Το έχουμε διαπιστώσει αυτό ρε φιλαράκι.Σε σημείο μάλιστα που αναρωτιέμαι μήπως έχεις ξεχάσει το όπλο και έφυγες μόνο για την απόλαυση του κρουασάν.
Οχι ειναι του ......ουτσου μου του πυροεσβεστη... Πεταχτηκες κ εσυ μη χασεις...το κρουασαν ειναι του ορεστη???
Αυτή η φωτογραφία θα εκτυπωθεί σε φωτογραφείο σε ανάλογες διαστάσεις, θα μπει σε κορνίζα και θα αναρτηθεί σε εμφανές σημείο .... στου καλύβ..........ha ha ha.Το έχουμε διαπιστώσει αυτό ρε φιλαράκι.Σε σημείο μάλιστα που αναρωτιέμαι μήπως έχεις ξεχάσει το όπλο και έφυγες μόνο για την απόλαυση του κρουασάν.
Πόση χαρά μαζεμένη; και φαΐ και πολυτεχνείοΚαλό μεσημέρι και καλή συνέχεια ... Παίρνω κι εγώ 2 μέρες άδεια και φεύγω για το χωριό. Θα γυρίσω όμως αύριο με τη μάνα μου γιατί κάνει τραπέζι η αδερφή μου για τον ανιψιό μου που πέρασε στο πολυτεχνείο ... .eat.
Μετά ξανά στο χωριό για το υπόλοιπο 3ήμερο. Καλά να περάσετε όλοι ...
Τσου ρε Λακη...Αυτή η φωτογραφία θα εκτυπωθεί σε φωτογραφείο σε ανάλογες διαστάσεις, θα μπει σε κορνίζα και θα αναρτηθεί σε εμφανές σημείο .... στου καλύβ..........ha ha ha.
Νικολή αυτό εννοώ..για παράδειγμα στο Ηράκλειο δεν θα πρότεινα σε κάποιον να πάει να μείνει στα Καμίνια. Το σχόλιο για τις Χανιώτισσες ισχύει για όλη την Ελλάδα φίλε, όχι μόνο την Κρήτη!Τα Χανιά δεν έχουν κακές περιοχές αν εννοείς θέμα εγκληματικότητας, όσο για τις Χανιώτισσες ειναι απο τις πιο όμορφες και απαιτητικές στην Κρήτη.
Νικολή αυτό εννοώ..για παράδειγμα στο Ηράκλειο δεν θα πρότεινα σε κάποιον να πάει να μείνει στα Καμίνια. Το σχόλιο για τις Χανιώτισσες ισχύει για όλη την Ελλάδα φίλε, όχι μόνο την Κρήτη!
Και λετε εμενα μουρλο ρε τρελαρες
Mε γλεντας μωρη ασπρη αλεπου ε???????? Εγραψες...
Οχι ειναι του ......ουτσου μου του πυροεσβεστη... Πεταχτηκες κ εσυ μη χασεις...
Καλημερα σε ολους, μου φτιαξατε τη διαθεση...