Mafia Calabria
Moderator
Καλησπέρα σας κύριοι και καλό Σαββατοκύριακο, Νικολη ωραίος τον ξαπλωσες τον λαγαρο.
Ειναι κυνηγι αυτο?Οι ''ασχημοι' της υποθεσης με τα στοιχήματα ξαρπωσης κλπ ειναι παρέες των 12-15 ατόμων κ σκυλια στα 20-30 που κάνουν κατάληψη της περιοχης κ οικιοποιουνται τα παντα.
Τους λαγους τους βγάζουν λογο πίεσης κ οχι τεχνης.
Ο λαγος δεν εχει διαφυγη.
Με αντιγράφεις ρε λαμογιο;;καλην εσπεραν κυριοι
Εεεεεε στάσου ,προβατίνα .καλησπέρα σας
μέχρι να έρθουν οι τσιχλίτσες θα απέχω από το φόρουμ καλοί μου φίλοι,υγεία χαρά σε όλους και καλά να περνάτε
τα λέμε πιθανόν τον Οκτώβρη γειά σας
Γιατί ρε φίλε μας εγκαταλείπεις...καλησπέρα σας
μέχρι να έρθουν οι τσιχλίτσες θα απέχω από το φόρουμ καλοί μου φίλοι,υγεία χαρά σε όλους και καλά να περνάτε
τα λέμε πιθανόν τον Οκτώβρη γειά σας
Όλα εμπειρία είναι Μήτσο, σήμερα με απόχη, την επόμενη με μαγιό, αντηλιακό και μια πετσέτα. Θα ήταν δύσκολο να βγάζεις τα μποτάκια, να βουτάς και να πιάνεις τα πουλιά;Καλησπερίζω την παρέα.
Πολύ κούραση σήμερα ,πολύ ζέστη και έγινα κατακόκκινος σαν τον κώλο της μαϊμούς .
Ενα νέο αστέρι γεννιέται...Όλα εμπειρία είναι Μήτσο, σήμερα με απόχη, την επόμενη με μαγιό, αντηλιακό και μια πετσέτα. Θα ήταν δύσκολο να βγάζεις τα μποτάκια, να βουτάς και να πιάνεις τα πουλιά;
Αυτό το πιθανόν δεν μου άρεσε καθόλου αλλά και αυτή ή αποχώρηση που διαβασατα λέμε πιθανόν τον Οκτώβρη γειά σας