Καλησπέρα στην μεγάλη παρέα του HL. Προλίγου γύρισα από το χωριό, μόλις τώρα κατάφερα να διαβάσω όλα τα μηνύματα στο παρόν τόπικ (10 σελίδες!!!) Βλέπω πολλά νέα, ευχάριστα και δυσάρεστα...
Χρήστο συλληπητήρια για τον άνθρωπο που χάσατε, τόσο πρόωρα! Ζωή να έχετε να τον θυμάστε ...
Νικολή, μπράβο σε σένα και την παρέα σου για το επιτυχημένο λαγοκυνήγι. Πάντα τέτοια ...
Ευριπίδη καλορρίζικη η "ανανεωμένη" Beretta με το νέο κοντάκι. Πολύ ωραία δουλειά, συγχαρητήρια και στον φίλο που το έφτιαξε ... νομίζω πως ξέρω ποιος είναι !!! Μάλλον όχι "νομίζω", σίγουρος είμαι ...
..................
Χθες πατούσε ένας γείτονας τα σταφύλια του, και πήραμε λίγο μούστο γιατί ήθελε η μάνα μου να φτιάξει λίγο πετιμέζι και μουσταλευριά ...
Κρατούσα το απόγευμα λίγη και στα ανίψια μου ... κι αυτά τα κωλόπαιδα "ξυνίσανε τα μούτρα τους" !!!
Μπήκε η γιαγιά τους σε τόσο κόπο και διαδικασία, κυρίως για χατήρι τους, κι αυτά ... ενώ τρελαίνονται για ότι αγοραστό "συνθετικό" σκ@τογλυκό και σκ@τοπαγωτό υπάρχει ... αυτό το πραγματικά αγνό, φυσικό και υγιεινό σπιτικό γλυκό δεν τους άρεσε !!!! .vah.