Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους.
Απο τις 13:00 η μισή Ξάνθη δεν έχει ρεύμα και ..... "τριγυρνάμε στα σκοτάδια, κι όμως εσύ δεν μας ακούς" .... όπως λέει και το γνωστό άσμα! Κάτι έγινε με ενα υπόγειο καλώδιο και θα αργήσουν να φτιάξουν τη βλάβη...

Καλησπέρα σας!

Καλησπέρα σε όλους.
Απο τις 13:00 η μισή Ξάνθη δεν έχει ρεύμα και ..... "τριγυρνάμε στα σκοτάδια, κι όμως εσύ δεν μας ακούς" .... όπως λέει και το γνωστό άσμα! Κάτι έγινε με ενα υπόγειο καλώδιο και θα αργήσουν να φτιάξουν τη βλάβη...

Να προσέχετε τα τυχαία τρακαρίσματα Κώστα .my man.

Καλησπέρα σε όλους.
Κώστα ότι χειρότερο είναι κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα αλλά δεν μπορείς να αντιδράσεις :)

Καλησπέρα σε όλους.
Πρόσεχε είσαι και καρπερός! .very funny.

Καλησπέρα σας

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο από την όμορφη Ιρλανδία.
Είμαι στον αδελφό μου επίσκεψη που μένει μόνιμα κοντά σε μια όμορφη πόλη κοντά στο Δουβλίνου.
Έχω τρελαθεί με το ποσά θηράματα έχει εδώ. Από που να ξεκινήσω.
Το πρωί πίνοντας τον καφέ έχει κοτσύφια παρά πολλά ο κήπος του.
Μετά έρχονται οι φάσες και τα άγριο περιστέρια..
Πηγαίνοντας περίπατο κοντά σε μια λίμνη έχει πολλές πάπιες και ειδικά πρασινοκέφαλες .
Έχω πάθει πλάκα εδώ πέρα.
Κυνηγάνε πολύ αυτά τα θηράματα μαζί με κάτι αλλά όπως φασιανούς μπεκάτσες λαγούς και ελάφια.
Παιδιά όπου κοιτάξετε στον ορίζοντα έχει παρά πολλά πουλιά.
Να είσαστε καλα όλοι σας και σύντομα θα τα πούμε όταν επιστρέψω πρώτα ο θεός.

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο από την όμορφη Ιρλανδία.
Είμαι στον αδελφό μου επίσκεψη που μένει μόνιμα κοντά σε μια όμορφη πόλη κοντά στο Δουβλίνου.
Έχω τρελαθεί με το ποσά θηράματα έχει εδώ. Από που να ξεκινήσω.
Το πρωί πίνοντας τον καφέ έχει κοτσύφια παρά πολλά ο κήπος του.
Μετά έρχονται οι φάσες και τα άγριο περιστέρια..
Πηγαίνοντας περίπατο κοντά σε μια λίμνη έχει πολλές πάπιες και ειδικά πρασινοκέφαλες .
Έχω πάθει πλάκα εδώ πέρα.
Κυνηγάνε πολύ αυτά τα θηράματα μαζί με κάτι αλλά όπως φασιανούς μπεκάτσες λαγούς και ελάφια.
Παιδιά όπου κοιτάξετε στον ορίζοντα έχει παρά πολλά πουλιά.
Να είσαστε καλα όλοι σας και σύντομα θα τα πούμε όταν επιστρέψω πρώτα ο θεός.
καλά να περάσεις βγάλε φωτό αν μπορείς :)

Status
Not open for further replies.
Back