Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας κύριοι εκ Χαλκιδικής.
Της κωλάσεως γίνεται εδώ.....asking. .sex hard..evil. .victory.

Γιώργο καλά να περνάς!

Πάω κι εγώ για καμμιά βουτιά... κι εύχομαι να το ευχαριστηθούμε γιατί το μεσημέρι ένα μαχητικό μόνο τις ομπρέλες που δεν μας σήκωσε πετώντας πάνω από τα κεφάλια μας τρομάζοντας κόσμο (η γυναίκα μου είναι ακόμη ταραγμένη καο η μάνα μου φώναζε "θα γκρέμναγε τα σπίτια" .sarcastic. ) μετά απογειώθηκε κυριολεκτικά κάθετα και στη συνέχεια μας αποζημίωσε κάνοντας περιστροφές! Να είναι καλά το παλικάρι!

Καλά να περάσετε στη μάζωξη!

Καλησπέρα σε όλους

Last edited:
Πάω κι εγώ για καμμιά βουτιά...
Μην ξεχάσεις τα μπρατσάκια , αν θες σου στέλνω τα δικά μου.ha ha ha.

PxsQtrK.jpg

Καλη κυνηγετικη χρονια παλικαρια κ του χρονου να ειμαστε γεροι... .well done.
Δυστυχως φοβαμαι βεβαια οτι η κυνηγετικη μας αγανακτηση θα καθησυχασει κ θα αφησουμε τους ¨πρασινους¨ να κανουν υπουλο παιχνιδι, αλλα μακαρι να βγω ψευτης...

Η μπριτζολα του Πανουτσου θα ειναι ντοπια κ καλοψημενη οπως τη θελει κ η Coca Cola του παγος, σας πειραζει??? .yelling.
Καμια 25αρια τσιχλες αλατοπιπερωθηκαν κ λαδωθηκαν κ περιμενουν να μπουν κ αυτες στα καρβουνα...
Ολο το HL θα τρωγοπινει μου φαινεται σημερα, καλα να περασουμε ολοι... .shake hands.

Η μπριτζολα του Πανουτσου θα ειναι ντοπια κ καλοψημενη οπως τη θελει κ η Coca Cola του παγος, σας πειραζει??? .yelling.
Καμια 25αρια τσιχλες αλατοπιπερωθηκαν κ λαδωθηκαν κ περιμενουν να μπουν κ αυτες στα καρβουνα...
Να περάσετε όμορφα .well done.

Δυστυχως φοβαμαι βεβαια οτι η κυνηγετικη μας αγανακτηση θα καθησυχασει κ θα αφησουμε τους ¨πρασινους¨ να κανουν υπουλο παιχνιδι, αλλα μακαρι να βγω ψευτης...

Ολο το HL θα τρωγοπινει μου φαινεται σημερα, καλα να περασουμε ολοι... .shake hands.

.RESPECT..shake hands..bbq..beer.

Αρι καλά να περάσετε,αλλά ρε φίλε σε πατακαλώ πολύ,το νου σου στην μπριζόλα..sarcastic.

Σε παρακαλω Δημητρη... .buy buy. Δεν εχουμε τετοιους εδω κατω... .yelling.
Καθώς εφτιαχνα την τυροκαυτερή που δημιουργήθηκε μια απορία.Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα ;.sarcastic.
Μη διστάσεις να μου απαντήσεις.Τα λατρεύω αυτά τα φρούτα ..asking.

Status
Not open for further replies.
Back