Χαιρετώ την εκλεκτή παρέα.
Καλησπέρα Αργύρη, σου έχω στείλει κάτι π.μ. Ρίξε μια ματιά όταν μπορέσεις. Πολύχρονος και για τα γεννέθλια σου με την ευκαιρία.Καλησπερα παιδες..!!!
Ενταξει μαγκα... και που σαι μαγκα;; καλο βραδυ μαγκαΚαλησπέρα μάγκες! Τα λέμε αύριο πάλι μάγκες!
Γεια σου Μαικ εργαλειοκαλό βράδυ παίδες
εργαλείο ; .xm. εγω για φασολάκι Μαραθώνα τον ήξερα ..what.Ενταξει μαγκα... και που σαι μαγκα;; καλο βραδυ μαγκα
Γεια σου Μαικ εργαλείο
Να τον φορτώσω στο Note τον Ομπάμα να τον πάμε πακέτο στο Μασακιούσετς;;;Εδω και τρεις μέρες ψαχνω μπουζί για το MAVERIC. Προσπαθώ να βρω τα ίδια που έχω τώρα τα οποία ειναι ιριδίου και δεν μπορώ .Η επίσημη αντιπροσωπεία δεν μου απαντά ποιον τύπο δίνει τωρα και με παραπέμπει στους εμπόρους των οποίων οι τιμές διαφέρουν εως και 100%.
Βέβαια εγω δεν θα ψώνιζα απο κει αλλά ήθελα να δω ποιο δίνουν τώρα .Τα μαγαζιά ανταλλακτικών ford δίνουν δυο διαφορετικά πράματα .Της πουτάνας το κάγκελο δηλαδή.Πήγα στο Χαιδαρι σε καποιον να τα πάρω πειθοντας με ότι ειναι αυτά που δινει η εταιρεία .Τα ψάχνω μετα και δεν ειναι ιριδίου αλλά πλατίνας .Αυριο τα παω πίσω.Φανταστείτε αν για τα μπουζί μπλέκεις έτσι ,τι γίνεται στα σοβαρότερα .
Κοτομπέικον ;τι αδελφιστικες αγγλοτροφές απο αγγλοτραφείς. Τι είναι αυτά ρεεεεε..
Κοτομπέικον ;τι αδελφιστικες αγγλοτροφές απο αγγλοτραφείς. Τι είναι αυτά ρεεεεε..
Δημητρη για παρε στον Καρβουνη στα γλ νερα...2106613864Εδω και τρεις μέρες ψαχνω μπουζί για το MAVERIC. Προσπαθώ να βρω τα ίδια που έχω τώρα τα οποία ειναι ιριδίου και δεν μπορώ .Η επίσημη αντιπροσωπεία δεν μου απαντά ποιον τύπο δίνει τωρα και με παραπέμπει στους εμπόρους των οποίων οι τιμές διαφέρουν εως και 100%.
Βέβαια εγω δεν θα ψώνιζα απο κει αλλά ήθελα να δω ποιο δίνουν τώρα .Τα μαγαζιά ανταλλακτικών ford δίνουν δυο διαφορετικά πράματα .Της πουτάνας το κάγκελο δηλαδή.Πήγα στο Χαιδαρι σε καποιον να τα πάρω πειθοντας με ότι ειναι αυτά που δινει η εταιρεία .Τα ψάχνω μετα και δεν ειναι ιριδίου αλλά πλατίνας .Αυριο τα παω πίσω.Φανταστείτε αν για τα μπουζί μπλέκεις έτσι ,τι γίνεται στα σοβαρότερα .