Σιγά σιγά κύριος , να προσαρμοστώ πρώταΨιτ κύριος πέρασε πρώτα απο το "συστηθειτε"
Συστήσου ρε ρεμάλι νέος!Καλησπέρα ρεμάλια μου λείψατε
Το μύνημα πήγαινε στον ΔιονύσιοΨηλε ζουμε σε σκατα βρωμανε ολα γύρω μας φυδικα και κανω χαβαλε.
Παρτο σαν αναγκαιο αποσμητικο χωρου
Αλλιώς δεν επιβιωνεις
Δηλαδή τέτοια ;Ου ρε που θα σας πω και τι κυνηγάω
Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι κυνηγάω τριχωτά ....άλλες φορές στα βουνά και άλλες φορές στις θάλασσες και στους κάμπους , ανάλογα τις εποχές
Αυτον τον αρχαιο που ακομη τις θελει τριχωτες?Το μύνημα πήγαινε στον Διονύσιο
που εισαι ρε λαμογιο και περιμενω τους χρησμους τωρα που πλησιαζει η τσιχλα. να παρω φυσιγγια?μολογα ωρεΚαλησπέρα ρεμάλια μου λείψατε
Μετά που θα παει στο σπίτι,θα πιάσει τα ....μπαλάκια του ,θα τα σφίξει και οταν αρχίσει να πονάει ,τότε θα κάνει τον χρησμό.που εισαι ρε λαμογιο και περιμενω τους χρησμιυς τωρα που πλησιαζει η τσιχλα. να παρω φυσιγγια?μολογα ωρε
Μετά που θα παει στο σπίτι,θα πιάσει τα ....μπαλάκια του ,θα τα σφίξει και οταν αρχίσει να πονάει ,τότε θα κάνει τον χρησμό.
Θα σας τα πω όλα γιατί φέτος τα "σημάδια" είναι πολύ ισχυρά και η πιθανότητα λάθους μηδενική .που εισαι ρε λαμογιο και περιμενω τους χρησμους τωρα που πλησιαζει η τσιχλα. να παρω φυσιγγια?μολογα ωρε
Θα σας τα πω όλα γιατί φέτος τα "σημάδια" είναι πολύ ισχυρά και η πιθανότητα λάθους μηδενική .
Κάντε λίγο υπομονή μόνο , έχω συνάντηση αύριο με μία χαρτορίχτρα γύφτισσα να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα
.buy buy..buy buy. .hit.Θα σας τα πω όλα γιατί φέτος τα "σημάδια" είναι πολύ ισχυρά και η πιθανότητα λάθους μηδενική .....