Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάνο σε τι σχολή είσαι φίλε;;
Καλή επιτυχία εύχομαι.

Καλησπέρα σε όλους.
Επιτέλους σήμερα μετά από αρκετές δύσκολες μέρες στα εργαστήρια με 10 ώρες δουλειάς κάθε μέρα , σήμερα είμαι σπίτι από 11 αράζω και πίνω την καφεδάρα μου.

Κώστα είναι το μεταπτυχιακό του ΙΕΣΟΕΛ. Είναι προαπαιτούμενο για να πάρω δικαίωμα υπογραφής ως ορκωτός ελεγκτής λογιστής. Μου έχωουν 5 μαθήματα και σε αυτή την έξεταστική έδωσα τα 2. Σήμερα πήγα πολύ καλά πιστεύω! Οι ευχές σας έπιασαν οπότε ευχαριστώ και πάλι..

Τώρα γύρισα από την δουλειά Τζιμάρα! Κομμάτια είμαι! Είχαμε γιορτή Χριστουγέννων και έπινα κάτι κρασιά...Άστα κακοπερνάω!
κανατε γιορτη?μηπως κλεινετε 15 μερες σαν τα σχολεια?το ποιημα σου το ειπες?.goodboy.

Κώστα είναι το μεταπτυχιακό του ΙΕΣΟΕΛ. Είναι προαπαιτούμενο για να πάρω δικαίωμα υπογραφής ως ορκωτός ελεγκτής λογιστής. Μου έχωουν 5 μαθήματα και σε αυτή την έξεταστική έδωσα τα 2. Σήμερα πήγα πολύ καλά πιστεύω! Οι ευχές σας έπιασαν οπότε ευχαριστώ και πάλι..
εσενα σου εχω δουλεια ετοιμη στρωμενη ....με πολλα λεφτα...αλλλα δεν με ακους.exciting.

Ναι ρε κανονικά....έπαιζα τον Άγιο Βασίλη και είχα κάτι μωρά να κάθονται πάνω μου...μου ζητούσαν όλες το ίδιο δώρο! Δεν καταλαβαίνω γιατί! Αυτή η φωτογραφία του Δημήτρη θα φταίει!

Ναι ρε κανονικά....έπαιζα τον Άγιο Βασίλη και είχα κάτι μωρά να κάθονται πάνω μου...μου ζητούσαν όλες το ίδιο δώρο! Δεν καταλαβαίνω γιατί! Αυτή η φωτογραφία του Δημήτρη θα φταίει!
ωραιος ο μπιλ.well done.

Καλησπέρα παιδιά, μετά από ένα νικηφόρο ματσάκι 5*5 έτσι για να κρατάμε τη φόρμα, είναι ώρα για ύπνο! Καλό βράδυ σε όλους!

Status
Not open for further replies.
Back