D
DrV
SOS SOS SOS ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
Θέλω καλή συνταγή για σκορδαλιά να συνοδέψω τον αυριανό μπακαλιάρο
Θέλω καλή συνταγή για σκορδαλιά να συνοδέψω τον αυριανό μπακαλιάρο

ψωμί σκόρδο λάδι ξύδι λίγο αλάτι .....παραδοσιακήSOS SOS SOS ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
Θέλω καλή συνταγή για σκορδαλιά να συνοδέψω τον αυριανό μπακαλιάρο![]()
Πέρασα δυο φορές απ' έξω, είπα να πω ένα βιαστικό "χρόνια πολλά", δεν σε είδα, και δεν ενόχλησα. Με τι δουλειά που είχες, μάλλον καλά έκανα.καλησπέρα παγωμένοι φίλοι μου
ευτυχώς που βγάλαμε χθες όλη την αγγαρεία μεταφοράς ευαίσθητων φυτών σε κλειστούς χώρους για την παγωνιά κι ετσι γλυτώσαμε το σημερινό κρύο κι εμείς και τα φυτά
το σημερινό προγραμμα όμως ήταν πιο βαρύ:
αρχειοθέτηση φορολογικών στοιχείων περασμένου έτους ανά μήνα και προμηθευτή......μου κουδούνισε το κεφάλι .what.
δε μας λες ρε μανο τι ΘΑ του βαλεις μεσα στο ουισκι που θα τον κερασεις???Καλησπέρα μάγκες. Εγώ έβαλα ένα ουισκάκι και περιμένω τον αδερφό μου να έρθει να πάρει το αμάξι για να πάει κυνήγι αύριο! Άμα είσαι μάχιμος!!!
αύριο που θα τουρτουρίζουμε στους -4 θα σε σκεφτόμαστε, Μάνο......ευχαριστούμε για τη μάχιμη προσφορά σουΚαλησπέρα μάγκες. Εγώ έβαλα ένα ουισκάκι και περιμένω τον αδερφό μου να έρθει να πάρει το αμάξι για να πάει κυνήγι αύριο! Άμα είσαι μάχιμος!!!
δε μας λες ρε μανο τι ΘΑ του βαλεις μεσα στο ουισκι που θα τον κερασεις???
![]()
αύριο που θα τουρτουρίζουμε στους -4 θα σε σκεφτόμαστε, Μάνο......ευχαριστούμε για τη μάχιμη προσφορά σου![]()
.shoot..shoot..shoot.αύριο που θα τουρτουρίζουμε στους -4 θα σε σκεφτόμαστε, Μάνο......ευχαριστούμε για τη μάχιμη προσφορά σου![]()
Να μου φέρετε 10 τσιχλάκια καθαρισμένα...
απο 10 ο καθενας εννοειφίλτατε, ποτέ δεν ξεκινάμε για 10 τσιχλάκια μόνο....ha haaa