D
dionisis
Βάλε καμιά φωτό ρε ΓιώργοΤης κωλάσεως γίνεται εδώ.....asking..victory.
![fff .fff. .fff.](/forums/data/assets/smilies/phone.gif)
![fff .fff. .fff.](/forums/data/assets/smilies/phone.gif)
Καλησπέρες
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Βάλε καμιά φωτό ρε ΓιώργοΤης κωλάσεως γίνεται εδώ.....asking..victory.
Καλησπέρα σας κύριοι εκ Χαλκιδικής.
Της κωλάσεως γίνεται εδώ.....asking..victory.
Μην ξεχάσεις τα μπρατσάκια , αν θες σου στέλνω τα δικά μου.ha ha ha.Πάω κι εγώ για καμμιά βουτιά...
Μολις έλαβα το παρακάτω μήνυμα από τον ΚΣ Αχαρνων .victory.
ΑύΔYNATOTHTA ΠΛHPΩMHΣ KAI ME XPHΣH KAPTΩN KAΛH KYNHΓETIKH ΠEPIOΔO
Εχω ακουσει επισης οτι η ντοπα των σκοπευτων με λειοκαννο ειναι το αλκοολ.. Περίεργο μου ακουγεται.xm.Σωστός, το είχα ακούσει και γω.
Να περάσετε όμορφαΗ μπριτζολα του Πανουτσου θα ειναι ντοπια κ καλοψημενη οπως τη θελει κ η Coca Cola του παγος, σας πειραζει???
Καμια 25αρια τσιχλες αλατοπιπερωθηκαν κ λαδωθηκαν κ περιμενουν να μπουν κ αυτες στα καρβουνα...
Καλη κυνηγετικη χρονια παλικαρια κ του χρονου να ειμαστε γεροι...
Δυστυχως φοβαμαι βεβαια οτι η κυνηγετικη μας αγανακτηση θα καθησυχασει κ θα αφησουμε τους ¨πρασινους¨ να κανουν υπουλο παιχνιδι, αλλα μακαρι να βγω ψευτης...
Η μπριτζολα του Πανουτσου θα ειναι ντοπια κ καλοψημενη οπως τη θελει κ η Coca Cola του παγος, σας πειραζει???
Καμια 25αρια τσιχλες αλατοπιπερωθηκαν κ λαδωθηκαν κ περιμενουν να μπουν κ αυτες στα καρβουνα...
Ολο το HL θα τρωγοπινει μου φαινεται σημερα, καλα να περασουμε ολοι...![]()
Beautiful....Ολο το HL θα τρωγοπινει μου φαινεται σημερα, καλα να περασουμε ολοι...![]()
Ουουου ρε Λονδρέζα της ΚαλαμάταςΜπριτζόλα λέγεται Λευκέ....
Jesus
Σε παρακαλω Δημητρη... .buy buy. Δεν εχουμε τετοιους εδω κατω...Ουουου ρε Λονδρέζα της Καλαμάτας
Αρι καλά να περάσετε,αλλά ρε φίλε σε πατακαλώ πολύ,το νου σου στην μπριζόλα.Καλη κυνηγετικη χρονια παλικαρια κ του χρονου να ειμαστε γεροι...
Δυστυχως φοβαμαι βεβαια οτι η κυνηγετικη μας αγανακτηση θα καθησυχασει κ θα αφησουμε τους ¨πρασινους¨ να κανουν υπουλο παιχνιδι, αλλα μακαρι να βγω ψευτης...
Η μπριτζολα του Πανουτσου θα ειναι ντοπια κ καλοψημενη οπως τη θελει κ η Coca Cola του παγος, σας πειραζει???
Ολο το HL θα τρωγοπινει μου φαινεται σημερα, καλα να περασουμε ολοι...![]()
Δεν ξερω αν ισχυει Μυρο...http://www.kalamatatimes.gr/kalamat...an-xasis-kai-eginan-dagkla-stin-kalamata.html. τι έγινε ρε παιδιά; Αρι για πες! Ισχύει;.buy buy.
Παω για freddo λοιπόν καθότι είμαι πολύ παιχνιδιαρης ο ατιμος..freddo παίζεις μετά με τα παγάκια που έχουν μείνει,στον φραπέ φαίνονται σαν λασπωμένα![]()
Δεν ξερω αν ισχυει Μυρο...
Που ρε πουστη να το ξεραμε λιγο νωριτερα θα του φτιαχναμε του Πανουτσου χοιρινη σπεσιαλ απο παρδαλο κατσικι...![]()
.xm..xm..xm.Δυστυχως φοβαμαι βεβαια οτι η κυνηγετικη μας αγανακτηση θα καθησυχασει κ θα αφησουμε τους ¨πρασινους¨ να κανουν υπουλο παιχνιδι, αλλα μακαρι να βγω ψευτης...
Καθώς εφτιαχνα την τυροκαυτερή που δημιουργήθηκε μια απορία.Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα ;Σε παρακαλω Δημητρη... .buy buy. Δεν εχουμε τετοιους εδω κατω...![]()