Ρε Μάνο ο Μόρνος ειναι αυτός ;Καλημέρα σας! Πίνω το καφεδάκι μου μετα απο ενα υπεροχο κυνήγι!! Το χωριο Αράχωβα ορεινής Ναυπακτίας παρακάτω
Βασίλη έτσι είναι .Πρώτα να έχουμε υγεία,μετά μια δουλειά να μπορούμε να ζούμε ,και μετά μένει να μπορούμε να χαιρόμαστε τις μικρές απολαύσεις της ζωής.Μικρές για κάποιους .Για άλλους μεγάλες.Ενα κυνήγι ενα ψάρεμα ,μια βόλτα ,μια εκδρομούλα στα.... Τζουμέρκα .Καλημέρα στην παρέα! Χθες πήγα στον τρίτο γάμο μέσα στον Σεπτέμβρη. Σε κάποια φάση μου ήρθε μια σκέψη στο μυαλό. Έβλεπα τα παιδιά στην πίστα (που ξέρω ότι έχουν οικονομικά προβλήματα) να περνάνε όμορφα και να μην τους απασχολεί τίποτα! Έτσι πρέπει να είναι η γ@μημένη η ζωή μας ρε μάγκες, να περνάμε καλά χωρίς προβλήματα από εικονικές μ@λ@κίες! Η αγάπη που παρατηρούσα πρέπει να είναι οδηγός και όχι οι σκοτούρες. Υγεία να έχετε όλοι σας και τα πάντα φτιάχνουν, να είστε σίγουροι!
Μητσάρα η λίμνη του Ευηνου είναι!Ρε Μάνο ο Μόρνος ειναι αυτός ;
ΦτιάχτηκεΚατι ασχετο. Οταν εφτιαξα το προφιλ κατα λαθος εγραψα 1995 αντι 1975(τωρα το πηρα χαμπαρι).Πως αλλαζει αυτο ρε παιδια και φαινομαι μπεμπης?
Κατι ασχετο. Οταν εφτιαξα το προφιλ κατα λαθος εγραψα 1995 αντι 1975(τωρα το πηρα χαμπαρι).Πως αλλαζει αυτο ρε παιδια και φαινομαι μπεμπης?
Φτιάχτηκε
Καλημέρα στην παρέα! Χθες πήγα στον τρίτο γάμο μέσα στον Σεπτέμβρη. Σε κάποια φάση μου ήρθε μια σκέψη στο μυαλό. Έβλεπα τα παιδιά στην πίστα (που ξέρω ότι έχουν οικονομικά προβλήματα) να περνάνε όμορφα και να μην τους απασχολεί τίποτα! Έτσι πρέπει να είναι η γ@μημένη η ζωή μας ρε μάγκες, να περνάμε καλά χωρίς προβλήματα από εικονικές μ@λ@κίες! Η αγάπη που παρατηρούσα πρέπει να είναι οδηγός και όχι οι σκοτούρες. Υγεία να έχετε όλοι σας και τα πάντα φτιάχνουν, να είστε σίγουροι!
Άστα να πάνε φίλε πέσαν όλα μαζί! Τώρα έχω άλλον έναν γάμο τον Οκτώβρη και μετά τον Φλεβάρη...Μήπως εισαι της Μητρόπολης και μας το κρύβεις ;
Ευχαριστω.Φτιάχτηκε
Τον Οκτώβρη παντρευεις δυο φασσες,Και τον Φλεβάρη δυο κοκκινοτσιχλες..Τώρα έχω άλλον έναν γάμο τον Οκτώβρη και μετά τον Φλεβάρη...
Ε, αφου θα πας στον γάμο του Οκτώβρη δεν είναι ανάγκη να πας και στου Φλεβάρη. .buy buy.Άστα να πάνε φίλε πέσαν όλα μαζί! Τώρα έχω άλλον έναν γάμο τον Οκτώβρη και μετά τον Φλεβάρη...
Σωστή και ψύχραιμη σκέψηΚαλημέρα στην παρέα! Χθες πήγα στον τρίτο γάμο μέσα στον Σεπτέμβρη. Σε κάποια φάση μου ήρθε μια σκέψη στο μυαλό. Έβλεπα τα παιδιά στην πίστα (που ξέρω ότι έχουν οικονομικά προβλήματα) να περνάνε όμορφα και να μην τους απασχολεί τίποτα! Έτσι πρέπει να είναι η γ@μημένη η ζωή μας ρε μάγκες, να περνάμε καλά χωρίς προβλήματα από εικονικές μ@λ@κίες! Η αγάπη που παρατηρούσα πρέπει να είναι οδηγός και όχι οι σκοτούρες. Υγεία να έχετε όλοι σας και τα πάντα φτιάχνουν, να είστε σίγουροι!
Τον Οκτώβρη παντρευεις δυο φασσες,Και τον Φλεβάρη δυο κοκκινοτσιχλες..
Ε, αφου θα πας στον γάμο του Οκτώβρη δεν είναι ανάγκη να πας και στου Φλεβάρη. .buy buy.
Το ξέρω αλλά νομίζω πως μπορείς να το κάνεις "ερήμην"Τον Φλεβάρη παντρεύομαι εγώ...δεν γίνεται να μην πάω απ'ότι έχω ακούσει
Χα Χα Χα Χα !!!!Άντε με το καλό Βασίλη να φάμε κάνα κουφέτο,Τον Φλεβάρη παντρεύομαι εγώ...δεν γίνεται να μην πάω απ'ότι έχω ακούσει
Ευινολιμνη φιλε!!! Παρακάτω ειναι η ΜόρνοςΡε Μάνο ο Μόρνος ειναι αυτός ;
Αυτό το πιθανόν δεν μου άρεσε καθόλου αλλά και αυτή ή αποχώρηση που διαβασα
Δεν ξέρω τι έχει συμβεί δεν μου πέφτει λόγος αν και χαλαστηκα
διαβάζοντας της ποιο πάνω γραμμές
αλλά θα σου μιλήσω ντόμπρα γιατι ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις άλλωστε μετα απο τόσα χρόνια ξερεις τι καπνο φουμαρω
Μακη έχουμε πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα μας όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε
Κάποτε περάσαμε κάτι παρόμοιο και είπαμε να γυρίσουμε σελίδα
Τότε ήταν διαφορετικά τα προβλήματα και ή ζωή μας
Σήμερα κοντεύουν να χαθούν τα πάντα
μας έχει μείνει μόνο ή οικογένεια μας και αυτή ή προσπάθεια που ονομάζεται hunterslife
Μην διανοηθείς ούτε για αστείο να παραδώσεις τα όπλα
Προχωράμε μπροστά ενωμένοι και μαζί θα ξεπεράσουμε ότι μας έχει χαλάσει ή μας έχει δυσαρεστησει
Αυτά από μένα πιστεύω να μην κουρασα με τις αμπελοσοφιες μου αλλά έτσι νοιωθω
Καλησπέρα Άρχοντες
Βασίλη έτσι είναι .Πρώτα να έχουμε υγεία,μετά μια δουλειά να μπορούμε να ζούμε ,και μετά μένει να μπορούμε να χαιρόμαστε τις μικρές απολαύσεις της ζωής.Μικρές για κάποιους .Για άλλους μεγάλες.Ενα κυνήγι ενα ψάρεμα ,μια βόλτα ,μια εκδρομούλα στα.... Τζουμέρκα .
Αυτά ζητάω και ευτυχώς ακόμη μπορώ και τα κάνω με την συγκατάβαση της γυναίκας μου η οποία ποτέ δεν μου έφερε αντίρρηση.