Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα παγωμένοι φίλοι μου :)
ευτυχώς που βγάλαμε χθες όλη την αγγαρεία μεταφοράς ευαίσθητων φυτών σε κλειστούς χώρους για την παγωνιά κι ετσι γλυτώσαμε το σημερινό κρύο κι εμείς και τα φυτά
το σημερινό προγραμμα όμως ήταν πιο βαρύ:
αρχειοθέτηση φορολογικών στοιχείων περασμένου έτους ανά μήνα και προμηθευτή......μου κουδούνισε το κεφάλι .what.

SOS SOS SOS ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
Θέλω καλή συνταγή για σκορδαλιά να συνοδέψω τον αυριανό μπακαλιάρο ffff
ψωμί σκόρδο λάδι ξύδι λίγο αλάτι .....παραδοσιακή
1/2 κιλό ψωμί μόνο ψύχα που την μουσκεύεις την στίβεις μετά καλά και την βάζεις σ ένα λεκανάκι
στον πολτοποιητή 4-5 σκελίδες σκόρδο αφού αφαιρέσεις την φύτρα για να μην γίνει βαριά η σκορδαλιά
μετά προσθέτεις το λιωμένο σκόρδο στο ψωμί λάδι και ξύδι σε μικρές ποσότητες και ανακατέβεις με το μίξερ
δοκιμάζεις και ανάλογα προσθέτεις λάδι ξύδι και σκόρδο αν και όσο χρειαστεί μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο σαν πηχτή κρέμα
αν δεν έχεις μίξερ χρησιμοποιείς τον πολτοποιητή σε δόσεις
καλή επιτυχία καλή όρεξη :)

καλησπέρα παγωμένοι φίλοι μου :)
ευτυχώς που βγάλαμε χθες όλη την αγγαρεία μεταφοράς ευαίσθητων φυτών σε κλειστούς χώρους για την παγωνιά κι ετσι γλυτώσαμε το σημερινό κρύο κι εμείς και τα φυτά
το σημερινό προγραμμα όμως ήταν πιο βαρύ:
αρχειοθέτηση φορολογικών στοιχείων περασμένου έτους ανά μήνα και προμηθευτή......μου κουδούνισε το κεφάλι .what.
Πέρασα δυο φορές απ' έξω, είπα να πω ένα βιαστικό "χρόνια πολλά", δεν σε είδα, και δεν ενόχλησα. Με τι δουλειά που είχες, μάλλον καλά έκανα.

Καλησπέρα μάγκες. Εγώ έβαλα ένα ουισκάκι και περιμένω τον αδερφό μου να έρθει να πάρει το αμάξι για να πάει κυνήγι αύριο! Άμα είσαι μάχιμος!!!
δε μας λες ρε μανο τι ΘΑ του βαλεις μεσα στο ουισκι που θα τον κερασεις???
.yelling.

Καλησπέρα μάγκες. Εγώ έβαλα ένα ουισκάκι και περιμένω τον αδερφό μου να έρθει να πάρει το αμάξι για να πάει κυνήγι αύριο! Άμα είσαι μάχιμος!!!
αύριο που θα τουρτουρίζουμε στους -4 θα σε σκεφτόμαστε, Μάνο......ευχαριστούμε για τη μάχιμη προσφορά σου .sarcastic.

δε μας λες ρε μανο τι ΘΑ του βαλεις μεσα στο ουισκι που θα τον κερασεις???
.yelling.

Σιγά μην πιει ουίσκι ο φλώρος...
αύριο που θα τουρτουρίζουμε στους -4 θα σε σκεφτόμαστε, Μάνο......ευχαριστούμε για τη μάχιμη προσφορά σου .sarcastic.

Να μου φέρετε 10 τσιχλάκια καθαρισμένα...

Status
Not open for further replies.
Back