Χρηστο το οπλο μου φανηκε μια χαρα. Οπως το περιμενα. Το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι εξασκηση στις επωμισεις και στις βολες διοτι μου εχει αφησει μερικες μελανιες στον ωμο. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Στο κοντακι εχει βακελιτη και σκεφτομαι να βαλω λαστιχο.Οταν βρεθουμε θα με ελεγξεις για να δεις μηπως κανω κατι λαθος.Κωστα πως σου φανηκε το οπλο;
Καλα να περασετε στη Θασο και με την επιστροφη κανονιζουμε βολτα για ορτυκια...
Φιλε ειναι μεγαλο θεμα. Για τις μελανιες δεν φταιει ο βακελιτης. Καταρχην πρεπει να δουμε αν το κοντακι ειναι στα μετρα σου. Θα τα πουμε απο κοντα, ωστοσο μπορεις να το συζυτησεις με τα παιδια στα αντιστοιχα θεματα.Χρηστο το οπλο μου φανηκε μια χαρα. Οπως το περιμενα. Το τηςθεμα ειναι οτι χρειαζομαι εξασκηση στις επωμισεις και στις βολες διοτι μου εχει αφησει μερικες μελανιες στον ωμο. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Στο κοντακι εχει βακελιτη και σκεφτομαι να βαλω λαστιχο.Οταν βρεθουμε θα με ελεγξεις για να δεις μηπως κανω κατι λαθος.
Καλησπερα στην ομορφη παρεα, καλη εβδομαδα να εχουμε.
Αυτο με τα παραπανισια κιλα των διακοπων ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα. Παντα θυμαμαι τον εαυτο μου να προσπαθει να συγκρατηθει
αλλα ποτε μα ποτε δεν γυρισα πισω ιδιος. Με δυσκολευουν αφανταστα στην επανεναρξη της δουλειας αλλα καποιες "μικροχαρες" δεν μπορεις
να τις αρνηθεις ολοτελα. Θα το παλεψουμε και παλι, εχουμε συνηθισει.
Καλο σας βραδυ.
Να ρωτήσω κάτι κύριε μοντεράτορα...τα Likes τερματίζουν??Χαιρετώ την παρέα.
γειά σου ΣτέφανεΚαλησπέρα στην παρέα. Το παρακανα φέτος... χθες ανέβηκα στη ζυγαριά και αντίκρισα για πρώτη φορά τριψήφιο νούμερο! Τα κεφάλια μέσα και έβαλα στόχο μέχρι αρχές Νοεμβρίου να χάσω 6-7 κιλά.
Στη ζωή όλα τερματίζουν μια μέρα .Να ρωτήσω κάτι κύριε μοντεράτορα...τα Likes τερματίζουν??
Καφεδάκι ; .xm.καλησπέρα σας βόλτα τ απόγευμα με το φίλο μου και κτυπήσαμε από ένα καφεδάκι
Είσαι και φιλόσοφος;; Αγαπάς την σοφία;;;Στη ζωή όλα τερματίζουν μια μέρα .