Χρηστο να σας ζησει...![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Ευχαριστω Αρη. Ευχομαι και σε σενα ο,τι επιθυμεις! .shake.Χρηστο να σας ζησει...![]()
Όχι άμα θες φερτου και αντίρρηση...vah.γιατί το απόγευμα ο μικρός μας δίνει εξετάσεις για ζώνη στο καρατε
Γιώργο δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα ΜΜΕ και διαφήμιση και δεν ξέρω τι παίζει...Σπύρο άσε τι έδειχνε, για την πληρωμή αυτών των παρουσιάσεων με έχει ενημερώσει γνωστός μέσα από τα κανάλια για χρόνια. Σκέψου το αλλιώς. Είχε ανάγκη ο Alpha και ο κάθε Alpha να παρουσιάσει την δουλειά του κάθε φουκαρα; Έχεις ακούσει από κάναν γνωστό σου, να πήγε κάνα κανάλι να του κάνει διαφήμιση; Ο φίλος πάντως που μου το είχε πει αυτό, μου είχε πει συγκεκριμένα πριν αρκετά χρόνια, "Να ξέρεις ότι, ότι βλέπετε στις ειδήσεις είναι πληρωμένα ρεπορτάζ από 10 ως 30 χιλιάδες €. Φαντάζομαι ότι το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι ταριφες λόγω κρίσης.
Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ απόλυτα, εγώ μόνο στο "μπράβο στον Alpha" αναφέρθηκα
Τέλος να ξέρεις ότι ένα ξύλινο ψαροντουφεκο ξεκινάει από 450€ για 90 πόντους και φτάνει τα 650€ για 120 πόντους. Κάνε λοιπόν τις αναγωγες![]()
Να σας ζήσει Χρήστο η μικρή, γερή και καλότυχη να είναι!!!!!Καλημερα φευγουμε για νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης για να δουμε την καινουρια ανιψια μου αφου απο χθες ο κουνιαδος μου με τη γυναικα του απεκτησαν το πρωτο τους παιδι, μια ομορφη κορακλα! Η χαρα στις κορες μου δεν περγραφεται που θα δουνε τη νεα τους ξαδερφουλα!
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!
Είχες δεν είχες Δημήτρη το κανες...Καλημερίζω την παρέα και καλή βδομάφσ.
Η αντίστροφη μέτρησγ ξεκίνησε και το μυαλό αρχίζει να επιστρέφει στο κωλοχανείπ.
Στην σκηνή απόψε σαν μετανάστης ,έκανα το χατήρι του μικρού αφού πρώτα καθίσαμε μεχρι αργά στην ταράτσα κοιτώντας τα αστέρια και περιμένοντας να βγει το φεγγάρι πίσω απο το βουνό.
Σίγουρα εμπειρίες για τον μικρό όταν ειδε κουνάβια και σκαντζόχοιρους ,πολύ αργά ,να περιτριγυρίζουν την σκηνή.Ο μπαμπάς περίμενε κανα αγριογούρουνο να ζυγώσει ,αλλά τίποτα.....
Οι μέρες πέρασαν και το Σάββατο της επιστροφής πλησιάζει.
Κρύσταλλο τα νερά Γιάννη, τα ''ζηλεψα'' δω πανω στα βουνά που είμαι!Μπανακι πρωινο σημερα,με τον διχρονο γιο μου,παρεα με freddara και το hunterlife βεβαια!
![]()
Γιάννη καλή επιτυχία στον μικρό!!!Καλησπέρα φιλαράκια. Από το πρωί στη πόλη για διάφορες εκκρεμότητες, μας έπιασε το μεσημέρι και είπαμε αμάν να φύγουμε και να μπούμε σπίτι μας. Αφόρητη ζέστη και υγρασία σε σημείο να νομίζεις που σου τελειώνει το οξυγόνο. Φαγαμε μόνο σαλάτα μιας και δεν κατεβενει τίποτα άλλο και θα την πέσουμε για κάνα 2ωρο γιατί το απόγευμα ο μικρός μας δίνει εξετάσεις για ζώνη στο καράτε. Καλά να περνάτε και ειδικά αυτοί που δουλεύουν έξω καλά κουραγια και πολλά υγρά.
