Περαστικά Ευριπίδη. Πρόσεξέ το!το κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα
Άστα να πάνε Βίκτωρα ... έχω πικρή πείρα ... κάθε 8-10 χρόνια το ίδιο βιολί ...Το θεμα ειναι να μην εχει πολυ φυλλωμα το δεντρο Στελιο. Αν εχει μεινει φυλλωμα, τα σπασμενα κλαδια, και τα κοψιματα δεν τα γλυτωνεις
Κάτσε ήσυχα ... Ευριπίδη, και μη σκέφτεσαι τσίχλες τώρα, μα έχεις καιρό να βγάλεις το άχτι σου ... Περαστικό θα είναι, και γρήγορα, σου εύχομαι !!! .cool.το κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα
το κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα
Το μπροστινό η το πισινό;με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδ
το κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα
Το μπροστινό η το πισινό;
Περαστικά! ! !
οχι φιλε. δεν το πηρα καν χαμπαρι. αυτες τις μερες παιζω με τη μικρη τ απογευματα τωρα που δεν εχει σχολειοΚαλησπερα σας
Ευριπιδη περαστικα!!
Ειδες τον μπασκετογαυρο χτες??