Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημέρα παλικάρια,

μόλις γύρισα από Βενιζέλος ,έφυγε ο πατέρας για Κίνα να μπει στο καράβι με προορισμό Αμερική,μετά από τόσα χρόνια ακόμα έχω αυτό τον κόμπο στο λαιμό όταν τον αποχωρίζομαι και δεν λέω να το ξεπεράσω,δύσκολη η ζωή του ναυτικού αλλά και της οικογένειας του

άαααντε καλή συνέχεια !!!

Νικ, μανιακε κ υπολοιποι πέρδικαδες.
Με το καλο να βγείτε στο βουνο να χαρειτε τα σκυλάκια τις αρχοντισες κ το βουνο με το οξυγονο το καθαρο το ατοφιο.
Στειλτε κ καμια φωτο να βλεπει το φιλαράκι μου ο Κωνσταντινος στην Αμερικη που καρτερα την ωρα κ την μερα.
Καλη αρχη παλικαρια

Καλές θάλασσες να έχει Παύλο και καλή ανταμωση, ότι χειρότερο είναι αυτό το συναίσθημα φίλε και δεν παλεύεται με τίποτα . Παραμονες που εφευγα με έβαλε το φιλαράκι στο αγροτικό και γυρίσαμε όλα τα ξωμοναστηρα στο νησί για να προσκυνησω , έτρεχε το δάκρυ κορομηλο ,ότι χειρότερο να μην μπορείς να ζήσεις στον τόπο σου αλλά οι ανάγκες της ζωής σε κάνουν να σφιγγεις τα δόντια σου και να συνεχίζεις ,εγώ Αμέρικα ο αδελφός μου στα καράβια άστα να πάνε κακό πράμα να σαι μια ζωή βαλίτσα.

Χρύσανθε σε ευχαριστώ πολύ φίλε, σήμερα κατέβηκε το φιλαράκι στο νησί οπότε θα έχουμε κάργα ανταποκρισεις.

.........
Χρύσανθε σε ευχαριστώ πολύ φίλε, σήμερα κατέβηκε το φιλαράκι στο νησί οπότε θα έχουμε κάργα ανταποκρισεις.
Φαντάζομαι πως νιώθεις ρε φίλε.
Αντε και στα δικά σου και σύντομα.Όμως να μας εχεις ειδοποιήσει πρώτα,για να ....πιάσουμε την προβατίνα.

Φαντάζομαι πως νιώθεις ρε φίλε.
Αντε και στα δικά σου και σύντομα.Όμως να μας εχεις ειδοποιήσει πρώτα,για να ....πιάσουμε την προβατίνα.
Με το καλό να βρεθούμε και από κοντά και θα γίνει της κακομοιρας.

Καλησπέρα στη παρέα.
Kυριοι μετα απο απουσια αρκετων μηνων και αφου περασα πολλα επαναπροσδιοριζωντας πολλες θεσεις και αποψεις ξανα κοντα στην ομορφη παρεα
Καλώς (ξανά) ήρθες Γιάννη. Εύχομαι όλα να σου πάνε ολα καλά.
καλημέρα παλικάρια,

μόλις γύρισα από Βενιζέλος ,έφυγε ο πατέρας για Κίνα να μπει στο καράβι με προορισμό Αμερική,μετά από τόσα χρόνια ακόμα έχω αυτό τον κόμπο στο λαιμό όταν τον αποχωρίζομαι και δεν λέω να το ξεπεράσω,δύσκολη η ζωή του ναυτικού αλλά και της οικογένειας του

άαααντε καλή συνέχεια !!!
Παυλο γαλήνιες θάλασσες να έχει και με το καλό ξανά κοντα σας.

Καλησπέρα ρεμάλια :)
Πλήρωσα Τεβε , Ενφια , φόρο εταιρείας , ρύθμιση και φόρο εισοδήματος και έμεινα άφραγκος.hair.
Καποιος φίλος μου χει πεί(για μένα) όσο έχεις τα χρήματα και πληρώνεις... Δόξα το Θεό...

Καλησπέρα και ΣΙΑ ΟΕ
Καλησπέρα παίχται...

Την καλησπέρα μου ιδιαίτερα στον Ζολώτα που περνά δύσκολες στιγμές με την μήτερ του και την υγεία της...
Μεσα στη ζωή είναι όλα αλλά στήριγμα και κάστρο η φαμίλια του καθενός και η ρίζα μας είναι αυτή που καλώς ή κακώς μας έφερε εδώ που είμαστε και μιλάμε...
Αυτοί κάποτε μας πήραν από το χέρι και μας ξεσκάτισαν ,μας μεγάλωσαν δεν ντύθηκαν για να ντυθούμε κλπ... και για κάποιους παλαιότερους δεν εφαγαν για να ταισουν τα παιδιά τους...

Μητσο γερά έστω και απο εδώ...

Status
Not open for further replies.
Back