Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο Άρτα είσαι η Αρτινιά πήρες ;
Εγώ είμαι απο Αρτα είμαι ,45 χιλ.μακρυά Από τα Τζουμέρκα.
Να φανταστείς την τρέλα μου ,οτι είμαι γεννημένος εδώ ,αλλά επειδή απο πολύ μικρός πήγαινα συνέχεια , αγάπησα την περιοχή περισσότερο απ αυτούς που μεγάλωσαν εκεί.Μέχρι και οικογενειακή μερίδα ,εκεί έχω.
Ησυχαστήριο.

Εγώ είμαι απο Αρτα είμαι ,45 χιλ.μακρυά Από τα Τζουμέρκα.
Να φανταστείς την τρέλα μου ,οτι είμαι γεννημένος εδώ ,αλλά επειδή απο πολύ μικρός πήγαινα συνέχεια , αγάπησα την περιοχή περισσότερο απ αυτούς που μεγάλωσαν εκεί.Μέχρι και οικογενειακή μερίδα ,εκεί έχω.
Ησυχαστήριο.
Έλα ρε Δημήτρη...! Τόσο ωραία είναι; καμμιά φωτο να δούμε;
.yelling.
Πέρα από την πλάκα παίζει να έχουμε και καμμιά μακρινή συγγένεια. Πριν λίγο καιρό έμαθα ότι η προγιαγιά μου ήταν από το χωριό σου!

Χαιρετώ την παρέα!
Μήτσο, πως πάει το χέρι...βελτιώθηκε καθόλου...
Σπύρο είναι λίγο καλύτερα ρε φίλε.Τουλάχιστον οπτικά. .Περα απο το οτι δεν μπορώ να κανω τιποτα ,έχω και το πρόβλημα μετα υγρά που τρεχουν συνέχεια.
Την καριόλα !
Δημητρη τι επαθες ρε θηριο ευχομε περαστικα...!!!,
Τι να σου λέω....Το ...έβαλα κάπου και κάηκε .Εγω της εκανα κοπλιμέντα κι αυτή μου ζεμάτησε το χέρι η κάρια.
.sarcastic.

Σπύρο είναι λίγο καλύτερα ρε φίλε.Τουλάχιστον οπτικά. .Περα απο το οτι δεν μπορώ να κανω τιποτα ,έχω και το πρόβλημα μετα υγρά που τρεχουν συνέχεια.
Την καριόλα !

Τι να σου λέω....Το ...έβαλα κάπου και κάηκε .Εγω της εκανα κοπλιμέντα κι αυτή μου ζεμάτησε το χέρι η κάρια.
.sarcastic.
Καμιά 2η γνώμη πήρες?

Έλα ρε Δημήτρη...! Τόσο ωραία είναι; καμμιά φωτο να δούμε;
.yelling.
Πέρα από την πλάκα παίζει να έχουμε και καμμιά μακρινή συγγένεια. Πριν λίγο καιρό έμαθα ότι η προγιαγιά μου ήταν από το χωριό σου!

Γεια σου πατρίδα.Χάθηκες.Ολα καλά ;
Λες να βγούμε και σόι ;
Καλησπέρα στην παρέα. Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες, λίγο το τρέξιμο με το αμάξι λίγο η δουλειά λίγο τα ξενύχτια τέντωσα από κούραση.

Δημήτρη περαστικά φίλε.
Εσένα σε φάγανε δυό ειδών άλογα .
Τα άλογα του κινητήρα και τα καπουλάτα άλογα της νύχτας.

Last edited:
Καμιά 2η γνώμη πήρες?
Τι να ρωτήσω Σπύρο ;Το χέρι μου το λαμπάδιασε η καριόλα.Το ζεμάτησε.Εριχνε υγρό άζωτο ακατάπαυστα.
Και τι να κάνω να παρω τους καριόληδες σβάρνα για να μου λέει ο καθε ένας το μακρυ και το κοντό του ;
Τρεις γιατροί ,γυναίκες και οι τρείς ,τρεις διαφορετικές διαγνώσεις.Για τον καυτιριασμό έπεσα πάλι σε γυναίκα.Η τέταρτη ολοκλήρωσε το κακό.

Τι δεύτερη γνώμη; Για τον βαθμό των εγκαυματων; :)
Τι να ρωτήσω Σπύρο ;Το χέρι μου το λαμπάδιασε η καριόλα.Το ζεμάτησε.Εριχνε υγρό άζωτο ακατάπαυστα.
Και τι να κάνω να παρω τους καριόληδες σβάρνα για να μου λέει ο καθε ένας το μακρυ και το κοντό του ;
Τρεις γιατροί ,γυναίκες και οι τρείς ,τρεις διαφορετικές διαγνώσεις.Για τον καυτιριασμό έπεσα πάλι σε γυναίκα.Η τέταρτη ολοκλήρωσε το κακό.
Οχι ρε παιδιά...το κακό που ήταν να γίνει έγινε...
Για θεραπεία απόκαταστασης λέω...να είναι όσο γίνεται ανώδυνη...

.xm.Κι αν δεν πας και το μετανιώσεις ; και μετά λες τι μαλακία έκανα.....buy buy.
Βρε αφηστε τα καλημερα -καλησπερα :D
Κανενα κοψιδι θα φαμε τωρα που φθινοπωριασε .sarcastic.

Καλησπερα Αρχοντες ;)
Εαν δεν βαλεις καμια περιγραφη κυνηγι λαγου η κανα βιντεακι να μερακλωσουμε με κανα κλαρινο εγω δεν τους αφηνω να σου ψήσουν τιποτα.
Θα βαλω εμπαρκο στις λαικες και τα κρεοπωλεια .yelling..sarcastic.

Εαν δεν βαλεις καμια περιγραφη κυνηγι λαγου η κανα βιντεακι να μερακλωσουμε με κανα κλαρινο εγω δεν τους αφηνω να σου ψήσουν τιποτα.
Θα βαλω εμπαρκο στις λαικες και τα κρεοπωλεια .yelling..sarcastic.
.sarcastic..sarcastic.
Χρυσανθε τι να περιγραψω ρε φιλε
οι ιχνηλατες δεν ψαχουλευουν το θηραμα εχουν αλλου το μυαλο τους .very funny..very funny.

Status
Not open for further replies.
Back