Περαστικά της Νικόλα.Μωλις γυρισα απο το νοσοκομειο που εβαλα την μητερα μου λογω πυρετου εδω και πολλες μερες. Παιδια μονο την υγεια μας να εχουμαι πραγματικα. Ειναι τα νοσοκομεια ...... αχ. Τι τραβαει και το προσωπικο.... παω να κανω ενα ζεστο μπανιο γιατι νομιζω οτι εχω aids. Αν εχω κουραγιο ξαναμπαινω αλλιως καλο βραδυ με υγεια.
Καλως δεχτηκες τον σμηνιταρχο.καλό βράδυ
άρχισαν τα δρομολόγια,ήρθε ο σμηνίτης και πρέπει το πρωί 7παρά να μπεί μέσα
θα φύγω 1 ώρα γρηγορότερα για δουλειά αφού περνάω 700 μέτρα από την μονάδα να τον αφήσω![]()
Απο νοσοκομεια αλλο καλο. Με καρκινους η μανα μου απ το 85 τον πατερα μου τον εχασα απ αυτο 6 χρονια νοσοκομεια. Αλλα χαλια στα χαλια οσο παει.Καλημέρα σας..............
Νίκο, περαστικά στη μητέρα σου..όλοι, λίγο έως πολύ, έχουμε τις ίδιες εμπειρίες με τους γονείς μας και αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τα λόγια σου !
Ευριπίδη εύχομαι να μην είναι τίποτα...καλημερα και καλο σ/κ.πινω καφε και φευγω για το συνεργειο γιατι ακουω περιεργο ηχο στ αυτοκινητο και δεν μ αρεσει.το 17 δεν μας παει καλα μεχρι τ ωρα.νικολακη θα τα πουμε αργοτερα
Ευχομαι,καλη διαγνωση!!καλημερα και καλο σ/κ.πινω καφε και φευγω για το συνεργειο γιατι ακουω περιεργο ηχο στ αυτοκινητο και δεν μ αρεσει.το 17 δεν μας παει καλα μεχρι τ ωρα.νικολακη θα τα πουμε αργοτερα