Περαστικα να ειναι ρε Μητσο!!Την καλημέρα μου στην παρέα.
Εκτάκτως αυριο πρωί πρωί αναχωρώ για Υζουμέρκα.Το Σαββατο παραλαμβάνω την μητέρα απο Κέρκυρα ,λόγω επιδείνωσης και επιστρέφω.
???????? .what. ;;;;;;;;;;;; Μετάφραση ;;;;;;;;;;; .xm.Καλημέρα λαστιχεραδες
Α, καλαααά ... Εγώ σου τόχω ξαναπεί, θα πέσουν πουλιά καμιά μέρα και εσύ θα λείπεις ... και θα τραβάς τα μαλλιά σου ...Kαλημερες. Μας πηρε ο υπνος σημερα, και δυστυχως ο καιρος ηταν υποσχομενος.
Εδω την σφεντόνα την λέμε λαστιχερα..???????? .what. ;;;;;;;;;;;; Μετάφραση ;;;;;;;;;;; .xm.
Την καλημέρα μου στην παρέα.
Εκτάκτως αυριο πρωί πρωί αναχωρώ για Τζουμέρκα.Το Σάββατο παραλαμβάνω την μητέρα απο Κέρκυρα ,λόγω επιδείνωσης και επιστρέφω.
Βίκτωρα απόψε με ταλαιπώρησε.Δυο βράδια το φασκιώνω γιατί τρέχει υγρά .Με πόναγε αρκετά απόψε.Εν τω μεταξύ εξακολουθεί το πρήξιμο και φυσικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Ακόμη και η οδήγηση αύριο θα είναι πρόβλημα,έστω και ταχύτητες που θα αλλάζω.To χερι παει καλυτερα;
Βίκτωρα απόψε με ταλαιπώρησε.Δυο βράδια το φασκιώνω γιατί τρέχει υγρά .Με πόναγε αρκετά απόψε.Εν τω μεταξύ εξακολουθεί το πρήξιμο και φυσικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Ακόμη και η οδήγηση αύριο θα είναι πρόβλημα,έστω και ταχύτητες που θα αλλάζω.
Φίλε όπως έμπλεξα δεν βλέπω να έρχομαι.Να παραγγείλω καφέ?