Το HuntersLife.gr ξεκίνησε και συνεχίζει να πορεύεται "διοικούμενο" από μια παρέα αδερφικών φίλων κυνηγών που έχουν αναλάβει τον άχαρο, κουραστικό και γεμάτο ευθύνες, ρόλο των administrators και που στην ιδιοσυγκρασία τους δεν εμπεριέχεται στο ελάχιστο η φιλοσοφία της παραχώρησης σε κανένα επίπεδο όσον αφορά το κυνήγι και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Η μεγάλη απήχηση που γνώρισε και που γνωρίζει καθημερινά αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη ότι παραχωρήσεις στα πλαίσια της δραστηριότητας αυτής, δεν είναι ανεκτές και αποδεκτές τουλάχιστον από την συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων. Ας έχουμε στο μυαλό μας ότι οι συμμετέχοντες δεν αποτελούν με την στενή έννοια του όρου, όσους από εμάς γράφουμε μια καλημέρα ή λέμε την άποψη μας για ένα όπλο ή ένα φυσίγγι. Συμμετέχοντες σε αυτόν εδώ τον τόπο είναι οι χιλιάδες των αναγνωστών που περνάνε έστω και για λίγα λεπτά της ημέρας από εδώ μέσα και που δεν θα είχαν λόγο να το κάνουν αν αντιλαμβανόντουσαν ότι οι πορεία των ανθρώπων που τουλάχιστον το στηρίζουν με άγχος, στερήσεις, αγωνία κτλ ήταν μια πορεία στον χρόνο που ξέφτιζε και παρέκκλινε από τις αξίες που αποτέλεσαν το εφαλτήριο κίνητρο για την δημιουργία του. Θα αποτελεί πάντα το καταφύγιο για όλους εμάς που θεωρούμε υποχρέωση μας να αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων ενάντια στην παραδοσιακή και αγαπημένη μας δραστηριότητα.
Επειδή μπορεί κάποιοι και δικαίως να με αποκαλέσουν ουτοπιστή και ρομαντικό, επικαλούμενοι την σκληρή πραγματικότητα και τον ρεαλισμό που τους χαρακτηρίζει, να τους θυμίσω την ουσιαστική και ρεαλιστική στροφή των κυβερνώντων σε ότι έχει να κάνει με τις συνταρακτικές αλλαγές που σχεδίαζαν για το κυνήγι και για μήνες άφηναν να διαρρεύσουν σε κάθε είδους μέσο. Εννοείται ότι πάσχει η κυνηγητική κοινότητα από ηγεσία, εννοείται ότι θα θέλαμε κυνηγητικές ηγεσίες όπως άλλων κρατών που να αγωνίζονται και να αναδεικνύουν το κυνήγι στον βαθμό που αυτό εκφράζει παραδοσιακές Ελληνικές αξίες και τρόπο ζωής, αλλά ας μην ξεχνάμε ούτε για ένα λεπτό ότι έστω και μέσα από αυτήν την κυνηγητική εξουσία με τις τόσες παθογένειες, η κατακραυγή και η συσπείρωση των κυνηγών ήταν καθολική υποχρεώνοντας τους να κάνουν εμφανή στροφή στα παράλογα και φανατικά τους σχέδια.
Ακόμα και αν κάποια από αυτά τα ακραία και φανατικά σχέδια εναντίων του κυνηγιού μπορέσουν να τα υλοποιήσουν, δεν θα πρέπει ούτε για μια στιγμή να περνάει από το μυαλό κανενός ότι πρόκειται για αποτέλεσμα ενός είδους φυσιολογικής παραχώρησης που πρέπει να αποδεχτούμε στον βωμό της νέας τάξης πραγμάτων, αλλά μιας ξεκάθαρης εξαπάτησης του λαού, στον οποίον ανήκουν και οι κυνηγοί, και που μπορεί να είναι αναστρέψιμη και δίκαια αν όλοι εμείς το θελήσουμε και το απαιτήσουμε στο μέλλον, μέσα από δικές μας επιλογές και δράσεις. Ας μην ξεχνάμε την δικαίωση και την άρση της απαγόρευσης από τα αρμόδια ευρωπαϊκά δικαστήρια, της υπόθεσης του Υμηττού, που σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να αποδεχτούμε ως μια φυσιολογική παραχώρηση της εποχής.
