Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ως αλλος μαυραγοριτης θα γυρνω στα καρτερια με 15 ευρω το κουτακι. .sarcastic.
Λίγα λες , θα χαλάσεις την πιάτσα..sarcastic.
Την ώρα που βράζει ο τόπος από τσίχλα , δίνεις το κουτί σε αυτόν που έχει ξεμείνει , σε πολύ καλή τιμή.money.

Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους ... Απ' ότι βλέπω παίζει να είμαι ο μόνος που δεν μου αρέσει ο καιρός που κάνει αυτές τις μέρες ... είπαμε να βρέξει, να κάμει κρύο, άντε να χιονίσει κιόλας λιγάκι... αλλά αρχίζει να το παρακάνει, και μου τη δίνει :mad: !!! Δυο μέρες ήθελα μόνο στεγνές, χωρίς βροχές, να ρίξω τα λιπάσματα στις ελιές ... 2 μέρες μόνο, αύριο και μεθαύριο, και μετά ας κάμει ότι θέλει ... Αλλά απ' ότι βλέπω δεν θα μου κάμει το χατήρι ... :(
Δε πα να γ.sex hard.θεί ... τι να κάνουμε ... Ο βρεγμένος βροχή δε φοβάται ... .yel.

Ρε παιδιά, ερχόμενο (Π)ΣΚ θα πνιγούμε στα χιόνια λέει, χειρότερα από πριν λίγες μέρες. Πρακτικά αυτό για μένα σημαίνει ότι και στα παραθαλάσσια που είμαι εγώ θα το στρώσει 5 πόντους. Το θέμα είναι ότι για Σάββατο βράδυ έχω κλείσει να φύγω με το τρένο από Οινόη και αν είναι έτσι τα πράγματα δεν θα μπορώ να πάω με το Almera! Να το αλλάξω ρε γμτ για αύριο ή μεθαύριο βράδυ αν έχει θέση; (θα χάσω 1-2 καλά κυνήγια μόνο σκέφτομαι .buy..buy buy..llk..smashfrak..smashfrak..smashfrak.)

Καλησπέρα στη παρεα. Σχολασα πριν καμιά ώρα, ήρθα να τσιμπήσω το λαδερο, αρακά με πατατουλες και σε λίγο θα πάω από τα σκυλάκια μου για τάισμα. Ξεκίνησε και λίγο βροχουλα, μακάρι να βρέξει γιατί ξεράθηκαν τα πάντα..

Status
Not open for further replies.
Back