Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους...
Δυσκολα ξεκινησε η σημερινη μερα για την Καλαματα κ για μενα μιας κ οι βροχες εκαναν μεγαλες ζημιες σε πολλες περιοχες... Δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο, ασχημο συναισθημα να ζεις αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση τοσα χρονια κ τους ανθρωπου να παλευουν να σωσουν την περιουσια τους...
Εχθες εμεινα στο σπιτι της κοπελας μου που ηταν σε περιοχη που πληγηκε κ ευτυχως και εγω κ αυτη ειχαμε παρκαρει σε διαφορετικο απο το συνηθησμενο μερος... Στο δρομο που παρακαραμε συνηθως τα αυτοκινητα ειχαν παρασυρθει ολα κ ειχαν γινει μια μαζα...
Τα δικα μας ευτυχως ηταν στη θεση τους, το δικο μου ηταν ψηλο κ ειχε παρει μονο λιγο λασπονερο στην καμπινα του συνοδηγου, της κοπελιας που ειναι ΙΧ τα πατωματα της καμπινας ειχαν 10 ποντους λασπονερο... Τα αδειασα σιγα σιγα κ θα δουμε το απογευματακι πως θα καθαριστει σωστα... Ελπιζω να μην υπαρχει κ μηχανικο θεμα μονο...
Πολυ ασχημη εικονα κ ακομα πιο ασχημη η απελπισια στα ματια των ανθρωπων...
Δυστυχως ειχαμε κ νεκρους...
Καλη δυναμη ρε φιλε!!
Τα χιλιοειπομενα.Αυτα διορθωνονται!

Καλημερα σε ολους...
Δυσκολα ξεκινησε η σημερινη μερα για την Καλαματα κ για μενα μιας κ οι βροχες εκαναν μεγαλες ζημιες σε πολλες περιοχες... Δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο, ασχημο συναισθημα να ζεις αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση τοσα χρονια κ τους ανθρωπου να παλευουν να σωσουν την περιουσια τους...
Εχθες εμεινα στο σπιτι της κοπελας μου που ηταν σε περιοχη που πληγηκε κ ευτυχως και εγω κ αυτη ειχαμε παρκαρει σε διαφορετικο απο το συνηθησμενο μερος... Στο δρομο που παρακαραμε συνηθως τα αυτοκινητα ειχαν παρασυρθει ολα κ ειχαν γινει μια μαζα...
Τα δικα μας ευτυχως ηταν στη θεση τους, το δικο μου ηταν ψηλο κ ειχε παρει μονο λιγο λασπονερο στην καμπινα του συνοδηγου, της κοπελιας που ειναι ΙΧ τα πατωματα της καμπινας ειχαν 10 ποντους λασπονερο... Τα αδειασα σιγα σιγα κ θα δουμε το απογευματακι πως θα καθαριστει σωστα... Ελπιζω να μην υπαρχει κ μηχανικο θεμα μονο...
Αυτή την στιγμή το βλέπω στο κανάλι ΒΕST..Κρίμα οι περιουσίες των ανθρώπων..Και το χειρότερο όλων που χάθηκαν ανθρώπινες ζωές..:(

Last edited:
Καλημερα σε ολους...
Κουράγιο και καλή δύναμη σε όσους έχουν υποστεί ζημιές.

Δυστυχώς αυτά είναι τα χειρότερα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους...

η καλύτερη λύση είναι να μην σου τύχει.....έλεγε κάποιος
όταν αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση και ξαφνικά τα ζείς σίγουρα το σόκ είναι μεγάλο
το έζησα πέρυσι σε μικρή έκταση όταν πλημύρισε η αυλή μου και το κλιμακοστάσιο του καλοριφερ.....ζημιές που έγιναν και ξεχάστηκαν
ζωές να μην φεύγουν γιατί εκεί το κόστος και οι μνήμες δεν ξεχνιούνται
κουράγιο σ αυτούς που έχασαν άνθρωπο καλή δύναμη σους πληγέντες

Αρη την έχω πατήσει κι εγώ, ευτυχώς το μόνο που πετάχτηκε ήταν ο ενισχυτής του ηχοσυστήματος και το immobiliser έκανε νερά τις πρώτες μέρες μέχρι να φύγει τελείως η υγρασία. Το αμάξι είχε αδειάσει μοκέτες καθίσματα τα πάντα για μια εβδομάδα και δεν χρησιμοποιήθηκε.
Κρίμα για τους ανθρώπου όμως, πολύ κρίμα..

Υπομονή, πραγματικά αυτές οι καταστροφές είναι ότι χειρότερο. :(

Καλησπέρα στην παρέα, χάθηκα για 2 μέρες.
Με έχει πιάσει κρίση εργασιομανίας και τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δουλεύω 12ωρο, κοντεύω να τρελαθώ.
Αλλά όπως λέει κι ένας φίλος όταν έχεις μια ευκαιρία για δουλειά την αρπάζεις από τα μαλλιά και εκτός αυτού το επάγγελμα μας είναι και δουλειά καριέρας.
Αν ασχολείσαι βγάζεις χρήματα. Απ την άλλη αν δουλεύω την μισή μέρα να τα χέσω τα λεφτά αφού ουσιαστικά δεν έχω ζωή.
Ευτυχώς αύριο και μεθαύριο είμαι ελεύθερος οπότε θα την πέσω για ύπνο, το βράδυ θα βγω έξω, αύριο ύπνο μέχρι το μεσημέρι και παρασκευή πρωί επιτέλους πρώτη έξοδος για κυνήγι στην φετινή σεζόν..shoot.

