Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα και καλο σκ.
Κυνηγι δεν ειχε το πρωι λογω κοινωνικων υποχρεωσεων αλλα ενα απογευματινο μαλλον θα γινει.
Ειχε βροχη με ατραποβροντα περιξ της πολης και χθες οποτε λιγα τα πραγματα πιστευω.
Για τρυγονι λεω για ορτυκι πιστευω θα ναι καλυτερα λογω δροσιας.

Ε ε ε! Θέλω και εγω ωρε! Να ειμαστε καλα να ανταμωσουμε. Να πιουμε κοφι στο περο και τσιπουρακι στα λεπεδα..
Όποτε σε φέρει ο δρόμος από τα λημέρια μου,Πολύ απλά...:

Καλημέρα σε ολους και καλό Σ/Κ

Δεύτερη βόλτα σήμερα για καμιά παλιό pica pica αλλά δεν μου έκαναν την χάρη.

Περιμένω με αγονία την Πέμπτη, αλλά η χαρά μου δεν κρύβεται με το εργαλείο στα χέρια. :)

Πάρτε και ένα κωλαράκι (δεν φαίνεται καλά δυστυχώς αλλά ήταν υπέροχο) στο οποίο ήθελα να πω κάτι καλό αλλά ήμουν με τις παραλλαγές οπότε λέω άστο. .ha ha ha.

Περιμένω με αγονία την Πέμπτη, αλλά η χαρά μου δεν κρύβεται με το εργαλείο στα χέρια. :)

Πάρτε και ένα κωλαράκι (δεν φαίνεται καλά δυστυχώς αλλά ήταν υπέροχο) στο οποίο ήθελα να πω κάτι καλό αλλά ήμουν με τις παραλλαγές οπότε λέω άστο. .ha ha ha.

Βαρτου ορε Κωστα!!!!
Με το .....μονοκαννο!!

ελεος ρε κωστακη. και στο βαλτο να πας κωλαρακι θα φωτογραφησεις
.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back