Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρύσανθε δίνω εξετάσεις για έναν επαγγελματικό τίτλο και επειδή τον Ιούλιο είναι το κλείσιμο του 6μήνου βάζουν τις εξετάσεις μετά τις 10 του μήνα. Έβαλα μια αλοιφή που μου έδωσαν κάτι φίλοι που έχουν κατάστημα με τέτοια είδη αλλά δεν με πιάνει. Όποιος άλλος την έχει βάλει ήταν βάλσαμο, εμένα όμως τίποτα! Είναι για τραυματισμό μάλλον και όχι για ψύξη που έχω πάθει εγώ.
παίζει να σου κάνει καλό η counterpain Βασίλη, άσχημη ώρα βρήκε να σου σπάει τα @@ περαστικά

Συνεχίζοντας την προπόνηση για να είμαι σε φόρμα το φθινόπωρο.
Νομίζω πως και καποιιος άλλος εκανε επίσης τον σοβαντζή .Μήπως ειναι εύκαιρος ;

free jpeg images
Μάστορα πρώτα θέλει ένα πεταχτό (πιτσιλωτό) άγριο υπόστρωμα και μετά το τελικό....
Πάρε μάτι να μαθαίνεις: .very funny.
MIKONOS.jpg

εσκασε η εκπληξη.ρεπο το σ/κ επιτελους και θα καουνε τα πιατακια με τη γνωστη παρεα
ΔΕν μου λες κυριε?
Εκπαιδευτικό ποτε θα βγεις?
Πέρδικα δεν κυνηγας?
Αν δεν εχεις σκυλια βγες εκπαιδευτικο για τρυγωνες στις πλαζ ;).yelling..sarcastic.

Χρύσανθε δίνω εξετάσεις για έναν επαγγελματικό τίτλο και επειδή τον Ιούλιο είναι το κλείσιμο του 6μήνου βάζουν τις εξετάσεις μετά τις 10 του μήνα. Έβαλα μια αλοιφή που μου έδωσαν κάτι φίλοι που έχουν κατάστημα με τέτοια είδη αλλά δεν με πιάνει. Όποιος άλλος την έχει βάλει ήταν βάλσαμο, εμένα όμως τίποτα! Είναι για τραυματισμό μάλλον και όχι για ψύξη που έχω πάθει εγώ.
Φιλε δοκιμασε την αντμιραλ.
Πολυ αποτέλεσμα τικη

ΔΕν μου λες κυριε?
Εκπαιδευτικό ποτε θα βγεις?
Πέρδικα δεν κυνηγας?
Αν δεν εχεις σκυλια βγες εκπαιδευτικο για τρυγωνες στις πλαζ ;).yelling..sarcastic.
χρυσανθε η περδικα σταματησε μια 5 ετια λογω διαφορων προβληματων.τωρα παω περιστασιακα 2-3 φορες το χρονο.οσο για τις τρυγονες τις βλεπω αλλα δεν αγγιζω γιατι παω με τα παιδια και θα ρουφιανεψουν στη μαμα η οποια μενει στο σπιτι γιατι ειναι η μονη ωρα που ξεκουραζεται

Κ σε σενα δεν της κρύβουν τιποτα ε.
Αμεσως ολα να τα πουν .sarcastic.

Δεν έχουμε φόβο εμεις φίλε μου.
Σκυλο που λασσει (γαυγιζει) μην τον φοβάσαι.
Απλα κανα αστειο κανουμε να γελαμε μεταξυ μας :).shake hands.

Καλησπέρα στην παρέα. Για ακόμα μια φορά χθες έγινε η μαλακία. .hit.

Μπορεί να τέλειωσα με τη νύχτα αλλά χθες ήθελα να διασκεδάσω το βράδυ οπότε βγαίνουμε με άλλα 2 φιλαράκια σε μαγαζί μόνο με ελληνικά. Είχα χωρίσει από την δευτέρα οπότε έπρεπε να παίξω. Κοίταζε μια και χαμογελούσε. Της χαμογέλασα και μετά από λίγο πήγα της έπιασα την κουβέντα. Μου λέει δώσε μου το facebook σου. Της λέω δεν έχω και μου λέει , και πως θα σε βρούμε εσένα όμορφε? Λέω στο κινητό και της το δίνω. Σκέφτομαι από μέσα μου δεν πάμε καλά έχουμε ξεφύγει. Όλο αυτό σε 3-4 λεπτά. Με ρωτάει μετά από λίγο μικρός είσαι κι εσύ με τι ασχολείσαι. Της λέω όχι και μικρός 24 είμαι και τέλειωσα μηχανολόγος μηχανικός εδώ. Μου λέει πλάκα κάνεις. Λέω όχι τι πλάκα. Ο πατέρας μου λέει είναι καθηγητής στη σχολή. Λέω σοβαρά πως λέγεται. Και μου λέει το όνομα. Είδα τι ζωή να περνάει από μπροστά μου. Είναι ένας από τους καθηγητές που συνεργάζομαι για ένα συνέδριο το χειμώνα. Που πήγα κι έπεσα ρε γαμωτο. Και το ερώτημα είναι να κάνω ή να μην κάνω κάτι…

