Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα μάγκες! Επιστροφή χθες από ολιγοήμερες διακοπές. Σήμερα είμαι από το πρωί στο δρόμο να βλέπω σπίτια για να μετακομίσω. Ο κόσμος δεν πάει καλά και κοιτάνε όλοι την πάρτη τους...Τεσπα, να είστε όλοι καλά :)
Δηλαδή τι ζητάνε ρε Βασίλη ;;;;
Διάβασε ενα απόσπασμα από ενα άρθρο το οποίο πιστεύω οτι αποτυπώνει την πραγματικότητα ..

"""Όχι ότι και με τα ενοικιαζόμενα τα πράγματα πάνε καλύτερα. H κρίση που έχει χτυπήσει πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας είχε ως αποτέλεσμα πολλά σπίτια και καταστήματα να μένουν επί μήνες ξενοίκιαστα, αφού οι ενοικιαστές αποχωρούν λόγω αδυναμίας καταβολής του ενοικίου. Σήμερα, 400.000 ακίνητα εκτιμάται πως μένουν ανοίκιαστα μόνο στο Λεκανοπέδιο!

Oι ιδιοκτήτες, μπορεί στην αρχή της κρίσης να μην έριχναν τις τιμές, ωστόσο πλέον δεν μπορούν να αντέξουν τα χαράτσια και τους νέους φόρους και έτσι προχωρούν σε μειώσεις ή ακόμα και δωρεάν παραχωρήσεις, προκειμένου να έχουν ένα εισόδημα, ακόμα και μικρότερο, ή έστω να καλύπτονται οι φόροι.

http://www.press-time.gr/index.php/reportaz/item/2087-pairneis-spiti-me-2-500-evro#.V9FXZq_RpiI

Δηλαδή τι ζητάνε ρε Βασίλη ;;;;
Διάβασε ενα απόσπασμα από ενα άρθρο το οποίο πιστεύω οτι αποτυπώνει την πραγματικότητα ..

"""Όχι ότι και με τα ενοικιαζόμενα τα πράγματα πάνε καλύτερα. H κρίση που έχει χτυπήσει πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας είχε ως αποτέλεσμα πολλά σπίτια και καταστήματα να μένουν επί μήνες ξενοίκιαστα, αφού οι ενοικιαστές αποχωρούν λόγω αδυναμίας καταβολής του ενοικίου. Σήμερα, 400.000 ακίνητα εκτιμάται πως μένουν ανοίκιαστα μόνο στο Λεκανοπέδιο!

Oι ιδιοκτήτες, μπορεί στην αρχή της κρίσης να μην έριχναν τις τιμές, ωστόσο πλέον δεν μπορούν να αντέξουν τα χαράτσια και τους νέους φόρους και έτσι προχωρούν σε μειώσεις ή ακόμα και δωρεάν παραχωρήσεις, προκειμένου να έχουν ένα εισόδημα, ακόμα και μικρότερο, ή έστω να καλύπτονται οι φόροι.

http://www.press-time.gr/index.php/reportaz/item/2087-pairneis-spiti-me-2-500-evro#.V9FXZq_RpiI
Αρκετοί αναφέρουν στην αγγελία ότι ζητούν μόνο δημόσιους υπάλληλους. Άλλος μας ζήτησε 3 ενοίκια μπροστά και μετά θα έφτιαχνε τα έπιπλα της κουζίνας...με λίγα λόγια δεν είχε φράγκο και ούτε καν να σκεφτεί να μειώσει το ενοίκιο. Τα παράξενα που βρίσκουμε είναι όλα από μεσίτες ως τώρα. Άλλος δεν μας άφηνε να βάλουμε κλιματισμό γιατί το σπίτι λέει είναι βιολογικό ή κάτι παρόμοιο που δεν το θυμάμαι. Αλλά ρε μάγκες αυτό που είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης είναι μια γυναίκα που όταν την πήραμε τηλ να κανονίσουμε ραντεβού μας πετάει στο τέλος "Να ξέρετε ότι η τιμή δεν αλλάζει και προτιμώ να το έχω ανοίκιαστο" και συμπλήρωσα εγώ "ναι και να πληρώνετε φόρους". Μας είπαν πάντως κάποιοι ότι τα έχουν ανοίκιαστα γιατί δεν βρίσκουν ανθρώπους που να τους πληρώνουν και ότι την έχουν πατήσει πολλές φορές και έμεναν μέσα για μήνες χωρίς να πληρώνουν ενοίκιο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι τιμές δεν έχουν πέσει.

Κάνε υπομονή , νομίζω ότι έπεσες στην περίπτωση.
Δεν μπορεί να εχεις τκ ακίνητο σου ανοίκιαστο και να επιμένεις στις απαιτήσεις σου οταν μάλιστα η πρωτη δοση του ΕΝΦΙΑ είναι προ των πυλών.
Ψάξε και με τον παλιό τρόπο , μονος σου χωρις μεσίτες κλπ.

