Καλησπέρα σας κύριοι και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Ναι golfάκι μοντέλο 2010 tsi 1.400cc. Πολύ νεύρο αυτό το αμάξι για τα κυβικά του και άριστο κράτημα στις στροφές. Και αναβαθμίσεις για άλογα το φτάνεις μέχρι 210 για πλάκα. Παραπάνω είναι υπερβολή και θες άλλα κόλπα όπως σφυρήλατο μοτέρ για να μην το πάρεις στο χέρι. Για αυτό μέχρι εκεί και βενζίνη σούπερ αμόλυβδη πάντα.ωραίο το άσπρο, Golf ?
Εχεις ερθει?Πανέμορφο νησί
Περαστικά ρε φίλε! Λύσε μου μια απορία, γιατί πήγες να τις βγάλεις? Αν ηρεμούσες θα έφευγαν μόνες τους νομίζω...καλησπερίζω την παρέα.
Σήμερα ειχα ραντεβού σε νοσοκομείο γα καυτηριασμό στο εξω μέρος της δεξιας παλάμης ,όπου ειχα μυρμηγκιά.Μικρά σπυράκια.
Η κατάντια ειναι οτι λογω κόστους δεν υπάρχει λέιζερ .Ετσι μου εκαναν τον καυτηριασμό με υγρό άζωτο.Αυτό ισοδυναμεί με έγκαυμα 2ου βαθμού.
Το χέρι εχει καλυφθεί απο τεράστιες φουσκάλες σαν να το έβαλα σε καυτό λάδι.Οσο η ώρα πέρναγε τοσο πρηζόταν και οι φούσκες μεγάλωναν.Μεχρι που σε καποια σημεία έγιναν σαν δύευρα.Φυσικά με το δεξι δεν μπορώ να κάνω τιποτα .Γράφω με το αριστερό.
Αλλά ρε γαμώτο στο Ν01 εξειδικευμένο για δερματικές παθήσεις νοσοκομείο στην Ελλάδα και να μην μπορουν να εχουν ένα λειζερ γιατί κοστίζει η λειτουργία του.
Αυτή ειναι η κατάντια των ελληνικών νοσοκομείων.Οχι τώρα επι κρίσης .Πάντα ετσι ήταν.
Οχι Βασίλη.Ειχα βγάλει ενα ,δυο σπυράκια πριν 3 χρόνια ακαι τα αφησα.Τα δυο εγιναν 6 και φετος εγιναν 6 + άλλα 6 μικρά.Αρχισα να ψάχνομαι.Περαστικά ρε φίλε! Λύσε μου μια απορία, γιατί πήγες να τις βγάλεις? Αν ηρεμούσες θα έφευγαν μόνες τους νομίζω...
Περαστικά Δημήτρη! Και εγώ είχα πρην μερικά χρόνια, μου είπαν και πήγα σε κάποιον χωριανο μου που τις "γητευε "έλεγε μια προσευχή μόνο στην λιγωση του φεγγαριού και μετά από μια εβδομάδα είχαν εξαφανιστεί!!!καλησπερίζω την παρέα.
Σήμερα ειχα ραντεβού σε νοσοκομείο γα καυτηριασμό στο εξω μέρος της δεξιας παλάμης ,όπου ειχα μυρμηγκιά.Μικρά σπυράκια.
Η κατάντια ειναι οτι λογω κόστους δεν υπάρχει λέιζερ .Ετσι μου εκαναν τον καυτηριασμό με υγρό άζωτο.Αυτό ισοδυναμεί με έγκαυμα 2ου βαθμού.
Το χέρι εχει καλυφθεί απο τεράστιες φουσκάλες σαν να το έβαλα σε καυτό λάδι.Οσο η ώρα πέρναγε τοσο πρηζόταν και οι φούσκες μεγάλωναν.Μεχρι που σε καποια σημεία έγιναν σαν δύευρα.Φυσικά με το δεξι δεν μπορώ να κάνω τιποτα .Γράφω με το αριστερό.
Αλλά ρε γαμώτο στο Ν01 εξειδικευμένο για δερματικές παθήσεις νοσοκομείο στην Ελλάδα και να μην μπορουν να εχουν ένα λειζερ γιατί κοστίζει η λειτουργία του.
Αυτή ειναι η κατάντια των ελληνικών νοσοκομείων.Οχι τώρα επι κρίσης .Πάντα ετσι ήταν.
Περαστικά Μητσάρα...Οχι Βασίλη.Ειχα βγάλει ενα ,δυο σπυράκια πριν 3 χρόνια ακαι τα αφησα.Τα δυο εγιναν 6 και φετος εγιναν 6 + άλλα 6 μικρά.Αρχισα να ψάχνομαι.
Παω σε δερματολόγο και μου λεει ειναι "υπερκεράτωση" και θέλει κρυοπηξια..xm.
Παω στο Γενικό Νικαιας και μου λένε ..."εκξεμα " .buy buy..buy buy.
Πάω στο Συγγρού ,μου λένε ειναι μυρμηγκιές. .asking.
Αν πήγαινα και σε άλλο τι στο διάολο θα μου έλεγαν οτι ειναι ;
Η μυρμηγκια δεν υποχωρεί.Ειναι μικρόβιο και θελει καυτηριασμό
Περαστικα και μη χειροτερα.καλησπερίζω την παρέα.