Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά όλα κάτι δείχνουν. Χωρισμένη με 15 μηνών παιδί, πότε πρόλαβε και χώρισε; Στο 9μηνο της εγκυμοσύνης ή στους πρώτους 15 μήνες που δεν μπορείς να κάνεις κιχ από το άγχος, ειδικά αν είναι το πρώτο σου; Τον χειρότερο άντρα στον κόσμο να έχεις, πως παίρνεις τέτοιες αποφάσεις και η ερώτηση μου αφορά και τις δύο πλευρές.
Τέλος πάντων, μπορεί να κάνω λάθος αλλά αν δεν έχεις αποφασίσει ότι θα μπεις σε δεύτερη μοίρα, τι τα θέλεις τα παιδιά.
Μεστο μυαλο μου εισαι ρε φίλε.Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά όλα κάτι δείχνουν. Χωρισμένη με 15 μηνών παιδί, πότε πρόλαβε και χώρισε; Στο 9μηνο της εγκυμοσύνης ή στους πρώτους 15 μήνες που δεν μπορείς να κάνεις κιχ από το άγχος, ειδικά αν είναι το πρώτο σου; Τον χειρότερο άντρα στον κόσμο να έχεις, πως παίρνεις τέτοιες αποφάσεις και η ερώτηση μου αφορά και τις δύο πλευρές.
Τέλος πάντων, μπορεί να κάνω λάθος αλλά αν δεν έχεις αποφασίσει ότι θα μπεις σε δεύτερη μοίρα, τι τα θέλεις τα παιδιά.
μπράβο ρε φίλεΠαιδια σημερα δωσαμε εξετασεις για την αδεια ολα οκ.....πιστευω δευτερα τριτη να μας φωναξουν να παμε τα χαρια για την εκδοσεις της αδειας.....ha ha ha.
Καμμια φορα καποιες γυναικες κανουν παιδια για κρατησουν τον ανδρα διπλα τους...και οταν αυτος φυγει γιατι ειχε φυγει προπολλου μενουν με ενα παιδια μπουκαλα Γιωργο καιΔεν ξέρω ρε παιδιά αλλά όλα κάτι δείχνουν. Χωρισμένη με 15 μηνών παιδί, πότε πρόλαβε και χώρισε; Στο 9μηνο της εγκυμοσύνης ή στους πρώτους 15 μήνες που δεν μπορείς να κάνεις κιχ από το άγχος, ειδικά αν είναι το πρώτο σου; Τον χειρότερο άντρα στον κόσμο να έχεις, πως παίρνεις τέτοιες αποφάσεις και η ερώτηση μου αφορά και τις δύο πλευρές.
Σου 'πα να ελαττώσεις τη γυμναστική ρε Κώστα, δεν μ' ακούς, δεν μ' ακούς... .buy.
Πιο μεγάλη με παιδί δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι, δεν ξέρω θα ένιωθα κάπως άσχημα, καμιά σαραντάρα ζουμερή όμως την έστυβα άμα δεν είχε "υποχρεώσεις"
Με μονόκαννο φίλε και τσοκ φρένου, να μην γεμίσει σκάγιαΜε ταδαλαφίνη ή χωρίς .seveys.
Τιποτα το ιδιαίτερο,Απλή και συνηθισμένη βρισια...Καλησπέρα τρελαμενοι
Τάσο παλι καντήλια κατέβασαν οι Κεφαλονιτες , περίεργο ρε παιδί μου αυτοί δεν βρίζουν
http://www.zougla.gr/greece/article...a-se-dimotiko-simvoulio-pou-metadidontan-live