Κάνε υπομονή , νομίζω ότι έπεσες στην περίπτωση.
Δεν μπορεί να εχεις τκ ακίνητο σου ανοίκιαστο και να επιμένεις στις απαιτήσεις σου οταν μάλιστα η πρωτη δοση του ΕΝΦΙΑ είναι προ των πυλών.
Ψάξε και με τον παλιό τρόπο , μονος σου χωρις μεσίτες κλπ.
Υπομονή κάνω γιατί δεν μπορώ αλλιώς...αλλά από αυτά βλέπω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Ένα παληκάρι σωστό βρήκα και τον χάρηκα αλλά το σπίτι έχει μικρή κρεβατοκάμαρα.

Υπομονή κάνω γιατί δεν μπορώ αλλιώς...αλλά από αυτά βλέπω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Ένα παληκάρι σωστό βρήκα και τον χάρηκα αλλά το σπίτι έχει μικρή κρεβατοκάμαρα.
Ε καλύτερα δεν θα μπορεί να σου φύγει η γυναίκα.sarcastic.

Καλησπερα σε ολους,
Βασιλη κανε υπομονη κ ψαξε, δυστυχως οχι τα πραγματα δεν εχουν αλλαξει στα ενοικια παρολλο που η οικονομικη κατασταση εχει αλλαξει εντελως...
Κ αυτο να ξερεις ειναι η αποτυπωση της κοινωνιας μας... Οι περισσοτρεοι ζητανε τα ιδια με πριν 10 χρονια κ δεν το συζητανε κ καθολου... Κ καλα στα σπιτια, το ιδιο συμβαινει κ με τα μαγαζια... Ο ηλιθιος ο ιδιοκτητης προτιμα να του μεινει καταστημα στο κεντρο ξενοικιαστο, επειδη του εφυγε ο νοικιαρης που εδινε 5000 το μηνα λογω του οτι δεν του μειωνε το ενοικιο ο ιδιοτητης, κ συνεχιζει να ζητα τα ιδια... Προτιμα να μην παρει 3000 που του δινουν αλλα να συνεχισει να ζητα 5 και να το κοιταει...
Τεσπα...εγω ποτε δεν την καταλαβα αυτη τη λογικη... Οχι οτι δεν εχει καει κ αυτων η γουνα τους με τοσα φεσια που εχουν φαει,εκει δικαιολογουνται, αλλα στο θεμα των τιμων ειναι αδικαιολογητοι...
Το αμαξι της Στελλας κλειστηκε σε κλειστο χωρο, σηκωσα τις μοκετες κ αφησα πορτοπαραθυρα ανοιχτα να στεγνωσει κανα 2 μερες... Μηχανολογικα μας κοστισε ενα βεντιλατερ που καηκε κ 1 λουρι που ειχε παρει ενα σκουπιδι κ ειχε ψιλοχαραξει...
Τεραστιες οι υλικες ζημιες παντως σε εκατονταδες ανθρωπους...

Οσο για το θέμα που αναφέρει ο Μπιλ καλώς η κακώς επειδή τυγχάνει να εχω βρει κάτι από τον πατέρα μου κ νοικιαζω κ εγώ αρκετά ακίνητα.. Εχω να σας πώ ότι έχω ρίξει αρκετό νερό στο κρασί μου κ προτιμώ να τα παίρνω από να τα έχω ξενοικιαστα
Δεν είναι μακρυά βρε!!!!
Με το κατάλληλο όπλο και φυσίγγια θα μπορούσες να πάρεις κανα τρυγόνι από εκεί που είσαι .ha ha ha.
.very funny.7 ναυτικά μίλια... Τι τσοκ να βαλω.hunter.

Οσο για το θέμα που αναφέρει ο Μπιλ καλώς η κακώς επειδή τυγχάνει να εχω βρει κάτι από τον πατέρα μου κ νοικιαζω κ εγώ αρκετά ακίνητα.. Εχω να σας πώ ότι έχω ρίξει αρκετό νερό στο κρασί μου κ προτιμώ να τα παίρνω από να τα έχω ξενοικιαστα

.very funny.7 ναυτικά μίλια... Τι τσοκ να βαλω.hunter.
IC!Για να μην τα "χαλας!.sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα, τι σκατογρασία είναι αυτή!!
Καλησπέρα σας απο Κουφονήσια.. Ξεκούραση με ωραίο καιρό κ φρέσκο ψαράκι καθημερινά...καλό μπασιμο σήμερα στην Αμοργό που είναι δίπλα

Δεν μου το είπες ρε φίλε ότι θες να κάνεις τέτοιο κυνήγι. Θα σου έδινα κάτι ειδικά φυσίγγια που έχω γεμίσει με περιστροφική τάπα Χατζηκαύλας με ακολουθητική λειτουργία!!! Μόνο για πάνω από 6 μίλια όμως ε...

Status
Not open for further replies.
Back