Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το έχουμε διαπιστώσει αυτό ρε φιλαράκι.Σε σημείο μάλιστα που αναρωτιέμαι μήπως έχεις ξεχάσει το όπλο και έφυγες μόνο για την απόλαυση του κρουασάν.

DSCN0699_copy.jpg
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Mε γλεντας μωρη ασπρη αλεπου ε???????? .hair..hair. Εγραψες... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

το κρουασαν ειναι του ορεστη???
Οχι ειναι του ......ουτσου μου του πυροεσβεστη... .hair..hair..hair. Πεταχτηκες κ εσυ μη χασεις... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλημερα σε ολους, μου φτιαξατε τη διαθεση... .shake hands.

Καλό μεσημέρι και καλή συνέχεια ... Παίρνω κι εγώ 2 μέρες άδεια και φεύγω για το χωριό. Θα γυρίσω όμως αύριο με τη μάνα μου γιατί κάνει τραπέζι η αδερφή μου για τον ανιψιό μου που πέρασε στο πολυτεχνείο ... .eat.
Μετά ξανά στο χωριό για το υπόλοιπο 3ήμερο. Καλά να περάσετε όλοι ...

Το έχουμε διαπιστώσει αυτό ρε φιλαράκι.Σε σημείο μάλιστα που αναρωτιέμαι μήπως έχεις ξεχάσει το όπλο και έφυγες μόνο για την απόλαυση του κρουασάν.

DSCN0699_copy.jpg
Αυτή η φωτογραφία θα εκτυπωθεί σε φωτογραφείο σε ανάλογες διαστάσεις, θα μπει σε κορνίζα και θα αναρτηθεί σε εμφανές σημείο .... στου καλύβ..........RESPECT..my man..sarcastic..ha ha ha.

Καλό μεσημέρι και καλή συνέχεια ... Παίρνω κι εγώ 2 μέρες άδεια και φεύγω για το χωριό. Θα γυρίσω όμως αύριο με τη μάνα μου γιατί κάνει τραπέζι η αδερφή μου για τον ανιψιό μου που πέρασε στο πολυτεχνείο ... .eat.
Μετά ξανά στο χωριό για το υπόλοιπο 3ήμερο. Καλά να περάσετε όλοι ...
Πόση χαρά μαζεμένη; και φαΐ και πολυτεχνείο

Μάγκες καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια των παιδιών από τα Χανιά. Ένας γνωστός μου πέρασε στο πολυτεχνείο και θέλει αν βρει σπίτι. Υπάρχουν κάποιες περιοχές που είναι κακές ή καλές για να του πω να ψάξει εκεί? Δυστυχώς τα 5 χρόνια που ήμουν Ηράκλειο την μόνη επαφή που είχα με τα Χανιά ήταν κάτι γκόμενες που μου έψησαν το ψάρι στα χείλη κιόλας .sarcastic. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τα Χανιά δεν έχουν κακές περιοχές αν εννοείς θέμα εγκληματικότητας, όσο για τις Χανιώτισσες ειναι απο τις πιο όμορφες και απαιτητικές στην Κρήτη.
Νικολή αυτό εννοώ..για παράδειγμα στο Ηράκλειο δεν θα πρότεινα σε κάποιον να πάει να μείνει στα Καμίνια. Το σχόλιο για τις Χανιώτισσες ισχύει για όλη την Ελλάδα φίλε, όχι μόνο την Κρήτη!

Νικολή αυτό εννοώ..για παράδειγμα στο Ηράκλειο δεν θα πρότεινα σε κάποιον να πάει να μείνει στα Καμίνια. Το σχόλιο για τις Χανιώτισσες ισχύει για όλη την Ελλάδα φίλε, όχι μόνο την Κρήτη!

Όπως το ξανα θέτεις ειναι παγκόσμιο φαινόμενο λοιπόν.

.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Mε γλεντας μωρη ασπρη αλεπου ε???????? .hair..hair. Εγραψες... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Οχι ειναι του ......ουτσου μου του πυροεσβεστη... .hair..hair..hair. Πεταχτηκες κ εσυ μη χασεις... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλημερα σε ολους, μου φτιαξατε τη διαθεση... .shake hands.
Και λετε εμενα μουρλο ρε τρελαρες .congrats..well done..vert funny.

Status
Not open for further replies.
Back