Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πριν λίγο επιστροφή απο Μέτσοβο που παρέλαβα ανηψιό εκ γυναικός προερχομένου απο Αλεξανδρούπολη.
Έφυγε το παλικάρι από την Αλεξανδρουπολη που είναι μέσα στην ταβλα αυτή την εποχή για να έρθει να βλέπει εσένα να σπατουλαριζεις;.buy buy.

Καλημερίζω την παρέα απο ένα άκρως Φθινοπωρινό πρωινό με ζεστό καφέ και αρκετή ψύχρα.
Ομίχλες ,σύννεφα ,κρύο και το κελάηδημα των κοτσυφιών συνθέτουν το όλο σκηνικό.
Το μυαλό μου αναπόφευκτα, τρέχει μπροστά σαν ειναι τέλη Οκτώβρη.Ομως αντι για όπλο παω να πάρω το τριβίδι και το ρολό για ξύσιμο και βάψιμο. .hair.

Η
Έφυγε το παλικάρι από την Αλεξανδρουπολη που είναι μέσα στην ταβλα αυτή την εποχή για να έρθει να βλέπει εσένα να σπατουλαριζεις;.buy buy.

Ηρθε να ξαναδεί πως ειναι ο παράδεισος που άφησε πριν δυό χρόνια.Ειδε το διαφορετικό και τρελάθηκε.Πρασινο ,βουνά ,χαράδρες, ποτάμια και ειδε και πολλές γεδμανίδες Ασε που έμαθε να τρώει.Μόνο σνίτσελ χοιρινά και πανσέτες του ψήνανε.Εμαθε τι εστί πρόβατο κοκκινισυό και πρόβατο ψητό.
Ποια Αλεξανδρούπολη.......ουου ρε

Μια μεγαλη καλημερα σε ολους σας. Παω να βοηθησω φιλο να τρυγισει το μελι του. Μηπως πρεπει να φαω λιγη κυρηθρα;;;;
Καλημερα σε ολους!
Να φας και να παραφας γιατί να μην φας?:)
Κάποτε πήρε ένας μπάρμπας απο εδώ έναν για να κάνουν μετακόμιση στις κυψέλες..Όταν την σηκώνεις του λέει θα την πιάνεις απο κάτω γιατί ο πάτος ειναι σαπιος.Σαν να μην του το είπε..
Σε καποια φάση φεύγει ο πάτος κ γίνετε γιουρουσι,πετάει απο τα χέρια την κυψέλη και έτρεχε του σκοτωμού μέσα στα χωράφια..Πρεπει να έκανε ένα χλμ εκείνη την μέρα....sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλημερα σε ολους!
Να φας και να παραφας γιατί να μην φας?:)
Κάποτε πήρε ένας μπάρμπας απο εδώ έναν για να κάνουν μετακόμιση στις κυψέλες..Όταν την σηκώνεις του λέει θα την πιάνεις απο κάτω γιατί ο πάτος ειναι σαπιος.Σαν να μην του το είπε..
Σε καποια φάση φεύγει ο πάτος κ γίνετε γιουρουσι,πετάει απο τα χέρια την κυψέλη και έτρεχε του σκοτωμού μέσα στα χωράφια..Πρεπει να έκανε ένα χλμ εκείνη την μέρα....sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ο παππους μου έμαθε οτι σε τετοια περιπτωση δεν τρεχεις αλλα μετσ καποια μετρα πεφτεις στο χωμα προυμουτα και μενεις ακινητος.
Σε χανουν κ γλυτωνεις με τα λιγότερα τσιμπηματα.
μια φορα μου ετυχε με μιρμιδονια αλλα πετυχε.
Πολυ η καψα τους αλλα δεν με τσιμπηεσε ολη η φωλιά

.very funny..very funny.

Καλημέρα Παλικάρια ;)
Έχω ένα κεφάλι κουδούνι .hit.
Πήγαμε χθες σε ένα γάμο στην Κερατεα σε κτήμα και είχε catering .buy buy.
Αν εξαιρέσεις τον χώρο που ήταν πανέμορφος
το φαγητό τους ήταν μάπα θύμιζε ΜC DONALDS .buy buy.
Έκανα και εγώ την κουταμαρα και κοπανισα γύρω στο 1,5 κιλό κρασί και ήρθε και έδεσε
Τώρα εβγαλα κολιους για μεσημεριανό με συνοδεία βλητων και μπύρας βεργινας .beer.

Status
Not open for further replies.
Back