Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι ''ασχημοι' της υποθεσης με τα στοιχήματα ξαρπωσης κλπ ειναι παρέες των 12-15 ατόμων κ σκυλια στα 20-30 που κάνουν κατάληψη της περιοχης κ οικιοποιουνται τα παντα.
Τους λαγους τους βγάζουν λογο πίεσης κ οχι τεχνης.
Ο λαγος δεν εχει διαφυγη.
Ειναι κυνηγι αυτο?
Ειναι κυνηγοι αυτοι?
Αυτες ειναι εκκαθαριστικες επιχειρησεις!!
Ξεθεμελιωνουν τον τοπο,σκουπιζουν το θηραμα και την επομενη χρονια παραπονιουνται για το αποτελεσμα, που εφεραν οι πραξεις τους!!!
Δεν αγαπανε,αυτο που "κυνηγανε"!

καλησπέρα σας
μέχρι να έρθουν οι τσιχλίτσες θα απέχω από το φόρουμ καλοί μου φίλοι,υγεία χαρά σε όλους και καλά να περνάτε
τα λέμε πιθανόν τον Οκτώβρη γειά σας :)
Εεεεεε στάσου ,προβατίνα .
Τι έπαθες Λούπη ;θα έχεις τα ρούχα σου για ενα μήνα ;

Καλησπέρα στην παρέα!
Βγήκα για κατι δουλειές στην πόλη το απόγευμα και ήταν γεμάτη σκυλόκουτα....sarcastic.
Του γουρουνιού το κάγκελο, θα έγινε σήμερα....shoot..sarcastic.
καλησπέρα σας
μέχρι να έρθουν οι τσιχλίτσες θα απέχω από το φόρουμ καλοί μου φίλοι,υγεία χαρά σε όλους και καλά να περνάτε
Γιατί ρε φίλε μας εγκαταλείπεις...:(
Ελπίζω να μην είναι για κάτι σοβαρό...
Καλά να περνάς και γρήγορα να τα (ξανά)πούμε

Καλησπέρα σας. Το γύρισε Όστρια και αρρώστια, ή χειρότερη μου αυτή ή μουντάδα σε συνδυασμό με την κολλα από την υγρασια. Ελεγα να πάω τη βόλτα μου αύριο για κάνα τρυγονακι αν και με τέτοιο κ#€%καιρο τη μπασιμο να κάνει. Σκέφτομαι αν αξίζει το κόπο να βγάλω τη σκυλίτσα γιατί μετά θα θέλω κάνα 2ωρο να τη καθαρίζω από τα χόρτα. Τέλος πάντων όπως μου τη δώσει το πρωί.

Καλησπερίζω την παρέα.
Πολύ κούραση σήμερα ,πολύ ζέστη και έγινα κατακόκκινος σαν τον κώλο της μαϊμούς .
Όλα εμπειρία είναι Μήτσο, σήμερα με απόχη, την επόμενη με μαγιό, αντηλιακό και μια πετσέτα. Θα ήταν δύσκολο να βγάζεις τα μποτάκια, να βουτάς και να πιάνεις τα πουλιά;

Όλα εμπειρία είναι Μήτσο, σήμερα με απόχη, την επόμενη με μαγιό, αντηλιακό και μια πετσέτα. Θα ήταν δύσκολο να βγάζεις τα μποτάκια, να βουτάς και να πιάνεις τα πουλιά;
Ενα νέο αστέρι γεννιέται....sarcastic.
th

Αυτό το πιθανόν δεν μου άρεσε καθόλου αλλά και αυτή ή αποχώρηση που διαβασα
Δεν ξέρω τι έχει συμβεί δεν μου πέφτει λόγος αν και χαλαστηκα
διαβάζοντας της ποιο πάνω γραμμές
αλλά θα σου μιλήσω ντόμπρα γιατι ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις άλλωστε μετα απο τόσα χρόνια ξερεις τι καπνο φουμαρω
Μακη έχουμε πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα μας όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε
Κάποτε περάσαμε κάτι παρόμοιο και είπαμε να γυρίσουμε σελίδα
Τότε ήταν διαφορετικά τα προβλήματα και ή ζωή μας
Σήμερα κοντεύουν να χαθούν τα πάντα
μας έχει μείνει μόνο ή οικογένεια μας και αυτή ή προσπάθεια που ονομάζεται hunterslife
Μην διανοηθείς ούτε για αστείο να παραδώσεις τα όπλα
Προχωράμε μπροστά ενωμένοι και μαζί θα ξεπεράσουμε ότι μας έχει χαλάσει ή μας έχει δυσαρεστησει
Αυτά από μένα πιστεύω να μην κουρασα με τις αμπελοσοφιες μου αλλά έτσι νοιωθω
Καλησπέρα Άρχοντες ;)

Καλησπέρα σε όλους !
Κώστα, αν έχεις την καλοσύνη σε θέματα που αφορούν προσωπικές επιλογές του καθένα, καλό θα ήταν να μην μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία δημόσια. Πιστεύω η διακριτικοτητα είναι το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις και στο λέω με όση ειλικρίνεια διαθέτω. Θα στο ζήταγα και αν αφορούσε τον εαυτό μου. Κινήσεις αυτοπροβολης του στυλ ίσως φύγω, ίσως μείνω, αν δεν βρέξει θα χιονίσει κτλ μόνο πρόβλημα μπορούν να δημιουργησουν.
Ελπίζω να με καταλαβαινεις και είμαι πάντα στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Φιλικά και με εκτίμηση!

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back