Καλησπέρα στο φόρουμ και Χρόνια Πολλά σε όλους,εστω και καθυστερημένα!
Επιστροφή στο σπίτι (με ο,τι αυτό συνεπάγεται) μετά από 2 μηνάκια.
Βλέπω πως όλα κυλάνε όμορφα εδώ και χαίρομαι..
Γεια σου Χρήστο .Χρόνια πολλά και καλώς σε ξαναβρίσκουμε.
Καλησπέρα στο φόρουμ και Χρόνια Πολλά σε όλους,εστω και καθυστερημένα!
Επιστροφή στο σπίτι (με ο,τι αυτό συνεπάγεται) μετά από 2 μηνάκια.
Βλέπω πως όλα κυλάνε όμορφα εδώ και χαίρομαι..
Πας καλά; Σε λίγο έρχεται ο 15αύγουστος, που να ανεβοκατεβαίνεις ...;Οταν με το καλό βρω τον δρόμο και επιστρέψω
Πας καλά; Σε λίγο έρχεται ο 15αύγουστος, που να ανεβοκατεβαίνεις ...;
Πας καλά; Σε λίγο έρχεται ο 15αύγουστος, που να ανεβοκατεβαίνεις ...;
ρίξε και λίγο σπόρο μανιτάρια για να σου περνάει η ώρα το χειμώναΕλεγα να κάτσω να περιμένω τις πρώτες φάσσες καλύτερα.Πως το βλέπεις ;
Αύριο αν δεν παω στα Γιαννενα θα πάω σε ένα απο τα μέρη που κυνηγούσα γιατί έμαθα πως μείνανε γύρω στα 20 με 30 πουλιά.Θα πάρω μαζί μου μια σακούλα και ένα μαχαίρι......για να μαζέψω χόρτα.
Εγώ στα έχω πει, έχεις σπίτι στον Έβρο και μου τραβιέσαι τόσες φορές τον χρόνο εκεί πάνω για αυτά τα παλιόπουλα Αν είχες ανέβει στον Έβρο τις φορές που πήγες εκεί, θα είχες σκοτώσει χήνες, πάπιες, φάσσες, τρυγόνια κτλ κτλ κτλΕλεγα να κάτσω να περιμένω τις πρώτες φάσσες καλύτερα.Πως το βλέπεις ;
και θα είχε γράψει βιβλίο με ιστορίες σ ένα χρόνο όχι τόσα χρόνια που παιδεύεται κι έχει αλλάξει 4 τετράδες λάστιχα και 117 φορές μέτρα στο όπλο .asking.Εγώ στα έχω πει, έχεις σπίτι στον Έβρο και μου τραβιέσαι τόσες φορές τον χρόνο εκεί πάνω για αυτά τα παλιόπουλα Αν είχες ανέβει στον Έβρο τις φορές που πήγες εκεί, θα είχες σκοτώσει χήνες, πάπιες, φάσσες, τρυγόνια κτλ κτλ κτλ
Εγώ στα έχω πει, έχεις σπίτι στον Έβρο και μου τραβιέσαι τόσες φορές τον χρόνο εκεί πάνω για αυτά τα παλιόπουλα Αν είχες ανέβει στον Έβρο τις φορές που πήγες εκεί, θα είχες σκοτώσει χήνες, πάπιες, φάσσες, τρυγόνια κτλ κτλ κτλ
και θα είχε γράψει βιβλίο με ιστορίες σ ένα χρόνο όχι τόσα χρόνια που παιδεύεται κι έχει αλλάξει 4 τετράδες λάστιχα και 117 φορές μέτρα στο όπλο .asking.
Μην πειράζετε τον Gandalf the white νίγκερς...
Αυτό είναι το λιγότερο, καφενείο δεν έχει το χωριό της γυναίκας σου; Σε μια ωρίτσα θα έχεις βρει παρεάκι για κυνήγι.Απο το σόι της γυναίκας δεν κυνηγάει κανείς .Άχρηστοι άνθρωποι....
καλό βράδυ
αύριο έχει μονοήμερο ταξίδι Άνδρο για δουλειά 7,25 φεύγει το βαπόρι
Καλημέρα, αν θες ξαναγράψε για μάστορες και κάστορεςΚαλημερα κουφαλαι...