Πέραν από τον απαραίτητο χαβαλέ, τις πλάκες, τα πειράγματα, τα κοψίδια, τα πιώματα, τους διαξιφισμούς και οτιδήποτε άλλο ανθρώπινο, η πραγματική ουσία της ύπαρξης αυτού εδώ του τόπου θα είναι η απόλυτη και ασταμάτητη διεκδίκηση και κατοχύρωση των κεκτημένων. Ας μην αφήσουμε κανέναν να αντιληφθεί το κυνήγι σαν αντικείμενο τεχνοκρατικής αντιμετώπισης και μηχανισμού στην πλάτη μας. Το κυνήγι δεν είναι μισθός, δεν είναι εργασιακό ωράριο, δεν είναι σύνταξη, δεν είναι απόλυση, δεν είναι μνημόνιο δανειστών.
Το κυνήγι είναι η ζωή μας, το HuntersLife είναι η ζωή του κυνηγού και δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης του, αν σταματούσαμε να το αντιλαμβανόμαστε έτσι.
Καλησπέρα Τάσο...Ορεεεε Σπύροοοο πως το κατάφερες αυτό?
Με ένα σμπάρο πέντε τρυγόνια!ε ε πέντε απαντήσεις ήθελα να πω..
Α και μια καλησπέρα..![]()
Πρόσεχε Τασο, δεν τον βλέπω στα καλά του, θα δεις να βγαίνουν τίποτα 76αρες κάννες απο BROWNING διαδικτυακά και θα σου κάνει την οθόνη λαμπογυαλο....shoot.Tασοοοοοοοοο....
Βγαλε αυτη την τρυγονα απο την "υπογραφη" σου γιατι με εχει αναστατωσει μεσημεριατικα κ μετραω μερες κ ωρες... .buy buy.![]()
Tασοοοοοοοοο....
Βγαλε αυτη την τρυγονα απο την "υπογραφη" σου γιατι με εχει αναστατωσει μεσημεριατικα κ μετραω μερες κ ωρες... .buy buy.![]()
Eχετε δικιο ειναι βασανιστικο για όλους..Πρόσεχε Τασο, δεν τον βλέπω στα καλά του, θα δεις να βγαίνουν τίποτα 76αρες κάννες απο BROWNING διαδικτυακά και θα σου κάνει την οθόνη λαμπογυαλο....shoot.![]()
Όχι άμα θες φερτου και αντίρρηση...vah.![]()
Φίλε σημαδιακό!!!
Eχετε δικιο ειναι βασανιστικο για όλους..
Τώρα χάζευα τυχαία μια φώτο με ένα κοπάδι πουλιά..Δεν τα γνωρίζω αλλά νομιζω οτι ειναι θηρευσιμα..Όμορφα φαίνονται μήπως τα ξέρει κανείς..?
image hosting without registration
Περιμένω να ακούσω το κρατσσσσσσ τις οθόνης..![]()
Γαι κοίτα Τάσο είναι ίδια με αυτά.......Eχετε δικιο ειναι βασανιστικο για όλους..
Τώρα χάζευα τυχαία μια φώτο με ένα κοπάδι πουλιά..Δεν τα γνωρίζω αλλά νομιζω οτι ειναι θηρευσιμα..Όμορφα φαίνονται μήπως τα ξέρει κανείς..?
image hosting without registration
Περιμένω να ακούσω το κρατσσσσσσ τις οθόνης..![]()
Ορε Γιαννη... πρασινίσατε τον τοπο με τον Τάσο...