταμάτηταΔεν εχω κανένα παράπονο απο το εργαλείο.
Ο πατέτας σου πέτναγε και δούκευε?ρε φιλε θα μας τρελανεις?πρωτα λες καλημέρα στις φασσες και τώρα αυτό.μήπως σου συμβαίνει κάτι άλλο?και δεν ξέρεις και την καμπάνα.ελεος
.badboys..badboys..badboys.

Vodafone έχετε δίκιο, κύριε Γιώργο μας έχει τρελάνει το τελευταίο δίμηνο περίπου. Κόβεται σχεδόν κάθε μέρα τόσο το ίντερνετ, όσο και το σταθερό.

Vodafone έχετε δίκιο, κύριε Γιώργο μας έχει τρελάνει το τελευταίο δίμηνο περίπου. Κόβεται σχεδόν κάθε μέρα τόσο το ίντερνετ, όσο και το σταθερό.
Γιώργο σκέτο, το ξέρω Βασίλη, το ξέρω... κατα διαόλου πάνε όλα στις τηλεπικοινωνιες.

Status
Not open for further replies.
Back