Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας και Χρονια Πολλά. Μεγάλη η χάρη Της να μας δίνει υγεία και δύναμη. Γιορτάζουν η μάνα μου, ο κουμπάρος μου, η κουμπάρα μου και η κόρη τους. Καλα να περνάτε με τις οικογένειες σας και οχι μονο.
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν !

σήμερα τις έχω τρεις εγώ τις Παναγιώτες - μάνα πεθερά και την κορούλα μου
Παύλο να τις χαίρεσαι, πολύχρονες με υγεια.

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Η Μεγαλόχαρη να δίνει υγεία και φώτιση σε όλους μας!
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν !

σήμερα τις έχω τρεις εγώ τις Παναγιώτες - μάνα πεθερά και την κορούλα μου
Καλημέρα σας και Χρονια Πολλά. Μεγάλη η χάρη Της να μας δίνει υγεία και δύναμη. Γιορτάζουν η μάνα μου, ο κουμπάρος μου, η κουμπάρα μου και η κόρη τους.
έχω και εγώ την αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα!
Παύλο, Γιάννη, Βασίλη, αλλά και όσοι έχουν συγγενείς και φίλους που γιορτάζουν σήμερα, χρόνια πολλά να χαίρεστε τους αγαπημένους σας με υγεία!
Εμένα γιορτάζει σήμερα η μεγάλη μου κόρη και η μάνα μου!

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Η Μεγαλόχαρη να δίνει υγεία και φώτιση σε όλους μας!

Παύλο, Γιάννη, Βασίλη, αλλά και όσοι έχουν συγγενείς και φίλους που γιορτάζουν σήμερα, χρόνια πολλά να χαίρεστε τους αγαπημένους σας με υγεία!
Εμένα γιορτάζει σήμερα η μεγάλη μου κόρη και η μάνα μου!
Σπυρο να τις χερεσαι, με υγεία.
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, να μας έχει καλά η Παναγία μας, έχω και εγώ την αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα!
Υγεία και χαρά σε όλο το κόσμο!
Να χαίρεσαι την αδρφη σου Βασίλη, πολυχρονοι.

Καλημέρα παίχτες, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις οικογένειες τους.
Το πρωί από την νύστα και την αναμονή για την θέαση των πρώτων τορτοριων, τα έγραψα σε λάθος θέμα :) .hit.
Η Παναγιά μαζί μας ...

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, να μας έχει καλά η Παναγία μας, έχω και εγώ την αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα!
Υγεία και χαρά σε όλο το κόσμο!
γιατρε να τη χαιρεσε και να ειστε παντα αγαπημενοι. μεγαλη υποθεση για αδερφια

Καλημέρα στην παρέα. Χρόνια πολλά σε όλους.

Επέστρεψα μετά από ένα όμορφο διήμερο στο Πήλιο. Δεν το άφησα να γυρίζω πιο αργά γιατί ξέρω ότι θα ήταν μαρτύριο από κίνηση.
Το Σάββατο που ανέβηκα έριχνε τα κέρατα του από νερό (σε ανηφόρα με τρίτη ταχύτητα και 90 χιλιόμετρα πατινάριζε το αμάξι) και είχε 16 βαθμούς.
Το βράδυ έπεσε 12, ήθελες πάπλωμα. Ωραία ήταν. Θυμήθηκα και νοστάλγησα κυνηγετικές στιγμές μιας και ο τόπος εκεί είναι φασσότοπος.
Γνώρισα και 2 άτομα κυνηγούς με ενημέρωσαν για μερικά ακόμα καρτέρια.
Ενώ ήμουν ξενέρωτος για φέτος μετά την περσινή φτωχή κυνηγετική χρόνια, άναψα ξανά για τα καλά.
Πρέπει όμως να κάνω υπομονή μέχρι 15 Σεπτέμβρη για τα ντοπιάρικα παπιά και από 20 Οκτώβρη βουρ για τσιχλοφασσοπεράσματα.:):).hunter..shoot.

Χαιρετω την αγαπημενη παρεα.
Να μας προσεχει Η Χαρη της κ να μας δίνει υγεια κ δυναμη.
ΔΟΞΑΖΩ τΟ Ονομα Της.
Χρονια πολλα σε ολους κ στους αγαπημένους σας που γιορτάζουν.
Ειμαι ψηλα στο βουνό κ πίνω ουζακια με το πεθερο που χει γενέθλια κ την υπολοιπη οικογένεια.
Γιορταζει η κουμπαρα μου κ αδερφη της γυναικας μου.
Γενικά σημερα ολοι εχουμε καποιον.
Να στε πάντα ολοι καλα φιλοι μου.

Καλημέρα παίχτες, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις οικογένειες τους.
Το πρωί από την νύστα και την αναμονή για την θέαση των πρώτων τορτοριων, τα έγραψα σε λάθος θέμα :) .hit.
Η Παναγιά μαζί μας ...

.lazy.Από την νύστα ήταν ; πάλι καλά .Εγώ νόμισα ότι τα είχες πιει ..drunk. .badboys.

Status
Not open for further replies.
Back