Μπορεί να τέλειωσα με τη νύχτα αλλά χθες ήθελα να διασκεδάσω το βράδυ οπότε βγαίνουμε με άλλα 2 φιλαράκια σε μαγαζί μόνο με ελληνικά. Είχα χωρίσει από την δευτέρα οπότε έπρεπε να παίξω. Κοίταζε μια και χαμογελούσε. Της χαμογέλασα και μετά από λίγο πήγα της έπιασα την κουβέντα. Μου λέει δώσε μου το facebook σου. Της λέω δεν έχω και μου λέει , και πως θα σε βρούμε εσένα όμορφε? Λέω στο κινητό και της το δίνω. Σκέφτομαι από μέσα μου δεν πάμε καλά έχουμε ξεφύγει. Όλο αυτό σε 3-4 λεπτά. Με ρωτάει μετά από λίγο μικρός είσαι κι εσύ με τι ασχολείσαι. Της λέω όχι και μικρός 24 είμαι και τέλειωσα μηχανολόγος μηχανικός εδώ. Μου λέει πλάκα κάνεις. Λέω όχι τι πλάκα. Ο πατέρας μου λέει είναι καθηγητής στη σχολή. Λέω σοβαρά πως λέγεται. Και μου λέει το όνομα. Είδα τι ζωή να περνάει από μπροστά μου. Είναι ένας από τους καθηγητές που συνεργάζομαι για ένα συνέδριο το χειμώνα. Που πήγα κι έπεσα ρε γαμωτο. Και το ερώτημα είναι να κάνω ή να μην κάνω κάτι…
μα ρε αδερφε το ερωτημα του σαιξπηρ ζηλεψες? to be or not to be. αν ειναι καλο το εργαλειο to be με προσοχη

μα ρε αδερφε το ερωτημα του σαιξπηρ ζηλεψες? to be or not to be. αν ειναι καλο το εργαλειο to be με προσοχη

Ε ναι το θέμα είναι ότι θέλω να την α-γαπ(μ)ήσω .sarcastic.

Που πάω και πέφτω… εδώ την έχω πέσει σε αδερφή από πρώην μου χωρίς να την ξέρω...

Θα σου τα πω στα ισια.
Αν ψαχνεις παιγνίδι κ μονο ξεχαστην.
Δεν ξέρεις τι επαγγελματικη εξελιξη μπορει να χασεις αδικα κ αυτό είναι πολυ σημαντικό.
Αν μεινεις να ξέρεις οτι τετοια περιβάλλοντα συνηθως οδηγουν σε μονιμες καταστασεις.
Εαν παλι η κοπελια δείχνει οτι ειναι ωριμη για μονιμη σχεση κ συ βριδκεις ιδανικό το συνολο κ μπορείς να σκεφτείς κατι μονιμο μαζί της τοτε κ πάλι να μεινεις.
Οι αντρες εχουμε κάποια στανταρτ κ ξέρουμε ποια θελουμε για διαδκεδαση κ τι θελουμε για οικογενεια.
Πετπατημενος εισαι νομιζω πιανεις τι λέω:)

Θα σου τα πω στα ισια.
Αν ψαχνεις παιγνίδι κ μονο ξεχαστην.
Δεν ξέρεις τι επαγγελματικη εξελιξη μπορει να χασεις αδικα κ αυτό είναι πολυ σημαντικό.
Αν μεινεις να ξέρεις οτι τετοια περιβάλλοντα συνηθως οδηγουν σε μονιμες καταστασεις.
Εαν παλι η κοπελια δείχνει οτι ειναι ωριμη για μονιμη σχεση κ συ βριδκεις ιδανικό το συνολο κ μπορείς να σκεφτείς κατι μονιμο μαζί της τοτε κ πάλι να μεινεις.
Οι αντρες εχουμε κάποια στανταρτ κ ξέρουμε ποια θελουμε για διαδκεδαση κ τι θελουμε για οικογενεια.
Πετπατημενος εισαι νομιζω πιανεις τι λέω:)

Χρύσανθε δεν είμαι για οικογένειες και τέτοια. Έχω να δώσω ακόμα.. Σίγουρα υπάρχουν και καλά κορίτσια εκεί έξω σίγουρα υπάρχουν και κακά και το αντίστοιχο για μας τους άντρες. Απλά εγώ δεν είμαι σε θέση να κάνω κάτι σοβαρό. Άμα δω ότι θέλει να περάσει καλά για λίγο καιρό τότε ωραία αλλιώς την Παρασκευή ξανά έξω για άλλη. Γενικά μετά από πέρυσι τον Αύγουστο που με χώρισε μια κοπέλα που πραγματικά την ήθελα όσο τίποτα και πόνεσα πολύ από τότε δεν έχω κάτσει με κοπέλα πάνω από 20 μέρες. Δεν την εγκρίνω τη συμπεριφορά μου αυτή αλλά έχω φάει σκάλωμα και το κοντέρ μου βαράει κόφτες δεν μπορώ να κάνω πίσω. .sex hard.

Status
Not open for further replies.
Back