.....Δεν υπάρχει κυνηγός που να μην περιμένει αυτήν την στιγμή που θα βγεί στο βουνό..Κάθε χρόνο είναι και θα είναι μοναδική..Καλημέρα σε όλους!

25g3xv5.jpg
.my man.Ποια στιγμή ρε γατούλη; να πίνει φραπεδιά ξαπλωμένος στο χορτάρι ;; .sarcastic.

Σήμερα ήμουνα κλεισμένος σε μια εκπαίδευση και δεν πήρα είδηση για το τι συνέβη απο τις βροχοπτώσεις.
Λυπάμαι πάνω απ όλα για τους ανθρώπους που χάθηκαν και για τους ανθρώπους που καταστράφηκε η περιουσία τους.
Δεν είναι εποχές πια που να μπορεις να ξαναφτιάξεις εύκολα οτι εφτιαξες με κόπο.

Κρίμα για τις ψυχές που χάθηκαν αλλά και για τις περιουσίες του κόσμου που καταστράφηκαν
Το έχουμε ζήσει από πρώτο χέρι και γνωρίζουμε τι εστί βερίκοκο
Αυτό όμως που εξοργίζει είναι ότι κανένας αρμόδιος δεν φέρει ευθύνη κανενας πουστης ο ένας τα ρίχνει στον αλλον
Μιλάνε για αποζημιώσεις
βγήκε και ο Πακης των 30.000 ευρώ το μήνα να κάνει δηλώσεις συμπαράστασης
Στο διαολο ολοι
Δεν θα δοθεί καμία αποζημίωση αυτό είναι το μόνο σιγουρο
και την επόμενη βδομαδα θα έχουν ξεχαστεί όλα
μέχρι να ξανά πνίγει ο κοσμος
Ήδη στην ΕΡΤ 3 οι χαφιεδες της κυβέρνησης αυτην την στιγμή το έχουν ρίξει στην πλάκα και στον χαβαλε παρουσιάζοντας τις καταστροφες
Αλοιμονο στον κοσμο που καταστράφηκε
Βλέποντας αυτές τις εικόνες θυμηθηκα τα δικά μας χάλια
Καλησπέρα Παλικαρια

To μεσημερι η πολη με τη λιακαδα ειχε μια πιο ηρεμη οψη... Τα αυτοκινητα ηταν ακομα πανω στα πεζοδρομια κ στα μαγαζια σε καποιες περιοχες και οι ανθρωποι μπαζοεβγαζαν ολα τα πραγματα απο τα μαγαζια τους στο δρομο για να καθαρισουν... Κριμα γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες...
Εγω ασχοληθηκα ολο το μεσημερι με τον καθαρισμο του αμαξιου της Στελλας... Κανονικα πρεπει να παει σε φανοποιο, να βγουν οι ταπετσαριες να πληθουν κ να ξαναμπουν αλλα μαλλον θα δοκιμασουμε τον ευκολο τροπο... Το καλο ειναι οτι δειχνει να λειτουργει φυσιολογικα, η εξατσμιση βγαζει λασπες συνεχεια με καθε γκαζια... Θα δουμε...
Μακαρι να αποκατασταθουν οι ζημιες οσο πιο "ανωδυνα" γινεται σε οσους ειχαν σοβαρες...

To μεσημερι η πολη με τη λιακαδα ειχε μια πιο ηρεμη οψη... Τα αυτοκινητα ηταν ακομα πανω στα πεζοδρομια κ στα μαγαζια σε καποιες περιοχες και οι ανθρωποι μπαζοεβγαζαν ολα τα πραγματα απο τα μαγαζια τους στο δρομο για να καθαρισουν... Κριμα γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες...
Εγω ασχοληθηκα ολο το μεσημερι με τον καθαρισμο του αμαξιου της Στελλας... Κανονικα πρεπει να παει σε φανοποιο, να βγουν οι ταπετσαριες να πληθουν κ να ξαναμπουν αλλα μαλλον θα δοκιμασουμε τον ευκολο τροπο... Το καλο ειναι οτι δειχνει να λειτουργει φυσιολογικα, η εξατσμιση βγαζει λασπες συνεχεια με καθε γκαζια... Θα δουμε...
Μακαρι να αποκατασταθουν οι ζημιες οσο πιο "ανωδυνα" γινεται σε οσους ειχαν σοβαρες...
Κι εγω όταν την έπαθα δεν κρατήθηκα και το έβαλα μπροστά αλλά ίσως είναι καλή ιδέα να το αφήσεις μερικές μέρες να στεγνώσουν τα πάντα αν δεν το χρειάζεται για την δουλειά της η κοπέλα. Να ξέρεις θα αργήσει πολύ να στεγνώσει ειδικά αν δεν φτιάξει ο καιρός και αν υπάρχει δυνατότητα σε πιλοτή με ανοιχτά τα τζάμια γιατί θα αρχίσει να μυρίζει, καλό κουράγιο με την αποκατάσταση σε όλους όσους έπαθαν ζημιά..

Status
Not open for further replies.
Back