Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά όλα κάτι δείχνουν. Χωρισμένη με 15 μηνών παιδί, πότε πρόλαβε και χώρισε; Στο 9μηνο της εγκυμοσύνης ή στους πρώτους 15 μήνες που δεν μπορείς να κάνεις κιχ από το άγχος, ειδικά αν είναι το πρώτο σου; Τον χειρότερο άντρα στον κόσμο να έχεις, πως παίρνεις τέτοιες αποφάσεις και η ερώτηση μου αφορά και τις δύο πλευρές.
Τέλος πάντων, μπορεί να κάνω λάθος αλλά αν δεν έχεις αποφασίσει ότι θα μπεις σε δεύτερη μοίρα, τι τα θέλεις τα παιδιά.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά όλα κάτι δείχνουν. Χωρισμένη με 15 μηνών παιδί, πότε πρόλαβε και χώρισε; Στο 9μηνο της εγκυμοσύνης ή στους πρώτους 15 μήνες που δεν μπορείς να κάνεις κιχ από το άγχος, ειδικά αν είναι το πρώτο σου; Τον χειρότερο άντρα στον κόσμο να έχεις, πως παίρνεις τέτοιες αποφάσεις και η ερώτηση μου αφορά και τις δύο πλευρές.
Τέλος πάντων, μπορεί να κάνω λάθος αλλά αν δεν έχεις αποφασίσει ότι θα μπεις σε δεύτερη μοίρα, τι τα θέλεις τα παιδιά.

Το λάθος δεν το κάνεις εσυ αλλά το μυαλό αρκετών που σκέφτεται επιπόλαια και αντιμετωπίζουν τη ζωή παιδιαρίζοντας χωρίς ίχνος σοβαρότητας .
Έχουμε παραδείγματα Γιώργο

Μεστο μυαλο μου εισαι ρε φίλε.
Έτσι ακριβως

Παιδια σημερα δωσαμε εξετασεις για την αδεια ολα οκ.....πιστευω δευτερα τριτη να μας φωναξουν να παμε τα χαρια για την εκδοσεις της αδειας.....ha ha ha.
μπράβο ρε φίλε .congrats.
θα της πετσοκόψουμε τις τσίχλες φέτος .sarcastic.

Καμμια φορα καποιες γυναικες κανουν παιδια για κρατησουν τον ανδρα διπλα τους...και οταν αυτος φυγει γιατι ειχε φυγει προπολλου μενουν με ενα παιδια μπουκαλα Γιωργο και
οχι με ενα αλλα και με δυο παιδια

Σου 'πα να ελαττώσεις τη γυμναστική ρε Κώστα, δεν μ' ακούς, δεν μ' ακούς... .big smile..big smile..big smile..buy.
Πιο μεγάλη με παιδί δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι, δεν ξέρω θα ένιωθα κάπως άσχημα, καμιά σαραντάρα ζουμερή όμως την έστυβα άμα δεν είχε "υποχρεώσεις".sarcastic.

Σου 'πα να ελαττώσεις τη γυμναστική ρε Κώστα, δεν μ' ακούς, δεν μ' ακούς... .big smile..big smile..big smile..buy.
Πιο μεγάλη με παιδί δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι, δεν ξέρω θα ένιωθα κάπως άσχημα, καμιά σαραντάρα ζουμερή όμως την έστυβα άμα δεν είχε "υποχρεώσεις".sarcastic.

Με ταδαλαφίνη ή χωρίς .seveys.

Η " ζωή " πολλές φορές αυτοσχεδιάζει χωρίς να μας ρωτάει απολυτως τίποτα.
Υπάρχουν πολλές ανύπαντρες μητέρες , οχι επειδη το επέλεξαν αλλα επειδη έτσι απλά έτυχε .
Μια όμορφη στιγμή ανάμεσα σε δυο ανθρωπους ειναι αρκετή για να γεννηθεί μια ζωή .
Αν η λογική ηταν απαραίτητη προϋπόθεση της συνέχισης της ζωής ισως σημερα να μην υπήρχαμε σαν είδος.

Καλησπέρα τρελαμενοι :D

Τάσο παλι καντήλια κατέβασαν οι Κεφαλονιτες , περίεργο ρε παιδί μου αυτοί δεν βρίζουν .sarcastic.

http://www.zougla.gr/greece/article...a-se-dimotiko-simvoulio-pou-metadidontan-live
Τιποτα το ιδιαίτερο,Απλή και συνηθισμένη βρισια....sarcastic..sarcastic.
Κάποτε μου λέει μια γυναίκα,Πολύ ωραίο το νησί σας αλλά θα το σκεφτώ αν θα ξαναρθω,Γιατι εχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα και τέτοια βλαστημια δεν εχω ακούσει πουθενά,Εχω ανατριχιάσει...big smile..big smile..big smile..big smile..big smile.

Καμμια φορα ισως ειναι καλυτερα να χωριζουν τοσο νωρις, παρα να τραβανε το ζορι και να κρυβουν τα προβληματα κατω απο το χαλι. Αλλωστε νομιζω οτι και οι συζυγοι δικαιουνται να ξαναρχισουν τη ζωη τους παρα να βγαζουν τη φαγωμαρα τους και να την εισπραττει το παιδι

Status
Not open for further replies.
Back