Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετα απο μια μικρή εξοδο κατέβηκα Αλεξανρούπολη για τα τελευταία ψώνια. Όλη η πόλη ειναι μέσα στην κάπνα.Ψήνουν όλα τα μαγαζιά ,περίπτερα κλπ μέχρι και περιφερόμενοι μανάβηδες.Ειναι σαν εθιμο της τελευταίας μέρας του χρόνου.Ωραία κατάσταση σε συνδυασμό με το αρκετο χιόνι που εχει η πόλη το οποίο έχει φτάσει μέχρι τις βάρκες.

Για τι κυνηγι προτεινεις να πάμε αυτες τις μέρες με το χιόνι στην περιοχή μας; Μπεκατσα, φασσα ,πάπιες, τσιχλες ;
Κωστα απο αυριο δεν θα υπαρχει τιποτα απο χιονι. Εσυ εχεις μια αποστολη. Ο Ζολω περιμενει ;)

Για τι κυνηγι προτεινεις να πάμε αυτες τις μέρες με το χιόνι στην περιοχή μας; Μπεκατσα, φασσα ,πάπιες, τσιχλες ;
Τι ωραίος αχταρμάς .Μ αρεσει.
Ο χιονιάς επιμένει και εδω και λίγη ώρα αγρίεψε με δυνατο βοριά.Επιστρεψαμε στο σπίτι ,άλλαξα και πάλι έξω.

Καλησπερα Καλη Χρονια σε ολους με υγεια.
Το δυσκολο 2016 μας εχανε τελευταια μερα το χατηρι να γελασει για λιγο το χειλακι μας.
Τα πρωινα καρτερια στα δημαινα ηταν απο το βραδυς πιασμενα.
Οποτε κατηφορησαμε στα δευτερης διαλογης καρτερια τα οποια μας τα ειχαν πιασει και αυτα.
Ο Γιαννης φταει που ειχε αφησει καλυκες απο 4 κουτια κατω χαχαχαχαχα.....
Οποτε αποφασησαμε να φυγουμε και να παμε να ψαξουμε αλλου την τυχη μας.
Ανεβαινοντας ψηλα βρηκαμε ενα μερος με πολλους κοτσυφαδες.
Το μερος ειχε χιονι με μεγαλα καθαρα κομματια,αλλα κατω απο τις ελιες ειχε πολλα σκαψηματα που μαρτυρουσαν την παρουσια της βασιλισσας.
Μετα απο ενα 20 λεπτο ψαχνοντας την μπας και την σηκωσουμε,να σου η κυρια και βρογκηξε στα 50 μετρα μπροστα απο τον ξαδερφο.Ενας ντουμπλες αλλα εφυγε μπροστα και χαμηλα.
Βλεποντας περιπου που επεσε πηγαμε ξανα μπας και μας δωσει δευτερη ευκαιρια.
Και εκει ξαφνου ακουω μια φωνη να διαταραση την ησυχια του βουνου.......
Πισω σου Ερχετε ..........Γυρναω και την βλεπω να ερχετε κατευθειαν στον θανατο.
Με αυτες τις εικονες λοιπον αφησαμε πισω το τελευταιο κυνηγι του 2016.......

imgupload

Και η συνεχεια??
Βγήκε απο κάτι πυκνά. Φυσικά και δεν της έριξα.. Ο λαγος που σηκωθηκε αργοτερα δεν έπεσε σε καρτέρι, κάτι γερακότσιχλες πήρα το απόγευμα αρκετά ορεινά, είδα ένα κοπαδάκι φάσσες, ρούφιξα και τα τσιπουράκια μου , έμασε αερα ο απαυτός μου και γύρισα πριν λίγο σπίτι.
Σε ΄λίγο πάω να μαδήσω...

Α! Μπορεί να μου προτεινει κανείς κανένα καλό vhf ??

Βγήκε απο κάτι πυκνά. Φυσικά και δεν της έριξα.. Ο λαγος που σηκωθηκε αργοτερα δεν έπεσε σε καρτέρι, κάτι γερακότσιχλες πήρα το απόγευμα αρκετά ορεινά, είδα ένα κοπαδάκι φάσσες, ρούφιξα και τα τσιπουράκια μου , έμασε αερα ο απαυτός μου και γύρισα πριν λίγο σπίτι.
Σε ΄λίγο πάω να μαδήσω...

Α! Μπορεί να μου προτεινει κανείς κανένα καλό vhf ??
"Ενα κοπαδάκι φάσσες " αν τις ξαναδεις δώσε τους χαιρετίσματα και πες τους οτι τις γυρεύει ο θείος κατι να τους δώσει.
.sarcastic.

Θέλω να πω στον καινούργιο δεν θέλω να μου φέρει τίποτα
Απλώς να μην μου πάρει αυτά που εχω...........
Εδω την πάτησες μεγάλε.Ο καινούριος χρόνος δεν θα σου πάρει τίποτα.Αλλοι θα στα πάρουν και ειναι οι γνωστοί άγνωστοι εδω και χρόνια

Status
Not open for further replies.
Back